Welke jobs zou jij nog kunnen doen?

Beste *|VOORNAAM|*,

We zijn weer vertrokken! Een lekkere frisse nieuwe start, we wensen het je van harte toe.

We hoeven je ondertussen al niet meer te vertellen dat mocht je voornemens hebben, ze weinig kans op slagen hebben. Tegen Blue Monday, de derde maandag van januari, zijn 90% van de meeste voornemens al de deur uit.

Als jij nog gelooft in voornemens, pak je het verkeerd aan.

Nieuwjaar blijft een prachtig moment om te evalueren, en vooruit te blikken. Het is alsof de hele wereld even reset en weer verder doet. Maar als dit hét moment is waarop jij begint na te denken over wat goed was en hoe je het nog beter kan doen, heb je de andere dagen van je jaar verspeeld.

Hoe zou het zijn om elke dag na te denken over wat deze dag succesvol en magisch maakte, en hoe je van de volgende dag een succes kan maken? En van de rest van je leven?

Een nog mooier leven bouwen doe je niet één keer "Hup!" en dan ben je er weer vanaf. Of wat dacht je. Onze gewoontes zijn als karresporen zo diep ingesleten, als je even niet oplet zit je er zo weer in. Er gebeuren onverwachte en onaangename dingen die je naar beneden halen, meestal net wanneer je vond dat het zo goed begon te lukken.

De beslissingen die wij op een dag nemen dat het vanaf nu anders moet, vragen dagelijkse aandacht zoals een plant water. Het doel, de keuze, de stap die gisteren zo helder en onweerlegbaar leek, is vandaag al weer vertroebeld en ondergesneeuwd.

We vergeten de verantwoordelijkheid die hoort bij de vrijheid en het plezier dat we helemaal verdienen. Vrijheid is fucking hard werk! Plezier is een lastige keuze! Het is veel gemakkelijker om vast te zitten in wat anderen voor jou kiezen, en te klagen en ongelukkig te zijn.

En het is natuurlijk gemakkelijk voor mij om te zeggen, alsof ik elke dag mijn vrijheid opeis en voor plezier kies. Vergeet het. Maar kijk, bij deze nog eens de herinnering om het vandaag zeker te doen. Dus jij die dit nu leest: kies in dit moment voor (VUL ZELF IN). En lees deze mail morgen, overmorgen... nog eens (helemaal tot onderaan he), zodat je het telkens weer doet.

Dit hoeven we al niet meer te herhalen: mocht je wat steun en uitdaging kunnen gebruiken, daarvoor zijn we er.

Wij wensen jou een ongelofelijk 2019 toe!

Met warme groeten,

Benjamin en het yourcoach team

Volg ons 'achter de schermen' op Instagram (@yourcoachgent).
Blijf op de hoogte van alle events en bekijk onze inspiratie en video's op Facebook.

YourCoach café op donderdag 24 januari 2019

Vorige maand ontvingen we Joke Oosters met "Naar een nieuwe organisatiestructuur en -cultuur". Aan de hand van het boek 'Reinventing Organizations' van Frédéric Laloux vertelde Joke ons meer over haar visie op organisaties en de teal-organisaties waarmee zij en haar bedrijf samenwerken.

  Lees hier het verslag en bekijk de video

Donderdag 24 januari 2019
Els Cornelis met 'Verhoog je weerbaarheid met essentiële voeding'

Els CornelisDeze maand kijken we uit naar de komst van Els Cornelis, die spreekt over 'Verhoog je weerbaarheid met essentiële voeding'.

Heb jij (of je klanten) soms last van uitputting? Ben je moe zonder dat je kan verklaren waarom? Of wil je meer informatie over hoe voeding stress en uitputting kunnen verminderen en zelfs keren?

Els geeft kort uitleg over de verschillende aspecten die van belang zijn bij het aanpassen van onze voeding om te zorgen voor meer energie en veerkracht. Je ontdekt waarom het belangrijk is meer te weten over de fysiologische onderbouw van stress en energieverlies. Kortom: een heldere introductie tot de voedingswetenschap, verteerbaar gebracht.

