Opendeurdag op zaterdag 24 september

Beste,

Het Jambay Lhakhang klooster is één van de oudste tempels van Bhutan. Het is één van 108 tempels die de Tibetaanse koning Songtsen Gampo bouwde in het Himalaya gebergte om demonen uit de regio te verdrijven. De overige 107 kloosters liggen in de buurlanden van Bhutan en zijn in geometrische vorm gebouwd met Lhasa als middelpunt.

De ingang van de tempel bevat drie treden, die het verleden, heden en toekomst voorstellen. De onderste trede (het verleden) ligt volledig onder de grond, het heden ligt half verzonken in de grond en de toekomst ligt volledig zichtbaar. Om de tempel te betreden stap je dus over de onzichtbare trede van het verleden de toekomst binnen.

En zo staat ook ons eigen werk & leven op de onzichtbare fundamenten van het verleden. Schijnbaar onzichtbaar, maar toch zo bepalend. Lukt het dan wel, om zomaar een streep door het verleden te trekken? Kan je door van werk te veranderen zomaar een einde maken aan die stressvolle situaties of ambetante baas? Maak je dan echt komaf met de patronen uit het verleden?

Of zit je juist vast in het verleden? Ieder systeem heeft immers de neiging om patronen vast te houden omdat deze voorspelbaar en bekend zijn. Hoe doorbreek je die hardnekkige cirkel van oude patronen en gewoontes?

Het thema van onze opendeurdag dit jaar is het verleden, heden en toekomst. Welke zijn je oude patronen, en hoe kan je het verleden, heden en toekomst met elkaar verbinden. We werken met tijdslijnen, trekken lessen uit het verleden en nemen onze toekomst in handen. Verwacht dus veel oefeningen en concrete inzichten tijdens onze interactieve workshops. We sluiten traditioneel af met een gezellige receptie.

We ontvangen je graag op deze bijzondere dag in onze Loft 26 om het nieuwe werkjaar in te zetten.

Met warme groeten,

Het YourCoach Team

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Opendeurdag op 24 september 2016

Op zaterdag 24 september openen we als vanouds de deuren van Loft 26 voor een volledige dag vol gratis workshops en speed coachings. Het thema dit jaar is 'Verleden - Heden - Toekomst'. Ontmoet ons team, ontdek de opleidingsruimte en ervaar onze werkwijze. Hét event om je najaar goed in te zetten.

Programma van de workshops:

10u-11u - Integrale Coaching: Leren uit de geschiedenis (Benjamin Ball)
11u-12u - NLP: Tijdslijnen (Tom Hallez)
12u-13u - Speed coachings met het YourCoach Team (15 min. per coaching)
13u-14u - Beter omgaan met tijd voor minder stress (Karolien Roels en Joke Adins)
14u-15u - Loopbaanbegeleiding: Patronen in je loopbaan (YourCoach team)
15u-16u - Integrale Coaching: Op naar de toekomst (Benjamin Ball)
16u-18u - Receptie

  Meer info over de YourCoach Opendeurdag

  Schrijf je hier in voor de YourCoach Opendeurdag

Opendeurdag 24 september 2016
Programma YourCoach Café najaar 2016

Ook dit najaar hebben we een goedgevuld agenda en enkele straffe sprekers voor het YourCoach Café. Elke maand kan je op donderdagavond terecht in onze Loft 26 voor een praktische workshop en heb je de kans om het YourCoach team te ontmoeten. Hier zijn ze, op een rijtje. Je kan je nu al inschrijven!

Data najaar 2016:

Donderdag 22 september – Dirk Oellibrandt met 'Alchemie van Coaching'
Donderdag 20 oktober – Riet Indigne met 'Mindful Assertief'
Donderdag 24 november – Savera Noriega met 'Somatic Experiencing'
Donderdag 8 december – Hans Hoegaerts met 'De Kracht van Tekenen (in coaching)'

  Meer info en schrijf je nu in

Oefen- en intervisiemiddagen

Ook dit najaar organiseren we maandelijkse oefen- en intervisiemiddagen voor iedereen die ooit opleiding bij ons volgde, of die momenteel bij ons een opleiding volgt. Men kan eigen cases inbrengen, een techniek oefenen, zich laten coachen of feedback ontvangen. Een middag vol leuke uitwisselingen en opfrissing van je coaching skills.

Data najaar 2016:

Woensdagmiddag 28 september 2016
Zaterdagmiddag 15 oktober 2016
Dinsdagmiddag 8 november 2016
Vrijdagmiddag 9 december 2016

  Lees meer en schrijf je nu in

Agenda opleidingen najaar 2016

Vanaf september beginnen er opnieuw verschillende cycli opleidingen.

Opgelet! Verschillende opleidingen zijn reeds volzet. Vlug inschrijven is dus de boodschap.

