YourCoach Opendeurdag - 25 januari 2020

YourCoach OpendeurdagWaarom loslaten niet lukt - en wat dan wel?

Loslaten is zó 2019... Er zijn allerlei zaken waar we graag vanaf zouden zijn. Die ons verhinderen om vooruit te kijken en te bewegen. Die ons saboteren. En toch blijven wij eraan hangen, of zij aan ons.

Wat doe je daar nu mee?! Loslaten klinkt lekker maar wij zien het weinigen werkelijk doen.

In de workshops van de opendeurdag geven wij jou verschillende invalshoeken en mogelijkheden mee om anders om te gaan met die oude stoffige, kleverige zaken die je maar niet kon loslaten. En, nog belangrijker: er met een frisse en bevrijde energie in 2020 gezwind in te vliegen.

Wat kan je allemaal doen?

 • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
 • Woon 4 interactieve workshops bij.
 • Laat jezelf coachen tijdens de speedcoaching sessies.
 • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
 • Ontdek Loft 26 en geniet van lekker eten en drinken, waaronder verschillende Gentse specialiteiten.

Ontmoet het team

Ons hele team staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speedcoachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

Ontdek de Loft

YourCoach Opendeurdag Loft 26In Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

Thema van de Workshops:
Waarom loslaten niet lukt - en wat dan wel?

Klik op een workshop voor meer informatie.

10u-11u - 5 krachtige vragen die het oude vervangen door iets nieuws (Integrale Coaching - Joke Vander Laenen)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Oude verhalen blijven aan ons kleven en vertroebelen onze blik op het heden. Stemmetjes die op herhaling staan in ons onbewuste, die tegenspreken en overstemmen wat we onszelf bewust proberen wijsmaken.

Vervelend, want je kan er niet rechtstreeks aan! Of wel? Met een aantal desinfecterende vragen maakt Joke jou duidelijk wat nog allemaal aan jou plakt, en je krijgt ademruimte en perspectief door ze iets verder van je huid te halen.

11u30-12u30 - Hoe het onoplosbare jou leegzuigt, en hoe je het lek kan dichten (Stress & Burn-out - Joke Adins en Jürgen Blommaert)

Traject: Stress & Burn-Out Coach - Stress en Burn-Out Adviseur - Individuele Begeleiding

We hebben allemaal energielekken. Zaken die aan ons vreten in de achtergrond. Zoals apps die sluimerend batterij kosten. 's Avonds zijn we moe en we weten niet waarom - het zal alleszins niet aan onze productiviteit liggen. En dat besef maakt het nog erger.

In deze workshop exploreren Joke en Jürgen met jou hoe je die energielekken opspoort, welke soorten er zijn en hoe je ze aanpakt.

12u30-13u30 - Speedcoachings met het YourCoach Team (15 min. per coaching)

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches en gedurende 10 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

 • Benjamin Ball - direct – energiek – gedreven
  (Integrale) coachopleider en master coach
 • Tom Hallez - prikkelend – to-the-point – enthousiast
  NLP-trainer en master coach
 • Jürgen Blommaert - positief – energiek – joviaal
  Loopbaancoach
 • Joke Adins - warm – nauwgezet – doorzetter
  Stress- en burnoutcoach en -trainer
 • Brenda Utterwulghe - gedreven - persoonlijke - humoristisch
  Loopbaancoach
 • Ilse Verbeke - open - direct - gedreven
  Loopbaancoach
 • Joke Vander Laenen - hartelijk - doortastend - gedurfd
  (Integrale) coachopleider en Loopbaancoach
 • Ida Veldeman - Verbindend - natuur - creatief
  Loopbaancoach
 • Matthias Dusesoi - gepassioneerd – inzichtelijk – authentiek
  Loopbaancoach

13u30-14u30 - Als het oude je nog steeds achtervolgt, en het nieuwe negatief beïnvloedt (NLP - Tom Hallez)

Traject: NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

Niet alles loopt goed af. Dat kan blijven nazinderen: een onrechtvaardig ontslag dat maar niet verwerkt raakt; een onafgewerkt gevoel dat je achtervolgt; een wrange nasmaak die je niet weggespoeld krijgt; een schaamte over wat je wel of niet had mogen doen.

Tom helpt je op zijn unieke zachte én prikkelende manier om vrede te vinden in wat er gebeurd is, en je blik weer vooruit te richten.

15u-16u - Als niks verdwijnt, waar gaat het dan naartoe? (Integrale Coaching - Benjamin Ball)

Traject: Integrale Coaching - Individuele Coaching

Zou je soms niet wensen dat bepaalde mensen, ervaringen en gebeurtenissen er nooit waren geweest?! Dat je ze gewoon kon wissen?!

Natuurlijk weten we wel dat er overal een les en geschenk in zit. Dat belet niet dat ook de negatieve lading ervan blijft hangen, en dat we zelfs na jaren vaak nog aan het wachten zijn op het cadeau.

In deze workshop onderzoekt Benjamin met jou waar dit soort lastige zaken naartoe gaan wanneer ze effectief aangepakt worden. Je zal zelf één of meerdere van jouw achtervolgers afschudden en zo met meer rust en kracht in je leven staan.

16u-18u - Nieuwjaarsreceptie

Op het einde van deze interactieve dag nodige we jullie graag uit op een gezellige nieuwsjaarsdrink. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Catering voorzien

Wij voorzien lekker én gezond* eten & drinken aan democratische prijzen.

* Er zal waarschijnlijk ook ongezond lekker eten & drinken verkrijgbaar zijn.

Locatie

Loft 26
Sint-Salvatorstraat 18
1e verdieping rechts
9000 Gent

Parkeren doe je best via Dok Noord, zie Praktische info.

Inschrijven

Deelname aan onze opendeurdag is gratis en het aantal plaatsen is beperkt. Je kan je voor één of meerdere workshops inschrijven. We mailen je op voorhand nog om je inschrijving te bevestigen. Gelieve ons ten laatste een week op voorhand te laten weten als je niet kan komen, zodat we iemand anders een plek kunnen geven.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!