Over de loopbaanbegeleiders

Al onze loopbaanbegeleiders zijn gecertifieerde coaches en ondernemers. We hebben zelf werkervaring in het bedrijfsleven en werken ook regelmatig samen met organisaties in allerlei sectoren, waardoor we een genuanceerde en onderbouwde visie en werkwijze hebben. We staan er voldoende buiten om een verfrissend alternatief te bieden, een andere blik die verandering brengt.

Wij doen niet aan bandwerk, en dat zie je ook aan onze coaches. Geen junior account managers, maar mensen met een verhaal die naast klankbord ook als voorbeeld kunnen dienen. We hebben zelf het traject afgelegd om de job van ons leven te creëren en uit te bouwen. Dat maakt een enorm verschil: wij kunnen vanuit eigen ervaring spreken en begrijpen heel goed wat je meemaakt.

Benjamin Ball

Loopbaanbegeleider Benjamin Ball  

Benjamin doorliep jarenlang allerlei pistes in de zoektocht naar de 'perfecte' job: rechten, ontwikkelingssamenwerking, online marketing, copywriting... Zijn uiteenlopende interesses en tomeloze energie in banen leiden was een hele tijd geen evidentie.

Hij kent als geen ander de twijfels bij het zoeken naar het juiste werk; de ontmoediging bij het magere aanbod en de afwijzingen; de obstakels bij het creëren van je professionele IK, ondersteund door een eigen visie en het afdwingen van jouw noodzakelijke voorwaarden; het aanhoudende bijsturen en vooruitdenken om mee te blijven met je veranderende noden.

Vandaag is hij een krachtige en gedreven spreker, coach(opleider) en loopbaancoach. Vanuit zijn specialisaties in communicatie, creatieve coaching en systemisch werk begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Locatie:
Begijnhoflaan 416, 9000 Gent (De Overkant)

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Tom Hallez

Loopbaanbegeleider Tom Hallez  

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten. Hij excelleert in NLP en persoonlijk leiderschap.

Van student over werknemers tot zelfstandige; Tom maakt steevast de dieperliggende passies en talenten in jou wakker. Hij wijst je helder en onbevooroordeeld op je mindere punten en saboterende patronen. Hij peilt naar je dieperliggende motivaties en schept samen met jou een realistisch én aantrekkelijk beeld van een toekomstige loopbaan.

Locatie:
Begijnhoflaan 416, 9000 Gent (De Overkant)

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Joke Adins

Loopbaanbegeleider Joke Adins  

Joke Adins deed 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening. Zoals dat gaat, kwam er een moment waarop ze zich wilde heroriënteren en volgde er een tijd van studie en verruiming.

Ondertussen is Joke een meervoudig gecertificeerde Loopbaancoach met een totaalvisie op de begeleiding van mensen. Ze staat voor integrale begeleiding waarbij ze het evenwicht tussen het fysieke, mentale, emotionele en relationele nastreeft.

Ze begrijpt als geen ander de kunst om tegenslagen om te buigen tot groeikansen. Dankzij haar globale benadering vergroot ze je veerkracht op verschillende gebieden. Ze helpt je graag terug aan het roer van je leven te staan, je energie te laten stromen en voluit JA! te zeggen tegen jezelf, je werk en je leven.

Locatie:
Marionetten 33, 8500 Kortrijk

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Jürgen Blommaert

Loopbaanbegeleider Jürgen Blommaert  

Na meer dan 20 jaar managementervaring in verschillende takken van de bedrijfswereld maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Vanuit zijn achtergrond in communicatie en zijn commerciële ervaring werd zijn nieuwsgierigheid naar menselijke contacten en hun onderlinge verhoudingen geprikkeld.

De laatste jaren begeleidt Jürgen mensen die vastlopen in hun werk. Als interne coach bij een multinational zorgt hij er voor dat mensen die stagneren in hun groei weer in beweging komen. Hij helpt mensen ontdekken wat ze in hun mars hebben zodat ze nog meer in zichzelf kunnen geloven. Jürgen ziet er op toe dat medewerkers weer vertrouwen krijgen in hun kunnen en meer plezier vinden in hun job en leven.

