YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

23 mei 2019
Thomas D’havé met 'Het symptoom is nooit het probleem'

Het Symptoom is nooit het probleem. Het is de slagzin uit de klinische psycho-neuro-immunologie (KPNI), de innovatieve en snelgroeiende wetenschap met wortels in de evolutionaire geneeskunde, die niet alleen in de gezondheidszorg, maar ook in het bedrijfsleven zijn voetsporen aan het verdienen is.

In deze workshop wordt u een glashelder model aangereikt dat u in staat stelt de huidige situatie (klacht) van de cliënt efficiënt te verbinden met uw therapeutische tools.

  • Hoe kunnen we systematisch uitvragen wat precies de trigger is van de klacht?
  • Wat hebben sociale factoren als eenzaamheid, status, beroep en loon te maken met een klacht?
  • Evolutionaire stress (honger, gevaar,...) was altijd gekoppeld aan een beweging (wegrennen, zoeken, vechten,…)
  • In onze huidige maatschappij (werkstress, hypotheek, nieuws, verkeer,...) is er geen sprake van beweging. Wat zijn hiervan de gevolgen en wat kunnen we hieraan doen?
  • De invloed van lifestyle (voeding, darmflora) op gedrag

Na de introductie gaan we praktisch dieper in op het 5-componentenmodel: elke klacht heeft een emotionele, cognitieve, fysiologische, sociale en gedragscomponent die de klacht moduleren. Wat als iemand de overtuiging heeft dat er niets aan te doen is? Hoe breng je deze boven water? Bovendien hebben deze 5 componenten samen een metaforische identiteit (zo klein als een muis) die u als coach een ideaal handvat geven om verder te werken met gekende technieken uit uw toolbox als de time-line en ankeren.

Wij waarschuwen u echter weldat de inhoud van deze workshop verslavend kan zijn.

Over Thomas D’havé

Thomas D’havéThomas is mede-oprichter van het opleidingsinstituut kPNiBelgium te Gent. HIj heeft een achtergrond als osteopaat en NLP-coach en focust nu op de ondersteuning van sporters, performers en ondernemers in het optimaliseren van hun potentieel volgens de principes van de klinische psycho-neuro-immunologie. Hij is werkzaam in het kpnihuis en is een veel gevraagde spreker in de wereld van kPNI, osteopathie, sport en business.

 

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!