YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 26 september 2019
Eric Schneider met 'Naar het hart van communicatie'

Wat is het geheim van het 'spirituele succes' van mystici en grote leraren? Wat kunnen we door middel van NLP (Neuro – Linguïstisch – Programmeren) van deze mystici en leraren met hun hoge spirituele en emotionele ontwikkeling leren? Hoe kunnen we onze eigen spirituele intelligentie drastisch verhogen?

Tijdens deze lezing kadert Eric Schneider NLP niet uitsluitend als een psychologische technologie, maar als een levenshouding. Niet als een doel, maar als een middel. Een effectief, elegant en efficiënt middel tot bewustzijnstransformatie.

Het is een manier van denken en communiceren die ons leert te leren van anderen, het andere en van onszelf. Dat versnelt onze spirituele ontplooiing en zelfrealisatie. Los van alle ideologische, theologische en religieuze beschouwingen en formuleringen.

Door toepassing van NLP wordt spirituele ontwikkeling toegankelijker en krijgen we duidelijk een praktisch antwoord op vragen zoals:

  • Hoe creëren we onze eigen realiteit?
  • Wat is loslaten?
  • Hoe komen we los van onze neiging tot oordelen?
  • Wat is liefde precies?
  • Hoe kunnen we liefde ontwikkelen en vrij worden van angst?
  • Wat is ego?
  • Wat is missie?

Over Eric Schneider

Eric SchneiderEric Schneider is de oprichter en bezieler van Arcturus. Hij werkt als trainer, coach en consultant en inspireert zo al ruim 35 jaar mensen in het creëren van vervulling en betekenis in hun leven.

Eric is erkend psycholoog en studeerde zowel psychologie als filosofie aan de Universiteit Gent. Sinds 1988 geeft hij als internationaal erkend trainer NLP-opleidingen. Hij is gastdocent aan verschillende NLP-instituten in Nederland, Frankrijk en Tsjechië.

Hij werkt, leeft en ademt vanuit het Hart. Persoonlijke groei en het ontwikkelen van een spiritueel bewustzijn en een kritische mens- en maatschappijvisie gaan voor hem hand in hand.

 

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!