Opleidingen

Training CoachingBij YourCoach vind je een uitgebreid aanbod van opleidingen rond persoonlijke en professionele groei. Afhankelijk van je noden en doelen kan je bij ons opleidingen volgen van één dag tot een volledige jaargang.

Onze trajecten sluiten bij elkaar aan: ze zijn allen anders genoeg om elkaar aan te vullen en qua gedachtengoed gelijk genoeg om één groter geheel te vormen.

Ons Qfor-certificaat biedt je de garantie van een kwalitatief hoogstaande training. Via kmo-portefeuille kunnen zelfstandigen en KMO's ook genieten van 30% korting op het inschrijvingsgeld. Particulieren kunnen betalen met opleidingscheques mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Open aanbod

Een overzicht van de opleidingen die bij ons in Loft 26 doorgaan. Bekijk ook onze Agenda voor een overzicht van de komende data.

Je kan al onze open opleidingen ook als In-Company traject boeken. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Coach Opleidingen

 • Integrale Coaching (6+11 dagen)
  Onze unieke coachmethode. Integrale Coaching slaat de brug tussen de klassieke meetbare, rationele coachmethodes en de intuïtieve, creatieve manieren van werken. Begeleid mensen op gebieden waar het weten het laat afweten. Deze opleiding is tevens gericht op het ontdekken en in de wereld zetten van je passie en levensmissie. Ontwikkel ongeacht je beroep een unieke eigen stijl, en word een inspiratie in je vakgebied.
 • Coachen in Organisaties (4 dagen)
  Als je een coachende rol hebt binnen je organisatie of bedrijf, riskeer je soms gesandwicht te worden tussen de verwachtingen van het bedrijf (resultaten!) en die van je collega’s (kunnen we eens praten?). In deze opleiding ontdek je hoe je elegant laveert tussen die verschillende belangen, en je leert coachen op een manier die de mensen en de resultaten verenigt. We reiken je verschillende formats aan voor zowel groepen als 1-op-1 sessies. Bovendien gaan we de diepte in: je leert peilen naar de onderstroom in een organisatie — zonder te vergeten wie je best welke verantwoordelijkheid toebedeelt.

Specialiseren als coach

 • Loopbaancoach (7 dagen)
  Wil jij zelf mensen begeleiden rond loopbaanvragen? In de zevendaagse Opleiding Loopbaancoach (6 lesdagen + 1 certificatiedag) leer je alles om praktisch aan de slag te gaan als loopbaancoach. Tijdens de lesdagen ligt de nadruk op uitgebreide oefeningen en tips uit de praktijk; tussen de modules in geven we leestaken mee en vragen we dat je minstens één persoon coacht.
 • Stress & Burn-Out Coach (8 dagen)
  Leer vanuit een Integrale bril kijken naar mensen met stress en/of burn-out. Identificeer de fase waarin die zich bevindt, en werk aangepast aan diens noden en draagkracht. We leren methodes en technieken aan uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie en opstellingen - alles gecombineerd in één omvattende methode. In deze achtdaagse opleiding (7 lesdagen + 1 certificatiedag) ga je vooral praktisch aan de slag en krijg je alle theoretische ondersteuning om professioneel met stress en burn-out om te gaan.
 • Creatief-Fysiek Coachen (6 dagen)
  Creatief-Fysiek Coachen is hét sluitstuk van de Integrale Coachmethode. Het is een verrassend effectieve, en diepgaande manier van werken. Je leert sessies neerzetten die het bewuste maar vastgelopen weten overstijgen. Je maakt de vraag fysiek binnen in de sessie en brengt zo het patroon naar boven. Daarmee kan je aan de slag om beweging bij je klant op gang te brengen.
 • Systemisch Coachen (6 dagen)
  In het systemische gaat men ervanuit dat iedereen individueel probleem, een oplossing is voor iets dat in diens systeem (familiale achtergrond, werkomgeving, woonplaats, groepen...) om aandacht vraagt. In de Opleiding Systemisch Coachen leer je kijken naar de diepere stromingen en invloeden die onder de oppervlakte spelen. Voor de coach is het een bijzonder waardevolle aanvulling in gesprekken. Veranderingen vanuit de systemische laag werken vaak op veel gebieden en over lange termijn door.
 • Kinder- en Jongerencoach (7 dagen)
  Wil jij kinderen en jongeren begeleiden bij hun groeipad? In de opleiding Kinder- en Jongerencoach leer jij hoe je het verschil kunt betekenen voor deze boeiende doelgroep. Je leert hoe je de trajecten aanvliegt, welke werkvormen je het best gebruikt en hoe je voor versterkende sessies zorgt.
 • Impactvol Online Coachen (online)
  Leer online coachings aanbieden aan je klanten. Om je te helpen de kennis om te zetten in de praktijk, kan je uitwisselen met de lesgever en medecursisten. Daarvoor organiseren we regelmatig live Q&A's en online oefenmomenten.

NLP Opleidingen

 • NLP Practitioner (8 dagen)
  Wil jij snel en efficiënt jouw communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner ideaal voor jou. In vier modules van twee dagen leer je het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen.
 • NLP Master Practitioner (8 dagen)
  De verderzetting van de NLP Practitioner. De volgende fase in jouw persoonlijke ontwikkeling en in je vervolmaking als begeleider en professional. Leer NLP-interventies aan voor fundamentele transformatieprocessen in deze bloemlezing van de interessantste tools en interventies uit de NLP. Enkel voor mensen die reeds NLP ervaring hebben.

Corporate Opleidingen

 • Coachend Leiderschap (2 dagen)
  Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap geeft deelnemers een krachtige inleiding tot een coachende vorm van leiderschap in praktische situaties. Je leert jezelf kennen en beter communiceren met je medewerkers. We werken in kleine groepen en wisselen ervaringen uit met collega’s uit andere sectoren. Persoonlijke uitdagingen worden grondig besproken en in beweging gezet. Na deze opleiding keer je steevast verfrist en met een vernieuwende blik terug naar je werk!
 • Stress en Burn-Out Adviseur (2 dagen)
  Voor veel bedrijven is het fenomeen burn-out nog vreemd, en men weet niet hoe ermee om te gaan. Wat is burn-out? Wie is er vatbaar voor? Wat kan je binnen de organisatie doen ter preventie en opvang? Wissel ervaringen uit met collega's uit andere bedrijven en sectoren, en stel een beleidsplan op voor jouw organisatie.

Workshops

 • NLP Bootcamp
  Ontdek NLP en leer op één dag enkele snelle en efficiënte technieken waarmee je direct aan de slag kan.
 • Assertiviteit en Grenzen
  Zou jij ook graag wat sterker in je schoenen staan? De workshop assertiviteit en zelfvertrouwen helpt jou je grenzen te stellen, assertiever te zijn en meer zelfvertrouwen op te bouwen.
 • Systemische Coaching met paarden
  Beleef systemisch coachen met paarden tijdens onze opstellingsdag. Breng jouw vraag mee of doe mee als representant.

In-Company

Heb jij behoefte aan een training specifiek afgestemd op jouw organisatie? Met onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven verzorgen wij aangepaste, interactieve opleidingstrajecten met ruimte voor de individuele noden van de deelnemers.

Contacteer ons om uw plannen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!