NLP opleiding

NLP opleidingNLP (NeuroLinguïstisch Programmeren) is dé tool bij uitstek waarmee jij je communicatie en gedrag kan veranderen. Uit een schier eindeloos arsenaal inzichten en technieken leer jij hier de snelste en effectiefste, waarmee je concreet en krachtig aan de slag kan.

"NLP is a program that allows you to explore one extreme of human behaviour – namely excellence."
John Grinder

YourCoach is erkend door de Society of NLP en Certified Copyright User van Robert Dilts' NLP University. Je leert dan ook de nieuwste technieken uit de Derde Generatie NLP. We hebben verschillende modules, die je naargelang je noden en beschikbaarheid kan volgen. Lees verder om te ontdekken hoe en waar jij NLP als energiebron in je leven kan integreren.

 

NLP Practitioner (8 dagen)

Word een doelbewuste communicator met nieuwe, instinctieve successtrategieën

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner ideaal voor jou. In deze NLP opleiding leer je de basis van NLP en het noodzakelijke om doelen te stellen en te behalen, beter te communiceren en successtrategieën toe te passen.

Meer over de opleiding NLP Practitioner

NLP Master Practitioner (8 dagen)

Leer professionele NLP tools voor fundamentele veranderingsprocessen

In deze vervolgmodule ga je dieper in op overtuigingen en denkstijlen, werk je met complexe communicatietools en leer je de meest meest transformationele interventietechnieken uit de geschiedenis van de NLP. Je maakt kennis met de Derde Generatie NLP en leert de kunst van het modelleren.

Meer over de opleiding NLP Master Practitioner

NLP Bootcamp (1 dag)

Ontdek NLP en leer op één dag enkele snelle en efficiënte technieken

In deze krachtige introductie van één dag leer jij enkele snelle en efficiënte NLP technieken waarmee je direct aan de slag kan. Je leert anders te kijken naar je eigen ervaringen en herinneringen. Je krijgt een inzicht in hoe je je beleving kan herprogrammeren, en dieperliggende gewoontes aanpakken.

Meer over de NLP Bootcamp

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!