Zijn missie bestaat erin om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Met enthousiasme en eigen levens- en professionele ervaringen inspireert Jürgen graag anderen. Daarbij gaat hij op een warme, pragmatische, resultaats- en oplossingsgerichte manier te werk.

Locatie:
Boogschutterslaan 58, 8310 Brugge

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Brenda Utterwulghe

Loopbaanbegeleider Brenda Utterwulghe  

Haar ruime ervaring in leidinggevende functies, als preventieadviseur en coach maken van Brenda de geknipte partner voor jouw loopbaantraject. Haar persoonlijke verhaal leest als een voorbeeld van het volgen van je passie en het ontwikkelen van je (professionele) potentieel. Van een hoge maar onbevredigende functie naar het adviseren van organisaties en het begeleiden van individuen.

Ze is een authentieke coach die met haar warme aanpak het beste uit mensen haalt. Haar grootste kwaliteiten: gedrevenheid, een persoonlijke aanpak en humor.

Locaties:
Populierenlaan 10, 8420 De Haan
Blekerijstraat 2, 8800 Roeselare (Crealoft)

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Ilse Verbeke

Loopbaanbegeleider Ilse Verbeke  

Het carrière pad van Ilse toont dat studies niet bepalend hoeven te zijn voor je loopbaanpad. Met een diploma bio-ingenieur op zak legde ze een ongewoon parcours af. Gedurende 20 jaar werkte zij in diverse bedrijven als account manager, als sales manager van verschillende verkoopteams en als consultant selectie en rekrutering. Een reeks boeiende, leerrijke ervaringen later - en een burn-out rijker - besloot Ilse te gaan voor haar passie: het coachen en begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ilse gelooft in jouw volle potentieel en kracht om in beweging te komen en te evolueren naar meer energie, meer balans, meer goesting… kortom naar de beste versie van jezelf. Naast haar focus op stresshantering en burn-out begeleidt zij jou in het vinden van meer zin om te werken. Nadat de exacte loopbaanvraag helder gesteld is, zet zij jou via oefeningen en het stellen van uitdagende vragen in jouw proces. Dit doet ze door terug te blikken op jouw belangrijkste levenservaringen, door al dan niet doorgeknipte patronen te ontdekken, jezelf positief in vraag te stellen en jezelf in kaart te brengen.

Met haar typische open, directe, gedreven en spontane stijl wil ze je triggeren en met jou op weg gaan om te ontdekken, te durven en te doen.

Locatie:
Amand Casier de ter Bekenlaan 36, 9030 Mariakerke

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Joke Vander Laenen

Loopbaanbegeleider Joke Vander Laenen  

Joke is een hartelijke trainer en coach met stevige ervaring in verschillende sectoren. Ze kent de zoektocht naar zelf authentiek blijven én samen werken en leven met anderen. Joke nodigt je uit moedig naar jezelf te kijken en daar alle kansen voor je toekomst te vinden. Klanten houden van haar gedurfde en doortastende aanpak die 'blijft plakken'.

"She shows you where to look among the garbage and the flowers." - Leonard Cohen

Als coach is ze integer, een bondgenoot die vertrouwen schenkt én uitdaagt. In alles wat ze doet, vertrekt ze vanuit respect voor jouw eigenheid en creëert ze een unieke plek waar (anders) zijn kan en mag.

Locatie:
Hofstraat 269, 9000 Gent (Parkoffice)

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Ida Veldeman

Loopbaanbegeleider Ida Veldeman  

Ida onderbouwde haar coachingspraktijk vanaf 2005 met het volgen van langlopende opleidingen in binnen- en buitenland tot personal coach en loopbaancoach. Deze opleidingen waren gericht op communicatiemodellen (NLP, TGI, Verbindende communicatie, TA, ...), coachingsmodellen en – technieken zoals inspirerend coachen, fysieke coaching, creatieve technieken, persoonlijkheidsmodellen en 'out of the box' denken en dit zowel op niveau van het individu als op het niveau van het team en de organisatie.