  Lees meer en schrijf je in

MasterClass Orthomoleculaire Essentials

Trouwens, vanaf dinsdag 19 februari komt Els ook de MasterClass Orthomoleculaire Essentials geven. Dat is een vervolgtraject voor stress- en burn-outbegeleiders, voedingsadviseurs en andere gezondheidsspecialisten. De opleiding geeft jou een orthomoleculaire onderbouwing voor wat er onderliggend en fysiologisch speelt bij burn-out, chronische stress en de daarbij horende vermoeidheidsklachten.

  Lees meer en schrijf je in

Opendeurdag op zaterdag 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari 2019 is het weer zover! Gratis workshops, speed coachings, en onze nieuwjaarsreceptie. Een hele dag bijleren en ontmoeten in Loft 26.

Het thema van deze editie is 'From Mind to Muscle'. Van rondjes draaien in je hoofd naar zakken in je lijf en van daaruit: écht gààn. Niet het hoofd maar het lichaam laten antwoorden. Niet enkel plannen maken maar bewégen, actie ondernemen, en liefst vandaag.

Programma van de workshops:

10u-11u - Integrale Coaching: Remember who you really are (Joke Vander Laenen)
11u30-12u30 - NLP: Voorbij het aarzelen (Tom Hallez)
12u30-13u30 - Speed coachings met het YourCoach Team (15 min. per coaching)
13u30-14u30 - Stress & Burn-out: Release the beast (Karolien Roels en Joke Adins)
15u-16u - Integrale Coaching: Hoe kan je meer 'zakken'? (Benjamin Ball)
16u-18u - Nieuwjaarsreceptie

  Meer informatie en inschrijven

Opendeurdag op zaterdag 19 januari 2019
Start trajecten NLP, Stress & Burn-Out Coach & Integrale Coaching

In het voorjaar starten drie belangrijke trajecten: NLP, Stress & Burn-Out Coach en een extra weekend editie van Integrale Coaching Essentials.

NLP trajecten

NLP Practitioner (8 dagen)

NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren) is dé tool bij uitstek waarmee jij je communicatie en gedrag kan veranderen. Uit een schier eindeloos arsenaal inzichten en technieken leer jij hier de snelste en effectiefste, waarmee je concreet en krachtig aan de slag kan. Als één van de weinige instituten in Europa is YourCoach Certified Copyright User van Robert Dilts' NLP University én erkend door de Society of NLP. Getuigschriften worden persoonlijk ondertekend door Dr. Richard Bandler, medegrondlegger van NLP. Er start een nieuwe NLP Practitioner vanaf februari 2019 en een NLP Master Practitioner (het vervolg op de Practitioner) vanaf maart 2019.

  NLP Practitioner vanaf 7 februari 2019

  NLP Master Practitioner vanaf 28 maart 2019*
* Enkel voor personen met een basiskennis NLP.

Traject Stress en Burn-Out Coach

Opleidingen rond Stress en Burn-Out

NIEUW! Vanaf 2019: 8 dagen opleiding

Leer vanuit een Integrale bril kijken naar mensen met stress en/of burn-out. Identificeer de fase waarin die zich bevindt, en werk aangepast aan diens noden en draagkracht. We leren methodes en technieken aan uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie en opstellingen - alles gecombineerd in één omvattende methode. In deze achtdaagse opleiding (7 lesdagen + 1 certificatiedag) ga je vooral praktisch aan de slag en krijg je alle theoretische ondersteuning om professioneel met stress en burn-out om te gaan.

