YourCoach Opendeurdag - 22 september 2018

YourCoach Opendeurdag CoachingOp zaterdag 22 september 2018 opent YourCoach de deuren voor een volledige dag gratis workshops en coachings. Je ontdekt onze opleidingsruimte Loft 26 en ons voltallige team.

We geven 5 praktische workshops rond het thema "Durf!". Je ziet ons aan het werk en kan aanvoelen of onze manier van werken jou ligt. De nadruk zal niet zozeer liggen op reclame en uitleg, we willen vooral tonen hoe we het doen. Verwacht dus oefeningen en concrete inzichten.

Wat kan je allemaal doen?

 • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
 • Woon 5 interactieve workshops bij.
 • Laat jezelf coachen tijdens de speedcoaching sessies.
 • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
 • Ontdek Loft 26 en geniet van lekker eten en drinken, waaronder verschillende Gentse specialiteiten.

Ontmoet het team

Ons hele team staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

Ontdek de Loft

YourCoach Opendeurdag Loft 26In Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

5 Actieve Workshops rond het thema "In beweging komen".

YourCoach Opendeurdag CoachingWe geven 5 praktische workshops rond het thema "Durf!". Je ziet ons aan het werk en kan aanvoelen of onze manier van werken jou ligt.

De nadruk zal niet zozeer liggen op reclame en uitleg, we willen vooral tonen hoe we het doen. Verwacht dus oefeningen en concrete inzichten.

Klik op een workshop voor meer informatie.

 

10u-11u - Integrale Coaching: Wat houdt je nog tegen? (Benjamin Ball)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Vaak hebben mensen wel motivatie en richting, maar is er iets dat hen tegenhoudt. Zoals een hond aan een ketting doen ze veel moeite, maar komen ze niet vooruit.

Een eerste aspect van waarom we niet in beweging komen, is dat er ons vanalles tegenhoudt. Bewust, en onbewust. Angsten, de mening van andere mensen, onze verknochtheid aan de rollen die we spelen, overtuigingen over wat er nodig is om te veranderen.

In deze workshop ga jij op zoek naar wat nog tegentrekt. We halen er een aantal uit die je kan aanpakken. Misschien kan je er zelfs één of meerdere losmaken of –laten. Zo wordt het gewicht dat je moet meetorsen om te bewegen kleiner, en vergroot de kans dat je effectief in gang schiet.

11u-12u - NLP: Transformeren van overtuigingen (Tom Hallez)

Traject: NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

Waarom kom je niet in beweging? Vaak zitten er belemmerende overtuigingen rond datgene wat we willen doen, die onze durf en daadkracht aantasten. We denken dat het niet voor ons is, dat het erg moeilijk moet zijn, dat alles tegenwerkt, dat het in 1 keer moet lukken...

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw belemmerende overtuigingen, en vervangen ze door een andere. We plaatsen de oude in het "museum", bij de rest van de overtuigingen die we veranderd en niet meer nodig hebben. En we creëren een nieuwe, versterkende overtuiging die je vlot en vrij in beweging zet. Deze krijgt een ereplaats, waar hij jou kan ondersteunen in de zaken die jij wil neerzetten.

12u-13u - Speedcoachings met het YourCoach Team (15 min. per coaching)

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speedcoachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches, en gedurende 15 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

 • Benjamin Ball - direct – energiek – gedreven
  (Integrale) coachopleider en master coach
 • Tom Hallez - prikkelend – to-the-point – enthousiast
  NLP-trainer en master coach
 • Karolien Roels - warm – professioneel – pragmatisch
  Stress- en burnoutcoach en -trainer
 • Frank Mortier – kunstzinnig – speels – onconventioneel
  Kunst- en loopbaancoach
 • Jürgen Blommaert - positief – energiek – joviaal
  Loopbaancoach
 • Joke Adins - warm – nauwgezet – doorzetter
  Loopbaancoach
 • Shana Cornelis - empatisch – zelfredzaam – open minded
  Loopbaancoach
 • Brenda Utterwulghe - gedreven - persoonlijke - humoristisch
  Loopbaancoach
 • Ilse Verbeke - open - direct - gedreven
  Loopbaancoach

Op voorhand inschrijven of je loopt het risico dat alles vol zit!

13u-14u - Stress & Burn-out: Vanuit overdrive naar rust (Karolien Roels en Joke Adins)

Traject: Stress & Burn-Out Coach - Stress en Burn-Out Adviseur - Individuele Begeleiding

Wanneer we "erover gaan", zit daar vaak iets achter. We verliezen de sturing over ons leven, zelfs wanneer we ervoor kiezen. Het lichaam voelt dat en reageert daarop, zelfs al kunnen wij dat niet altijd zelf voelen. Toch niet op korte termijn. Op lange termijn echter zijn de effecten vaak ernstig en onomkeerbaar. Achter de mechaniek van in overdrive gaan, zit vaak een vorm van slachtofferschap. "Ik kan er niet aan doen", "Het overkomt mij", "Ik moet toch"...

In deze workshop kijken we wat er nodig is om tot rust te kunnen komen, terug aan het stuur van ons leven te zitten en ons lichaam te helen. We bekijken tools die we onmiddellijk ter beschikking hebben om van spanning naar rust te gaan.

14u-15u - NLP: Top 10 strategieën en gewoontes van succesvolle bewegers (Tom Hallez)

Traject: NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

In NLP wordt er gebruik gemaakt van 'Modelleren' om het gedrag, de overtuigingen en waarden van succesvolle mensen in kaart te brengen. Hoe doen ze het precies en welke processen gaan vooraf aan hun geslaagde gedrag?

Tom Hallez legt de kunst van het modelleren uit en hoe jij het kan gebruiken om in beweging te komen. Uit tientallen modelleringen van zijn ex-cursisten en de geschiedenis van NLP, haalt hij de 10 beste strategieën. Van Leonardo da Vinci over Mozart tot Willy Naessens en Rik Torfs. Wat kan jij van hen leren om in beweging te komen?

15u-16u - Integrale Coaching: Doe het nu! (Benjamin Ball)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Uiteindelijk moeten we het gewoon doen. Maar we zijn het stilstaan, het tobben, de twijfel zodanig gewoon dat ons lijf niet meer weet hoe in beweging te komen. Het hoofd heeft allerlei uitleg, en ondertussen gebeurt er niks. Terwijl we eigenlijk wel heel graag willen...

In deze laatste workshops daagt Benjamin Ball je op verschillende manieren uit om nu onmiddellijk in actie te komen. Hij omzeilt en weerlegt het hoofd, en daagt je lijf uit om iets te doen. Bereid je voor op een oncomfortabele workshop waarin geen excuus overeind blijft om niet in actie te komen.

16u-18u - Receptie

Op het einde van deze interactieve dag nodige we jullie graag uit op een gezellige drink. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Catering voorzien

Wij voorzien lekker én gezond* eten & drinken aan democratische prijzen.

* Er zal waarschijnlijk ook ongezond lekker eten & drinken verkrijgbaar zijn.

Locatie

Loft 26
Sint-Salvatorstraat 18
1e verdieping rechts
9000 Gent

Parkeren doe je best via Dok Noord, zie Praktische info.

Inschrijven

Deelname aan onze opendeurdag is gratis en het aantal plaatsen is beperkt. Je kan je voor één of meerdere workshops inschrijven. We mailen je op voorhand nog om je inschrijving te bevestigen. Gelieve ons ten laatste een week op voorhand te laten weten als je niet kan komen, zodat we iemand anders een plek kunnen geven.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!