Coaching in het Museum

Coaching in het MuseumOp zoek naar nieuwe ideeën? Zit je ergens vast? Of wil je gewoon eens verrast worden en een fijne voormiddag beleven? Wees welkom op onze workshop 'Coaching in het Museum'.

Samen met onze MuseumCoach, anderskijker Frank Mortier, maak je een wandeling door het MSK of SMAK te Gent. Jij kiest enkele kunstwerken die jou aanspreken. Hierrond wordt gewerkt om persoonlijke thema's aan te kaarten, inspiratie op te doen, jezelf beter te leren kennen.

Onze kundige kunstcoach maakt handig gebruik van onbewuste associaties en creatieve spitsvondigheden om je denken te omzeilen en onderliggende verzuchtingen te ontaarden.

Logic will get you from A to Z.
Imagination will get you everywhere.
― Albert Einstein

Laat je verrassen door deze verfrissende en tegelijk educatieve workshop en petit comité!

online formulier

Enkele getuigenissen

“Boeiend, de combinatie tussen kunst en coaching. Frank zoekt terug naar verbanden en diepgang tussen de werken die je uitzoekt en jouw eigen persoonlijkheid, jouw verhaal, en slaagt andermaal!”
Brenda U.
“Boeiend om te ervaren hoe ieder op geheel eigen wijze naar eenzelfde beeld/kunstwerk kijkt. Niets is wat het op het eerste zicht lijkt.”
Patrick B.
Verpleegkundige
“Ik meen dat je kunst heel erg kan gebruiken om mensen te laten praten over wat hen beroert. De diepere lagen worden ontdekt in een werk los van wat de intentie of de feitelijke kennis is. Het brengt mensen in verbinding met elkaar. Het kijken door een andere bril naar iets wat uiteindelijk hetzelfde is.”
R. S.
Talentcoach

Meer getuigenissen over de Workshop Coaching in het Museum.

online formulier

Praktische informatie

Duur

3 uur.
De workshop start om 10u. Einde is om 13u.

Data

  • Woensdag 16 oktober 2019

Locaties

De workshops gaan door in het MSK of het SMAK te Gent.

MSKMSK

Fernand Scribedreef 1
Citadelpark
9000 Gent

 

 

SMAKSMAK

Jan Hoetplein 1
Citadelpark
9000 Gent

 

Prijs

De workshop kost € 85 ex. BTW* (zonder het toegangsticket voor het museum). Particulieren kunnen gebruik maken van opleidingscheques.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!