  Opleiding Stress en Burn-Out Coach vanaf 13 februari 2019

Traject Integrale Coaching Essentials

Traject Integrale Coaching Essentials

EXTRA EDITIE! Start 26 en 27 januari 2019

Onze unieke coachmethode. Integrale Coaching slaat de brug tussen de klassieke meetbare, rationele coachmethodes en de intuïtieve, creatieve manieren van werken. Begeleid mensen op gebieden waar het weten het laat afweten. Deze opleiding is tevens gericht op het ontdekken en in de wereld zetten van je passie en levensmissie. Ontwikkel ongeacht je beroep een unieke eigen stijl, en word een inspiratie in je vakgebied.

  Opleiding Integrale Coaching vanaf 26 januari 2019

Gratis webinars

Welke jobs zou ik nog kunnen doen?
Webinar op maandag 21 januari om 10u

Op maandag 21 januari vergasten we je graag op een (gratis) webinar dat je inspiratie geeft rond welke jobs jou nog allemaal op het lijf geschreven zijn. Expert loopbaancoaches Tom Hallez en Benjamin Ball delen hun verhalen, ervaringen en inzichten waarmee jij de volgende stap in je carrière vorm kan geven.

  Schrijf je hier in

Succesvol je coach- of trainingspraktijk opzetten
Webinar op vrijdag 8 februari om 10u

Het leeft al een tijdje dat we hierrond iets willen doen. We krijgen de vraag regelmatig van mensen die de coachopleiding volgen of gevolgd hebben, mensen die bij ons in coaching of loopbaanbegeleiding komen: die de stap willen maar nog niet helemaal durven of kunnen zetten.

Nu is het moment gekomen! Samen met Elke Van Parys bij HeyDays, een (online) onderneemster eersteklas, geeft Benjamin Ball op 8 februari, om 10u 's morgens, een webinar over "Hoe kan je succesvol je coachings- of trainingspraktijk opstarten?"

  Schrijf je hier in

GEZOCHT! Klanten voor ICF-Coachgesprekken

We zijn nog steeds op zoek naar mensen die een éénmalig gratis gesprek willen bij ons. Deze gesprekken worden opgenomen en de beste ervan gebruikt voor onze volgende ICF-Certificatie.

Het gesprek gaat door in Gent duurt zo’n 45 minuten. De nadruk ligt op het verbale (gezien het feit dat het gesprek opgenomen wordt).

Wil jij je wel eens laten coachen door iemand van het YourCoach-team? Hier is je kans! We verwachten wel een concrete coachvraag en liefst op identiteitsniveau. Ook vragen we om zelf geen coach te zijn.

  Contacteer ons

Langlopende trajecten die in 2019 beginnen

Van plan om iets bij YourCoach te volgen in 2019? Hier een overzicht van de reeksen die begin volgend jaar starten. Sommige trajecten zijn reeds bijna volzet, vlug inschrijven is de boodschap!

26 januari Integrale Coaching Essentials
Coach Opleiding
6 dagen
EXTRA EDITIE
7 februari NLP Practitioner
NLP Opleiding
8 dagen
13 februari Stress en Burn-Out Coach
Coach Opleiding
7 dagen
21 februari Integrale Coaching Professional
Coach Opleiding
11 dagen
28 maart NLP Master Practitioner
NLP Opleiding
8 dagen
2 april Loopbaancoach
Coach Opleiding
7 dagen
27 april Integrale Coaching Essentials
Coach Opleiding
6 dagen

Over YourCoach

YourCoach is een professioneel en creatief coachings- en opleidingsbureau in Gent.

We zijn gecertificeerde coaches en erkende loopbaanbegeleiders. We coachen particulieren, professionals, leidinggevenden en ondernemers bij hun werk- en levensvragen.

We werken daarnaast in-company met teams, afdelingen en medewerkers rond communicatie, leiderschap en coaching.

We hebben ook een uitgebreid aanbod open opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder de langlopende opleiding Integrale Coaching; verschillende NLP-trajecten; en workshops van 1 of 2 dagen rond diverse thema's.

We bouwen aan een community die mensen met elkaar verbindt met als thuisbasis onze zaal, Loft 26. Daar organiseren we naast coachings en opleidingen ook regelmatig events en lezingen.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille - Loopbaancheques