Haar persoonlijke drijfveer luidt als volgt: "Mensen stimuleren om zichzelf beter te leren kennen zodat ze vanuit passie, plezier, kracht en overvloed in hun werk en leven staan."

Ze werkt dan ook in volle verbinding met wat mensen voelen en ervaren én geniet er van om mensen zo in contact brengen met hun eigen urgentiegevoel: life is short, 'wat wil ik' vertalen vanuit een zicht op: 'waar hou ik van'?

Locatie:
Schoolstraat 80, 9860 Gijzenzele

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Sandra De Ryck

Loopbaanbegeleider Sandra De Ryck  

Sandra is een warme, ondersteunende en soms verrassend prikkelende coach. Ze is al 20 jaar werkzaam in de zorgsector. Eerst als thuisverpleegkundige, daarna als diabeteseducator en de laatste jaren in de rol van teamcoach, waar ze verbinding en communicatie op de werkvloer centraal zet.

Sandra raakte in de loop van haar werkleven gefascineerd door de persoon achter de ziekte, waarmee vaak meer progressie mogelijk is dan met de ziekte zelf. Doorheen een intensieve reeks coachopleidingen leerde ze haar klanten op een andere manier te begeleiden en te motiveren bij hun dagelijkse processen, niet enkel rond gezondheid maar ook in werk en leven.

Vandaag begeleidt ze mensen om op zoek te gaan naar zichzelf, naar een job die dicht bij hen aansluit, om (opnieuw) passie en tevredenheid te ontdekken. Typisch aan coaching bij Sandra is een warme en respectvolle omgeving waar plaats wordt gemaakt voor groei en uitdaging.

Locatie:
Hazarddam 29, 9150 Kruibeke

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Marjan Willem

Loopbaanbegeleider Marjan Willem  

Marjan is goedlachs, open-minded en artistiek. Al tijdens haar jeugd maakten creatieve projecten een belangrijk deel uit van Marjans leven. Tijdens haar studies tot Maatschappelijk Assistent werkte ze mee aan musicals, kunst-vzw's, muziekbands, straattheater en meer. Ook toen ze begon te werken in de psychosociale sector bij het OCMW, en later toen ze er 2 zonen bijkreeg, bleef ze haar dagjob combineren met artistieke opdrachten.

Op haar 40e kwam een kantelpunt: zware chronische zenuwpijnen dwongen Marjan om te stoppen en te leren vertragen. Ze zocht en vond verdieping op persoonlijk en werkvlak en besliste een ommezwaai te maken.

Vandaag begeleidt Marjan als loopbaanbegeleider (en met een achtergrond in gestalttherapie) mensen bij het verdiepen van hun eigen (werk)verhalen, het soms moeilijke vertragen, en het maken van een succesvolle en boeiende professionele ommezwaai.

Locatie:
Drongensesteenweg 41, 9000 Gent (Woest)

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Bruna Felix

Loopbaanbegeleider Bruna Felix  

Bruna vond haar passie op het donkerste moment van haar leven. Ze had 20 kg overgewicht, een saai zittend leven, zat elke week bij de arts met een nieuwe pijn of kwaal, een mislukt huwelijk – had ze daarvoor haar veelbelovende juridische carrière in Brazilië verlaten...?!

"De slechtste tijden van ons leven zijn geweldige kansen om ons sterker te maken en te ontdekken waartoe we in staat zijn."

Zo kon het niet verder. Bruna scheidde, stopte met haar vaste baan en begon haar eigen bedrijf – best riskant! Met vallen en opstaan bouwde ze haar nieuwe leven op, met steeds meer succes.

Als loopbaanbegeleider is het haar missie om mensen te helpen de barrières te overwinnen die hen verhinderen beslissingen te nemen en hun levensstijl te veranderen. Ze gelooft dat iedereen de kans verdient om er het beste van te maken en te doen waar ze van houden.

