Nieuwsbrief Juni 2018

Beste,

De tijd lijkt zich te strekken en te verdichten. Nu eens vliegt het voorbij, andere keren lijken de seconden ons te pesten door terug te tikken.

Ook onze energie verdicht en breidt uit. De ene dag lopen we over en vliegen we rond, de andere dag sjokken we als slakken en krijgen we niks gedaan. Deze golven gaan onvermijdelijk op en neer, cyclisch zoals alles in de natuur.

Wil jij graag meer impact op die golven? Natuurlijk! Dat probeert iedereen, op zijn manier. En dat is het ding: er zijn manieren die beter werken dan andere.

Vanuit ons ongeduldig willetje proberen we vaak hier en nu iets op te leggen. Het leven moet zich maar naar ons plooien. En dat lukt ook, eventjes. Zoals een sterke kop koffie omdat je weer te weinig geslapen hebt. Doe dat een aantal dagen na elkaar, en je bent niks meer waard.

Of we maken ingrijpende beslissingen, meestal gericht op één aspect van ons leven dat al de rest mee moet oplossen. "Vanaf nu 5 keer per week sport!" - "Ik stop met deze job!" - "Jij bent toxisch in mijn leven!" Niet altijd met de gewenste gevolgen.

Een andere manier is om ons leven breed en anders in te delen. Als we onze dagelijkse flow anders beginnen te organiseren, begint ook onze energie anders te stromen. Dat vraagt meer inspanning en lastige keuzes. Iedereen wil wel een hoge energie én innerlijke rust, maar om daar nu elke dag vroeg voor op te staan, gezond te eten, 'nee' te zeggen tegen leuke dingen die er teveel aan zijn, op voorhand in te plannen... Dat is nog iets anders.

We willen ook spontaan zijn, en meeflowen met wat zich aandient. Daarbij vergeten we soms dat 'flow' niet hetzelfde is als 'verlangen'. Een dessert wanneer je al vol zit is geen 'flow', maar verlangen. De 'flow' zou dan zijn om te stoppen met eten, zelfs al zegt een stemmetje in jou dat dessert de aangewezen actie is.

Steun nodig? Kom eens af.

Met warme groeten,

Het YourCoach Team

Ps. Vergeet niet ons te volgen op Twitter, te liken op Facebook en te abonneren op de blog.

Nieuw! Instagram en Youtube-kanaal

Check vanaf nu ook eens ons Instagram account @yourcoachgent. Daarop komen leuke momenten van de yourcoach-gemeenschap, quotes en inspiratie.

En we hebben nu ook een Youtube-kanaal, waarop de komende tijd gratis samenvattingen van workshops, informatie over onze trajecten, en meer zullen verschijnen.

GDPR

Ja, ook wij hechten belang aan de bescherming van jouw gegevens! We weten zelf hoe vervelend het is ongewild gespamd te worden.

YourCoach heeft diverse persoonljke gegevens van jou opgeslagen. Dat kan zijn omdat je je inschreef voor de nieuwsbrief, deelnam aan een evenement of opleiding, contact had met ons... Jouw gegevens werden niet en zullen ook nooit zomaar doorgegeven worden aan derden.

We hebben de nodige maatregelen getroffen om in orde te zijn met de nieuwe Europese privacy-wetgeving, bijvoorbeeld met een nieuwe privacy-verklaring.

We blijven je graag op de hoogte houden via deze nieuwsbrief, en uitzonderlijk eens een speciaal mailtje met een aanbod of link naar gratis content, evenementen...

Als je liever geen mails meer van ons ontvangt, stuur gerust een mailtje naar info@yourcoach.be, of schrijf je uit via de 'Unsubscribe'-link onderaan deze mail.

YourCoach café op donderdag 21 juni 2018

Vorige maand sprak Erwin Van Waeleghem over Participatieve bedrijfsvoering. Je vindt meer informatie en foto's in het verslag.

  Lees hier het verslag

Donderdag 21 juni 2018:
Esther Dick met 'Verhoog je persoonlijke groei dankzij energiewerk'

Esther DickIn deze workshop begeleidt Esther Dick je op een ervaringsgerichte manier doorheen je chakrasysteem. Je krijgt inzicht in de verschillende lagen van je energieveld en de daarbij horende levensgebieden. Je leert contact maken en helemaal aanwezig worden in de verschillende chakra's. Je leert energie voelen. Maak je geen zorgen, het is gemakkelijker dan het klinkt!

