Stress en Burn-Out Begeleiding

Stress en Burn-Out BegeleidingZit je zelf met chronisch lage energie, of ben je zelfs al aan het herstellen van een burn- of bore-out? Wij ondersteunen en begeleiden je terug naar meer energie en draagkracht.

De behandeling van stress en burn-out staat nog in zijn kinderschoenen. De meeste therapeuten, dokters en coaches schrijven klassieke middelen voor, datgene wat zij kennen. Vaak zijn het vooral inzichtstechnieken, waardoor de persoon het fenomeen begrijpt.

Mensen met burn-out hebben echter vaak de energie niet om het te begrijpen, laat staan er iets aan te doen. Er is dus meer nodig, een aangepaste aanpak naargelang de fase waarin iemand zit.

Bij YourCoach gaan we uit van een Integrale benadering, waarbij aangepast aan de klant en het moment verschillende vormen van behandeling en therapie aan bod komen. Van mentale kadering van het fenomeen, over technieken voor fysieke herbronning, tot emotionele heling en het betrekken van de omgeving in de reïntegratie.

Individueel Traject

Bij YourCoach kan je terecht voor individuele begeleiding. Wij werken sterk op de persoon en de situatie waarin je nu verkeert. Sommige mensen hebben eerst rust nodig, en moeten leren ontspannen. Anderen hebben werk aan hun onbewuste angsten, patronen en verwachtingen. Anderen moeten gewoon een aantal gewoontes aanpassen.

Zaken die we in rekening nemen:

  • De fase van burn-out waarin je je bevindt (met onze OSCURO-meter)
  • Jouw persoonlijkheid, achtergrond en voorgeschiedenis
  • Het soort werk dat je doet
  • De levensfase waarin je zit
  • Je verwachtingen over het leven

Aan de hand hiervan stellen we een burn-out coaching of burn-out therapie op die aansluit bij wat jij op dit moment nodig hebt.

online formulier

Getuigenissen Individuele Stress en Burn-Out Begeleiding

“Met de moed in mijn schoenen kwam ik de eerste keer toe. Met de overtuiging dat IK mijn loopbaan terug in handen moet en kan nemen, kwam ik de eerste keer buiten. Tom is een supercoach. Zonder waardeoordeel luisterde hij naar mijn verhaal, gaf hij me de spreekwoordelijke 'schop' die ik nodig had, hielp hij me inzien wat mijn persoonlijke valkuilen en energievreters zijn én reikte hij me de nodige tools aan om deze in de toekomst te kunnen omzeilen. Kortom, ik ben heel enthousiast over het traject dat ik met YourCoach heb doorlopen. ”
Pieter
Projectverantwoordelijke
“Het was een super ervaring en het heeft een positieve invloed op mij! Op die manier heb ik "mijn batterij" zowat kunnen opladen...”
Kaat V.
“Ik zat midden in een heel moeilijke periode toen ik mijn eerste gesprek met Frank had. Hij heeft me op een totaal onverwachte maar positieve manier de confrontatie doen aangaan met een paar van mijn "demonen". Nu weet ik wat mijn "kader" is en hoe ik in mezelf moet blijven geloven. De weg lijkt soms lang, maar de finish is in zicht! Bedankt Frank!”
N. W.

Meer getuigenissen over de Individuele Stress en Burn-Out Begeleiding

Praktische informatie

Een individueel stress & Stress en Burn-Out Begeleidingstraject bestaat uit minstens 3 sessies van ongeveer anderhalf uur. We beginnen vanaf de eerste sessie al te werken naar jouw herstel en reïntegratie.

Je kan slechts gebruikmaken van een loopbaancheque wanneer je in de eindfase van een burn-out bent. Je energiepijl dient immers voldoende hoog te zijn om terug aansluiting te vinden naar je werksituatie. In het ander geval kan je uiteraard ook steeds bij onze gespecialiseerde burn-out begeleiders terecht. Heb je vragen hieromtrent, aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!