Kwaliteitslabels

Qfor kwaliteitslabel95% klanttevredenheid

Na een succesvolle "ClientScan"-doorlichting door Management Information, behaalde YourCoach het kwaliteitslabel Qfor. 95% van de ondervraagde klanten is tevreden of heel tevreden over de diensten van YourCoach.

Met de "ClientScan"-methode onderzoekt Qfor specifieke kenmerken van het bedrijf en evalueert het de kwaliteit van de diensten op basis van de klanttevredenheid.

Door op de onderstaande links te klikken kan u het doorlichtingsrapport van Qfor raadplegen en meer te weten komen over de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek.

Meer informatie over het Qfor kwaliteitslabel: www.maninfo.be.

kmo-portefeuilleVia de kmo-portefeuille komt u in aanmerking voor 40% korting op onze opleidingen!

YourCoach is door de kmo-portefeuille erkend als dienstverlener voor de pijler "Opleiding" met erkenningsnummer DV.O110422. Een Vlaamse onderneming uit de privé-sector kan een vergoeding voor het volgen van opleidingen online aanvragen na registratie. U kan tot 40% terugkrijgen via de Vlaamse Overheid.

Opgepast! Het BTW bedrag kan niet worden gesubsidieerd.

Meer informatie over kmo-portefeuille: www.kmo-portefeuille.be.

Master Certified Coach (MCC)Master Certified Coach (MCC)

Beide zaakvoerders van YourCoach - Tom Hallez en Benjamin Ball - beschikken over een Master Certified Coach (MCC) certificaat. MCC is een standaard voor professionele coaches die door de International Coaching Federation (ICF) uitgereikt wordt. ICF is de grootste internationale organisatie voor coaches, en ongeveer de enige die een globaal waardevol certificaat uitreikt.

Het MCC-certificaat is het hoogste cerificaat van het ICF. Het is voor coaches die meer dan 2500 betaalde praktijkuren en 200 uren opleiding kunnen voorleggen.

Meer informatie over het MCC kwaliteitslabel: www.coachfederation.be.

OpleidingschequesOpleidingscheques

YourCoach is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de Vlaamse opleidingscheques. Als gevolg van een gewijzigd besluit van de Vlaamse Regering kan je enkel nog opleidingscheques gebruiken wanneer de opleiding die je volgt, opgenomen is in een persoonlijk opleidingsplan (POP) dat kadert binnen loopbaanbegeleiding. Je dient dan via de loopbaabegeleider een attest laten invullen en dit afgeven ter ondertekening aan YourCoach. Meer info en bestellen kan via de website: www.vdab.be/opleidingscheques.

LoopbaanchequesLoopbaancheques

Via loopbaancheques kunnen werknemers en zelfstandigen op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen bij YourCoach. Elke cheque omvat een pakket van vier uur begeleiding. In totaal kan een werknemer maximaal acht uur loopbaanbegeleiding kopen op een periode van zes jaar. Loopbaancheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB en kosten 40 euro per stuk.

Meer info over de loopbaancheques kan je terugvinden op: www.yourcoach.be/loopbaanbegeleiding/loopbaancheques/.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!