Ondernemerscoaching

OndernemerscoachingAls beginnende en ook als succesvolle ondernemer sta je er vaak alleen voor. Je krijgt wel informatie, maar niemand zal het voor je doen. En eens je bedrijf loopt, zijn er weinigen die je een objectieve spiegel kunnen voorhouden om de zaken te optimaliseren.

YourCoach begeleidt en ondersteunt ondernemers bij het uitwerken van hun business, en in het (her)ontdekken van hun ondernemerspassie.

online formulier

      

Gratis Kennismakingsgesprek Loopbaancheques

Ook een ondernemer heeft een loopbaan, al is er zelden promotie mee gemoeid. Wat niet wegneem dat je als zaakvoerder wel eens nood kan hebben aan een luisterend oor. De ondernemerscoach biedt je:

  • Een objectieve gesprekspartner voor al je zorgen, twijfels en vragen;
  • Een heldere kijk op je business plan;
  • Een neutrale partij bij conflicten;
  • Een inspirerende babbel om de moed er weer in te krijgen.

Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching bij YourCoach

Onze aanpak bij ondernemerscoaching is beduidend anders dan de standaardaanpak die je bij andere organisaties pleegt te vinden. We werken vanuit onze eigen ondernemerservaring, en bieden een gepersonaliseerde en onafhankelijke service.

1. Een aanpak voorbij het maatpak

Veel bedrijven werken met vaste modellen. Aangezien alles binnen bepaalde standaarden moet vallen, zijn hun medewerkers beperkt in wat ze kunnen en mogen doen. Je krijgt internationale modellen en een onpersoonlijke aanpak die weliswaar waardevol zijn, maar ook beperkt.

Ondernemerscoaching bij YourCoach is gebaseerd op een diep inzicht in persoonlijkheismodellen, en praktische ervaring in het overstijgen van de beperkingen ervan. Wij herdefiniëren je hele denkkader zodat je weer out of the box kan gaan. We bieden zaken die het gemiddelde en het algemeen geaccepteerde overstijgen, en die wérken.

2. Ondernemerscoaching door en voor ondernemers

YourCoach is ontstaan uit onze eigen zoektocht naar het werk dat bij ons paste. De juiste inhoud, een goede verloning, appreciatie... Na lang zoeken hebben we het niet gevonden, maar zelf gemaakt.

Ondertussen kennen we wel wat van het bedrijfsleven, én van het zelfstandige leven. We begrijpen de voor- en nadelen van beide, en kunnen gemakkelijk inschatten wie waar past.

We kennen de dagelijkse realiteit van het ondernemen. De prachtige momenten van groei en succes, en evengoed de moeilijke momenten waar alles tegenvalt.

Dat maakt een wereld van verschil in de manier waarmee we met dingen omgaan. Het is niet gewoon ons werk, het is onze missie in het leven. Ondernemerscoaching is bij ons het verlengstuk van onze eigen ervaringen, en onze passie om ook anderen te zien slagen.

3. Klare taal

Een echte ondernemer heeft geen blabla nodig. Hij of zij wil weten waarop het staat.

Iedereen die bij ons komt, krijgt als begeleider een persoon met alles erop en eraan: problemen, uitdagingen en ook wijsheid en ervaring. Geen corporate jargon en ondoorzichtige formules; wij werken met gewone mensentaal en herkenbare verklaringen.

Net zoals je een boekhouder nodig hebt die je actief begeleidt in het vermijden van fiscale boetes en onnodige belastingen, heeft de ondernemer een begeleider nodig die rechtuit kan spreken. Als iets niet bij je past, waarschuwt hij. Als je plan niet realistisch is, stelt hij het in vraag. En de krachten die je niet ziet van jezelf, zet hij in de verf.

4. De kracht van onafhankelijkheid

We hoeven geen toestemming te vragen aan onze overste om eens iets anders of meer te doen. We hoeven niet binnen de lijntjes te kleuren, of mensen naar de mond te praten.

In tijden van onzekerheid is dat volgens ons net wat er nodig is. Geen standaardoplossingen meer, of schoolse aanpak waar je er wel komt als je de regeltjes volgt. Er is nood aan daadkrachtige begeleiding met een sterk besef van de huidige economische realiteit, en een diepgaand inzicht in de menselijke natuur.

Een eerste ondernemerscoaching boeken?

We ontvangen je graag voor een eerste sessie ondernemerscoaching. Voor zij die zich afvragen of ondernemerscoaching iets voor hen kan betekenen, hanteren we de formule Niet tevreden = Geld terug. Contacteer ons voor een eerste afspraak.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!