Trainers gezocht

Als groeiende coach- en opleidingsorganisatie zijn wij op zoek naar (freelance) trainers om ons team aan te vullen. Dit op verschillende vlakken: persoonlijkheidsprofielen, communicatie, leiderschap, teambuilding... Alles dat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.

Wat kunnen we bieden?

In eerste instantie kunnen we je opnemen in ons bestand van beschikbare trainers. Als er opdrachten (teambuildings, thematische aanvragen...) binnenkomen die op jouw lijf geschreven zijn, schakelen we je in.

Op termijn word je mogelijks deel van het actieve YourCoach team, en werken we samen trajecten uit waarmee we meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

Om jou te leren kennen organiseren we om de 6 maanden een Training Day. Daarop geef jij een mini-workshop van 25 minuten zodat we je aan het werk kunnen zien. Het thema is niet belangrijk, we letten vooral op de manier waarop je het brengt.

Verloop

We ontvangen graag jouw CV en andere relevante informatie zodat we al eens kunnen kijken naar jouw ervaring en achtergrond. We contacteren je dan voor een Skype of ander online gesprek om nader kennis te maken.

De mensen die we dan verder willen aan het werk zien, nodigen we uit op onze Training Day die we om de 6 maanden organiseren. Daarop geef jij een mini-workshop van 25 minuten zodat we je aan het werk kunnen zien. Het thema is niet belangrijk, we letten vooral op de manier waarop je het brengt.

Praktische informatie

Data

  • Dinsdag 19 september 2017
  • Dinsdag 16 januari 2018

Tijdstip

We plannen je graag in ergens tussen 13u en 19u30. Laat ons weten welke tijdsspanne jou het beste uitkomt, en we bevestigen met een concreet tijdstip.

Locatie

WorkshopsLoft 26

Dok Noord
Sint-Salvatorstraat 18 / 104
9000 Gent

 

Interesse?

Schrijf je nu in en stuur ons je CV op! Mail ons op info@yourcoach.be.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!