Waar ligt jouw grootste uitdaging momenteel?

Beste *|VOORNAAM|*,

Het kot staat in brand! Na een laaiende opendeurdag en een week intensieve Business Mastery, staan we weer helemaal klaar om jou ongelofelijk van dienst te zijn in je persoonlijke en professionele groeiproces.

Waar ligt jouw grootste uitdaging momenteel?

We hebben allemaal zaken waar we op vastlopen, waar we schrik van hebben, die ons parten spelen of meer energie kosten dan eigenlijk nodig is. Voor mij (Benjamin) is het bijvoorbeeld (nog steeds) lastig om vanalles te willen en tegelijk rustig te blijven. Om telkens weer die flow te vinden waarin ik effectief en ontspannen ben, waarin alles vlot vooruit gaat.

Wat mij daarbij helpt zijn mijn dagelijkse routines, die ik door de jaren heb opgebouwd. Hoe minder kleine beslissingen ik moet maken, hoe meer aandacht ik kan besteden aan de beslissingen die de moeite waard zijn. Dus maak ik 's avonds mijn todo-lijst voor de dag erop, en leg ik mijn kleren klaar. De dag erop sta ik vroeg op, mediteer, doe oefeningen, lees in een boek rond persoonlijke ontwikkeling, zaken, coaching... en werk minstens 30' aan het lastigste dat op dat moment voorligt. Enzovoort.

Wat mij nog helpt is regelmatig in helikoptermodus gaan. Checken waarmee ik bezig ben, en wat eigenlijk de prioriteiten zijn. Dat doe ik op momenten dat ik niet goed aan het werken ben, dat verscherpt mijn focus en is dan toch nuttig bestede tijd! En daarbij zorg ik er ook voor dat er voldoende 'play' in mijn schema zit.

Wat helpt jou om je uitdagingen aan te gaan?

Voor mij is het alleszins een voortdurende groei om steeds beter met mijn natuurlijke uitdagingen om te gaan. Dankzij die opgebouwde expertise in Self Management merk ik dat ik steeds grotere en meer vervullende projecten aankan. Dat vind ik een heerlijk gevoel!

Wat zou jij heerlijk vinden om aan te gaan, met het door ervaring opgebouwde vertrouwen dat het je zal lukken?

En je weet: mocht je daar een duwtje bij kunnen gebruiken, we zijn er.

Met warme groeten,

Benjamin en het yourcoach team

Volg ons 'achter de schermen' op Instagram (@yourcoachgent).
Blijf op de hoogte van alle events en bekijk onze inspiratie en video's op Facebook.

Verslag Opendeurdag

We blijven versteld staan van de interesse en het enthousiasme van de aanwezigen op onze opendeurdag. We brachten 4 gratis workshops, geen reclame maar inhoud, die je kan bekijken op ons YouTube-kanaal.

Een 100-tal mensen woonden de dag bij en genoten ervan. Bekijk het album op Facebook.

YourCoach café op donderdag 21 februari 2019

Vorige maand woonden niet minder dan 50 mensen de lezing van Els Cornelis bij over 'Verhoog je weerbaarheid met essentiële voeding'.

  Lees hier het verslag en bekijk de video

Donderdag 21 februari 2019
Stephan Vanhaverbeke met 'Leer hypnotische gesprekstechnieken'

Stephan VanhaverbekeDeze maand, op donderdag 21 februari, ontvangen we de hypnose-expert Stephan Vanhaverbeke over 'Leer hypnotische gesprekstechnieken'.

In een interactieve workshop laat Stephan Vanhaverbeke je zélf ervaren hoe je hoe gespreks-, verhaal- en andere subliminale technieken kan gebruiken om mensen in trances te brengen en hoe je die trances kan verdiepen.

Daarbij maak je kennis met de technieken die ontwikkeld werden door de bekende Amerikaanse hypnotherapeut Milton Erickson. Deze hypnotische gesprekstechnieken maken je effectiever in 'doordeweekse' conversaties, coachinggesprekken, verkoopgesprekken, speeches en storytelling.

  Lees meer en schrijf je in

Business Mastery Videos

Business Mastery VideosEind januari volgden Tom en Benjamin de opleiding 'Business Mastery' bij Tony Robbins (en gastsprekers) in Miami, Florida. 5 intensieve lesdagen met veel verschillende invalshoeken, sprekers en onvergetelijke tips.

