Nieuwsbrief Juni 2016

Beste,

De zomervakantie nadert. Nog een laatste sprint voor velen van ons een zucht slaken. Zon, barbecues, op reis... Voor velen is die laatste maand juni nog een drukke maand. Wat moet nog af vooraleer je de zomer kan ingaan?

De eerste helft van het jaar is ondertussen ook voorbij. Wat kan de tijd vliegen! Hoe is het al geweest tot nu toe? Wat staat je in de rest van 2016 nog te doen?

Wij wensen je in ieder geval een prachtige zomer toe. We hebben nog een aantal zaken op til staan voor we de vakantie ingaan; ons programma voor het najaar staat klaar. We zien je graag dan!

Met warme groeten,

Het YourCoach Team

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Gratis workshops & Video opnames op 18 juni

Op zaterdag 18 juni nemen we video opnames op voor onze opleidingen Integrale Coaching en NLP. Daarvoor zoeken we een 25-tal mensen die een gratis workshop willen bijwonen. Hiervan wordt dan een korte, flitsende samenvatting gemaakt die op de website verschijnt.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 18 juni.
Duurtijd: start om 9u30. Einde is om 13u.
Locatie: Loft 26, Sint-Salvatorstraat 18, 9000 Gent.
Gratis toegang.

Wil jij er graag bijzijn? Schrijf je dan in via dit formulier!

  Inschrijven voor de video opnames op 18 juni

YourCoach Café op donderdag 23 juni

Vorige maand gaf Sandra De Clercq ons op haar kenmerkende krachtige wijze een eerste indruk van het Enneagram. Je vindt meer informatie en foto's in het verslag.

  Lees hier het verslag

Donderdag 23 juni: Dirk De Boe met 'Creashock'

Dirk De BoeIn deze interactieve en dynamische workshop laat Dirk De Boe je via eenvoudige tips inzien dat je zelf en samen met je collega's creatiever kan denken en zo meer en betere ideeën kan bedenken én realiseren.

Door middel van succesverhalen uit andere bedrijven, vragen aan de deelnemers, twee-aan-twee oefeningen, een associatiewedstrijd en een kwis zorgt Dirk ervoor dat je veel leert over creativiteit en innovatie. Bovendien beleef je ook een aangename avond en krijg je zin om met het geleerde direct aan de slag te gaan.

Deze editie kost uitzonderlijk €20, omdat je er gratis Dirks boek 'Creashock, anders denken, durven doen, met resultaat' bijkrijgt.

  Schrijf je hier in

Programma najaar 2016

Ook voor dit najaar hebben we een aantal straffe sprekers klaarstaan voor jullie. Hier zijn ze, op een rijtje. Je kan je nu al inschrijven!

Donderdag 22 september – Dirk Oellibrandt met 'Alchemie van Coaching'
Donderdag 20 oktober – Riet Indigne met 'Mindful Assertief'
Donderdag 24 november – Savera Noriega met 'Somatic Experiencing'
Donderdag 8 december – Hans Hoegaerts met 'De Kracht van Tekenen (in coaching)'

  Schrijf je hier in

Gratis Coaching bij Benjamin en/of Tom

Wil jij graag (nog) eens gratis gecoacht worden door één van onze professionele coaches Benjamin en Tom? Dit is je kans!

Voor het behalen van onze volgende accreditatie bij het ICF zijn we op zoek naar een aantal mensen voor een coachgesprek. Dat gesprek wordt opgenomen, doorgestuurd naar het ICF en beluisterd door het ICF om onze coachvaardigheden te beoordelen.

Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Voertaal van het gesprek zal in het Engels zijn, dus een vlotte Engelse tong is wel nodig. Het is een écht coachgesprek, dus bereid je voor op een stevige sessie!

  Heb je zin? Contacteer ons voor een gratis coachgesprek

Opleiding Stress en Burn-Out Adviseur op 30 juni en 1 juli

Opleiding Stress en Burn-Out AdviseurOp 30 juni en 1 juli gaat de Opleiding Stress- en Burn-Out Adviseur door. In deze krachtige en praktische tweedaagse ontdek jij hoe je een effectief stressbeleid kan uitwerken en implementeren binnen jouw organisatie. We bekijken eerst de werking, oorzaken, fasen en actoren van stress en burn-out. De relevante wetgeving en daaruit voortvloeiende verplichtingen en aanbevelingen voor bedrijven en organisaties worden onder de loep genomen.

Tenslotte werken we voor iedere deelnemer aan een concreet beleidsplan voor de sensibilisering, preventie en opvang van stress en burn-out in jouw organisatie. Van het meten van stress, over het analyseren van de risicofactoren, tot het uitwerken van concrete maatregelen op verschillende niveaus.

  Hier inschrijven

Nieuw! Licensed Practitioner of NLP

Licensed Practitioner of NLPIn het najaar start onze vernieuwde NLP Practitioner Opleiding. Het programma duurt nu 8 dagen en de opleiding is ook erkend door de Society of NLP, één van de oudste en grootste organisaties van NLP in de wereld.

Onze NLP opleidingen voldoen dan ook aan de vereiste kwaliteitsvoorschriften en de getuigschriften worden persoonlijk ondertekend door Dr. Richard Bandler, medegrondlegger van NLP.

Het programma is uniek in België. In vier modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen. Je leert de nieuwste onwikkelingen uit de Derde Generatie NLP en ontdekt de kracht van taal en metaforen. De opleiding wordt afgesloten met een certificatiedag en deelnemers ontvangen het internationaal certificaat van Licensed Practitioner of NLP.

Deze opleiding is een ideaal voor coaches die hun toolbox met technieken verder willen uitbreiden.

  Hier inschrijven

Over YourCoach

YourCoach is een professioneel en creatief coachings- en opleidingsbureau in Gent.

We zijn gecertificeerde coaches en erkende loopbaanbegeleiders. We coachen particulieren, professionals, leidinggevenden en ondernemers bij hun werk- en levensvragen.

We werken daarnaast in-company met teams, afdelingen en medewerkers rond communicatie, leiderschap en coaching.

We hebben ook een uitgebreid aanbod open opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder de langlopende opleiding Integrale Coaching; verschillende NLP-trajecten; en workshops van 1 of 2 dagen rond diverse thema's.

We bouwen aan een community die mensen met elkaar verbindt met als thuisbasis onze zaal, Loft 26. Daar organiseren we naast coachings en opleidingen ook regelmatig events en lezingen.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille - Loopbaancheques