Esther is een ervaren energiewerker, een Brennan Science Practitioner met een praktijk in Gent en Brussel. Ze gelooft dat we onszelf en de aarde op een heel andere manier kunnen bewonen, als we ons (terug) bewust worden van onze diepe verbinding met de aarde, met elkaar en met onze creativiteit die recht van het universum komt.

  Lees meer en schrijf je in

Opendeurdag op zaterdag 22 september 2018

Op zaterdag 22 september 2018 openen we als vanouds de deuren van Loft 26 voor een volledige dag vol gratis workshops en speed coachings. Het thema dit jaar is 'Durf!'. Ontmoet ons team, ontdek de opleidingsruimte en ervaar onze werkwijze. Hét event om je najaar goed in te zetten.

Programma van de workshops:

10u-11u - Integrale Coaching: Durf jij jezelf in onzekerheid onderdompelen? (Benjamin Ball)
11u-12u - NLP: Durf jezelf in vraag stellen (Tom Hallez)
12u-13u - Speed coachings met het YourCoach Team (15 min. per coaching)
13u-14u - Stress & Burn-out: Durf jezelf te zijn (Karolien Roels en Joke Adins)
14u-15u - NLP: Durf dromen omzetten in realistische doelen (Tom Hallez)
15u-16u - Integrale Coaching: Durf jij opgeven? (Benjamin Ball)
16u-18u - Receptie

  Meer info over de YourCoach Opendeurdag

  Schrijf je hier in voor de YourCoach Opendeurdag

Opendeurdag 22 september 2018
Agenda opleidingen najaar 2018

Vanaf september beginnen er opnieuw verschillende cycli opleidingen.

Opgelet! Verschillende opleidingen zijn reeds bijna volzet. Vlug inschrijven is dus de boodschap.

20 september Integrale Coaching Professional

In het Professional Programma leer je hoe je als coach permanente verandering kan brengen van in de dieperliggende oorzaken van je klanten. Je krijgt een dieper inzicht in het verloop van een sessie, in de problematiek van een vraag, in het benaderen van een probleem of situatie.
11 dagen
24 september Stress en Burn-Out Adviseur

In deze krachtige en praktische tweedaagse ontdek jij hoe je een effectief stressbeleid kan uitwerken en implementeren binnen jouw organisatie.
2 dagen
27 september NLP Practitioner

Ontdek de principes van betere communicatie, doelen. Krijg via je zintuigen toegang tot je onderbewuste en herprogrammeer je leven. Een uniek traject met internationaal erkend certificaat.
8 dagen
8 oktober Loopbaancoach

Begeleid mensen bij werkvragen, en meer. Deze opleiding zit vol verrassende en effectieve coachformats voor krachtige inzichten en professionele omwentelingen.
7 dagen
10 oktober Stress en Burn-Out Coach

Begeleid mensen individueel bij het omgaan met stress en het vermijden of herstellen van burn-out. Een mulitmethodische reis door de verschillende aspecten van dit eigentijdse fenomeen.
7 dagen
11 oktober Coachend Leiderschap

Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap geeft deelnemers een krachtige inleiding tot een coachende vorm van leiderschap in praktische situaties.
2 dagen
20 oktober Integrale Coaching Essentials

Onze topopleiding en eigen coachmethode. Begeleid met een combinatie van techniek en intuïtie. Leer vanaf dag 1 praktisch en creatief-fysiek coachen. Eenvoud, kracht en diepgang gegarandeerd.
6 dagen
26 november Coachend Leiderschap

Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap geeft deelnemers een krachtige inleiding tot een coachende vorm van leiderschap in praktische situaties.
2 dagen

Over YourCoach

YourCoach is een professioneel en creatief coachings- en opleidingsbureau in Gent.

We zijn gecertificeerde coaches en erkende loopbaanbegeleiders. We coachen particulieren, professionals, leidinggevenden en ondernemers bij hun werk- en levensvragen.

We werken daarnaast in-company met teams, afdelingen en medewerkers rond communicatie, leiderschap en coaching.

We hebben ook een uitgebreid aanbod open opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder de langlopende opleiding Integrale Coaching; verschillende NLP-trajecten; en workshops van 1 of 2 dagen rond diverse thema's.

We bouwen aan een community die mensen met elkaar verbindt met als thuisbasis onze zaal, Loft 26. Daar organiseren we naast coachings en opleidingen ook regelmatig events en lezingen.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille - Loopbaancheques