Training op maat

Training CoachingEen trainingstraject bij YourCoach is een unieke ervaring. Het begint met een korte oriënterende fase: wat wil het team leren en wat zal het effect ervan zijn op de groep/het bedrijf?

Onze trainingen zelf zijn dynamisch en interactief. We geven praktische voorbeelden en oefeningen zodat de leerstof echt geïntegreerd wordt. Wij weten dat de retentiegraad bij klassieke opleidingen heel laag ligt, dus gaan we voor praktische en onmiddellijk toepasbare vaardigheden met veel concrete illustraties.

Daarnaast gebruiken we onze coachingservaring om de groepsdynamiek optimaal te sturen, zodat er ruimte is voor feedback en openheid naar het leren van nieuwe dingen. Deze aanpak maakt ons echt uniek: in plaats van afstandelijk drammen creëren wij een menselijke ervaring waarbij de deelnemers actief leren en door interactie met de opleiders instaan voor hun eigen leerdoelen.

Doelgroep

Voor teams, afdelingen, samengestelde groepen... tot 16 deelnemers per groep.

Onderwerpen die we in de training kunnen verwerken

Dit is geen limitatieve opsomming, maar het kan je een idee geven wat we kunnen bieden:

Training nodig?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Dan bespreken we uw project bij een kop thee. Of mail ons uw plannen, we werken graag samen met u een passende training uit.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!