YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 22 maart 2018
Koenraad Rau met 'Het onderbewustzijn als toegangspoort tot jouw ongekende mogelijkheden'

Koenraad RauKoenraad Rau gebruikte het onderbewustzijn als toegangspoort tot de ongekende mogelijkheden van de menselijke geest. Het onderbewustzijn barst van de onbenutte mogelijkheden en talenten en bevat de sleutels voor effectieve transformatie. Ervaar zelf hoe je in 20 minuten contact maakt met deze onuitputtelijke bron van inspiratie, creativiteit, en intuïtieve inzichten.

Hij beoefent actief de Alchemie van het Bewustzijn. Een middel waarmee je inzicht krijgt in de diepere lagen van jouw bewustzijn en dat van jouw cliënten. Deze inzichten kun je vervolgens gebruiken om te begrijpen wat iemand echt motiveert. Of waarom iemand terugvalt in oude patronen na eerst succesvolle doorbraken te ervaren. Ze laten je toe om transformaties te verwezenlijken in de diepere psyche.

Ontdek ook een eenvoudige oefening om waar en wanneer je wilt in enkele minuten jouw energie op te laden. Deze techniek uit Hawaï verhoogt de mana, de vitale energie. Met meer vitale energie vergroot je jouw persoonlijke kracht, impact en charisma. De effecten ervan kun je direct zelf ervaren. Verhoog jouw vitaliteit en zeg vaarwel tegen vermoeidheid. Coaches en therapeuten kunnen dit gebruiken om tussendoor even snel op te laden. Je kunt er wat extra kracht uit putten voor moeilijke vergadering, onderhandelingen of zelfs sportprestaties waar je net dat ietsje meer nodig hebt.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!