Publicaties

We zijn voortdurend bezig onze kennis te verdiepen en te verspreiden, onze passie achterna! Onze interesses en expertises liggen vooral in de persoonlijke ontwikkeling, en op het gebied van websites en zoekmachine optimalisatie.

eBook Bereik je doelenBereik je doelen

De hoofdreden die wij ontdekken bij het niet-bereiken van doelen is dat het op verschillende vlakken verkeerd aangepakt wordt. Het is niet het juiste doel, het wordt niet goed afgebakend, er wordt niet genoeg focus op gelegd, het bereiken van je doelen wordt niet erkend of zelfs gevierd… Er is een hele reeks redenen waarom je doelen er mogelijks niet doorkomen.

Dit ebook combineert onze inzichten uit honderden sessies met onze klanten, onze eigen ervaringen met doelen, plus bedenkingen bij en aanvullingen op bekende literatuur over doelen. De samenvatting van al die inzichten en oplossingen kan je nu hier krijgen.

Meer over het ebook Bereik je doelen

eBook SEO CopywritingVan sleutel- tot slotwoord in een half uur – leer snel en efficiënt professionele SEO-pagina's schrijven

In deze handleiding leer je SEO-pagina's schrijven. Niet alleen beschrijft deze handleiding de procedure om te schrijven voor zoekmachines, hij geeft ook talloze praktische tips die dit werk aanzienlijk sneller doen verlopen! Veel SEO-handleidingen vertellen je wel wat te doen maar niet precies hoe, hetgeen leidt tot uren verspild werk. Leer de snelheidstips van de professionals, en leer op een half uur een volwaardige SEO-pagina creëren!

Meer over de SEO copywriter handleiding

eBook ArbeidsmotivatieWhy employee rewards won't drive your sales up – but this ebook will (English)

Deze publicatie bespreekt het hoe en waarom van motivatie op de werkvloer, en legt uit waarom geld niet echt motiveert. Daarbij geven we verklaringen voor wat er precies verkeerd loopt bij u op de werkvloer, en hoe u het vuur er weer in kan krijgen bij uw medewerkers. Het begint bij het verzorgen van basiselementen, en bouwt op naar het leren van specifieke technieken waarmee u mensen kan inspireren om zich helemaal in te zetten voor het team of bedrijf.

Meer over het arbeidsmotivatie-ebook

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!