19 september Integrale Coaching Professional

In het Professional Programma leer je hoe je als coach permanente verandering kan brengen van in de dieperliggende oorzaken van je klanten. Je krijgt een dieper inzicht in het verloop van een sessie, in de problematiek van een vraag, in het benaderen van een probleem of situatie.
11 dagen
VOLZET
20 september Stress en Burn-Out Adviseur

In deze krachtige en praktische tweedaagse ontdek jij hoe je een effectief stressbeleid kan uitwerken en implementeren binnen jouw organisatie.
2 dagen
22 september Coachend Leiderschap Turbo

Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap geeft deelnemers een krachtige inleiding tot een coachende vorm van leiderschap in praktische situaties.
2 dagen
29 september NLP Practitioner

Ontdek de principes van betere communicatie, doelen. Krijg via je zintuigen toegang tot je onderbewuste en herprogrammeer je leven. Een uniek traject met internationaal erkend certificaat.
8 dagen
Nog 3 plaatsen
4 oktober Stress en Burn-Out Coach

Begeleid mensen individueel bij het omgaan met stress en het vermijden of herstellen van burn-out. Een mulitmethodische reis door de verschillende aspecten van dit eigentijdse fenomeen.
7 dagen
Nog 4 plaatsen
5 oktober Integrale Coaching Essentials

Onze topopleiding en eigen coachmethode. Begeleid met een combinatie van techniek en intuïtie. Leer vanaf dag 1 praktisch en creatief-fysiek coachen. Eenvoud, kracht en diepgang gegarandeerd.
6 dagen
VOLZET
7 oktober Loopbaancoach

Begeleid mensen bij werkvragen, en meer. Deze opleiding zit vol verrassende en effectieve coachformats voor krachtige inzichten en professionele omwentelingen.
7 dagen
25 oktober Coachend Leiderschap Turbo

Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap geeft deelnemers een krachtige inleiding tot een coachende vorm van leiderschap in praktische situaties.
2 dagen
30 november Stress en Burn-Out Adviseur

In deze krachtige en praktische tweedaagse ontdek jij hoe je een effectief stressbeleid kan uitwerken en implementeren binnen jouw organisatie.
2 dagen
Proef van onze korte Workshops

Je kan ook steeds meer korte workshops volgen bij ons. Op één dag krijg je praktische tips en oefeningen mee, in een onderbouwd theoretisch kader. Een leuke opfrisser van bepaalde thema's of net een introductie tot jouw persoonlijke ontwikkeling en onze werkwijze.

12 september Opstellingen met Lia Verrees

Ontdek opstellingen en de internationaal vermaarde Lia Verrees tijdens een dag opstellingen in Loft 26 te Gent.
1 dag
16 september Maskers maken

Zit wie jij werkelijk bent verstopt achter een masker dat je elke morgen opnieuw opzet? Maak een gipsen afdruk van jouw gelaat en 'ontmasker' om zo terug te gaan naar wie je werkelijk binnenin bent.
1 dag
16 september Opstellingen met Benjamin Ball

Beleef systemisch coachen tijdens onze opstellingsmiddagen. Breng jouw vraag mee of doe mee als representant.
1 midddag
21 september NLP Bootcamp

Ontdek NLP en leer op één dag enkele snelle en efficiënte technieken waarmee je direct aan de slag kan.
1 dag
22 september Coaching in het Museum

Word begeleid door een kunstcoach bij werk- en/of levensvragen tijdens een bezoek aan het Museum Dr. Guislain (met de tentoonstelling Museum Dirk De Wachter).
1 voormiddag
14 oktober Haal je ICF Label

Haal je ICF label, een internationaal erkende certificatie als coach.
1 dag
25 november Opstellingen met Benjamin Ball

Beleef systemisch coachen tijdens onze opstellingsmiddagen. Breng jouw vraag mee of doe mee als representant.
1 midddag
14 december NLP Bootcamp

Ontdek NLP en leer op één dag enkele snelle en efficiënte technieken waarmee je direct aan de slag kan.
1 dag

Over YourCoach

YourCoach is een professioneel en creatief coachings- en opleidingsbureau in Gent.

We zijn gecertificeerde coaches en erkende loopbaanbegeleiders. We coachen particulieren, professionals, leidinggevenden en ondernemers bij hun werk- en levensvragen.

We werken daarnaast in-company met teams, afdelingen en medewerkers rond communicatie, leiderschap en coaching.

We hebben ook een uitgebreid aanbod open opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder de langlopende opleiding Integrale Coaching; verschillende NLP-trajecten; en workshops van 1 of 2 dagen rond diverse thema's.

We bouwen aan een community die mensen met elkaar verbindt met als thuisbasis onze zaal, Loft 26. Daar organiseren we naast coachings en opleidingen ook regelmatig events en lezingen.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille - Loopbaancheques