Tom en Benjamin maakten elke dag een samenvatting van hun grootste inzichten, en ook op het einde gaven ze hun 3 belangrijkste lessen mee.

  Bekijk de video's hier

Jij kan trouwens het boek 'Unshakeable' van Tony Robbins winnen! Dat boek geeft je praktische strategieën mee om naar Financiële Vrijheid toe te werken. Je leert je geldzaken zo aan te pakken dat je zeker bent van een comfortabel leven - in welk stadium je je ook bevindt. Bekijk hier de video om te weten wat jij moet doen om een van de 2 exemplaren te winnen.

  Win een exemplaar van 'Unshakeable'

Gratis webinars

Welke jobs zou ik nog kunnen doen?
Webinar op maandag 18 februari om 12u

We storten ons helemaal in de webinars. Vorige maand gaven we een webinar over 'Welke jobs kan ik nog doen?', met meer dan 50 kijkers (bekijk het hier opnieuw). Deze maand geven we dit webinar opnieuw, op 18 februari om 12 uur.

  Schrijf je hier in

Succesvol je coach- of trainingspraktijk opzetten

Daarnaast gaf Benjamin samen met Elke Van Parys (HeyDays) een gratis webinar over 'Hoe kan ik succesvol starten als ondernemer?' Daarin beantwoordden zij de vragen die ze op voorhand gekregen hadden van starters en gaven extra tips en aanmoediging.

  Bekijk het hier opnieuw

Intervisie met Shana op zaterdag 16 maart

Op zaterdag 16 maart komt Shana Cornelis, onze Wandercoach, de intervisie leiden. Zo ontmoet je ook de persoon achter de Masterclass Wandercoaching, waarin jij leert intuïtief en systemisch met de natuur te werken tijdens je coachings en begeleiding.

  Schrijf je hier in

Klanten gezocht voor demo video's

We beginnen met onze cursussen op video op te nemen!

We zoeken vrijwilligers als demoklanten. Wil jij de ster zijn van een van onze demo-oefeningen?

Op dinsdag 5 en woensdag 6 maart doen we de ganse dag opnames met interventies uit onze opleidingen Integrale Coaching en NLP. Indien je interesse hebt, stuur ons een mail met de gewenste datum en tijdstip (voormiddag of namiddag). Dan laten we je weten om hoelaat we je verwachten in onze Loft26. Een interventie zal maximum een uur duren.

  Schrijf je hier in

Lezingen op school met Benjamin

Lezingen op school op BenjaminDit jaar staat niet alleen in het teken van vernieuwing, maar we gaan ook voor Bijdrage. We willen mensen steun, inspiratie en begeleiding geven die niet snel hun weg naar ons zouden vinden.

Benjamin voelt zich erg aangesproken door de mogelijkheden van jongeren en de uitdagingen die zij hebben bij het bouwen van hun leven. Wat hij zelf had kunnen gebruiken op die leeftijd om met meer zelfvertrouwen en focus naar de toekomst te kijken, wil hij nu doorgeven aan jongeren.

Hij geeft daartoe gratis lezingen. Dus: heb jij een groep jongeren (minstens 25) die jij graag wil laten kennismaken met praktische levenswijsheid, verrassende inzichten en versterkende manieren van kijken naar leven en werk?

  Contacteer ons met als onderwerplijn 'Jeugdlezing'

Over YourCoach

YourCoach is een professioneel en creatief coachings- en opleidingsbureau in Gent.

We zijn gecertificeerde coaches en erkende loopbaanbegeleiders. We coachen particulieren, professionals, leidinggevenden en ondernemers bij hun werk- en levensvragen.

We werken daarnaast in-company met teams, afdelingen en medewerkers rond communicatie, leiderschap en coaching.

We hebben ook een uitgebreid aanbod open opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder de langlopende opleiding Integrale Coaching; verschillende NLP-trajecten; en workshops van 1 of 2 dagen rond diverse thema's.

We bouwen aan een community die mensen met elkaar verbindt met als thuisbasis onze zaal, Loft 26. Daar organiseren we naast coachings en opleidingen ook regelmatig events en lezingen.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille - Loopbaancheques