Locatie:
Begijnhoflaan 416, 9000 Gent (De Overkant)

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Catherine Descheemaeker

Loopbaanbegeleider Catherine Descheemaeker  

Na 30 jaar ervaring in de commerciële sector besloot Catherine een professionele switch te maken en verder te gaan als loopbaancoach en trainer. Vanuit haar passie, haar mensenkennis en psychologisch doorzicht, helpt Catherine jou jezelf te (her)ontdekken. Catherine integreert graag natuur & dier in haar loopbaantrajecten.

Heb je ook het gevoel dat je de druk niet meer aan kan? Dat het leven aan je voorbij holt? Dat je toe bent aan verandering? Haal je geen energie of voldoening meer uit je job? Dan wordt het tijd om daar even bij stil te staan. Tijdens een verbindend, empathisch en boeiend gesprek stippelt Catherine samen met jou een aangepast traject uit. Zo word je architect van je eigen leven en kan je je beroepsleven bewust een nieuwe wending geven.

Naast loopbaanbegeleider en stress- & burn-out coach is Catherine ook talenten- & studiekeuze coach voor jongeren.

Locatie:
Hoogstad 1, 9690 Kluisbergen

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Violette Deraes

Loopbaanbegeleider Violette Deraes  

Violette ondervond het bevrijdende effect van loopbaanbegeleiding aan den lijve op een bepalende tweesprong in haar carrière. Weer helemaal “in tune” met zichzelf en gedreven door haar hart voor mensen, zette zij in 2018 vol passie de stap naar freelance HR-consultancy en coaching.

Overtuigd van de dynamische kracht van de kenmerkende yourcoach-stijl, begeleidt Violette jou op een zachte en veilige maar tegelijk ook creatieve en uitdagende manier. Met haar kleurrijke toolbox aan technieken uit de integrale coaching en de NLP, laat ze je verrassend anders luisteren naar je eigen stem en kijken naar je innerlijke kracht. Ze neemt je mee op (her)ontdekkingsreis naar wat je kunt en wilt én naar wat je echt drijft. Net als de jazzmuzikanten door wiens zinderende, geïmproviseerde noten ze zich graag laat meeslepen, houdt ze niet vast aan voorgekauwde formats maar speelt ze in op het moment, helemaal afgestemd op jou als klant.

Violette laat je opnieuw verbinden met je bevlogen zelf zodat je je volle potentieel kunt inzetten in (en naast) het werk!

Locatie:
Kanunnik Van Hoonackerstraat 3, 8000 Brugge

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Anja Baetens

Loopbaanbegeleider Anja Baetens  

Tijdens haar meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld, beleefde Anja aan de lijve hoe ver de waarden en inhoud van haar job verwijderd stonden van wie ze was en wat ze écht wilde.

Ze onderzocht wat voor haar belangrijk was en hoe haar ideale toekomst eruit zou zien. Maar geen verandering zonder actie! Ze stippelde haar pad uit en in 2018 sloeg ze met haar coachingspraktijk definitief een nieuwe professionele weg in. Naast loopbaanbegeleider en stress & burn-out coach is Anja ook coach voor drukbezette mama's.

Persoonlijk contact, creativiteit, uitdaging, flexibiliteit en ruimte om haar werk en gezinsleven te integreren, staan nu centraal in alles wat ze onderneemt.

Anja is een warme, zorgzame coach met pit. Ze nodigt je uit om bewust stil te staan bij jezelf en te (her)ontdekken wat jou drijft. Eens je dat terug helder hebt, zal ze je uitdagen om die acties te nemen die nodig zijn om jouw droomjob vorm te geven.

Locaties:
Moleneinde 42, 9080 Zaffelare
Rivierstraat 2, 9080 Beervelde
Kleine Molenstraat 12, 9270 Kalken

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Nathalie Houtmeyers

Loopbaanbegeleider Nathalie Houtmeyers  

Na meer dan 20 jaar in het commerciële werk en projectmanagement stapte Nathalie enkele jaren terug over naar de wereld van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ze volgde talloze opleidingen in verschillende methodieken, die ze eerst zelf ervaarde voor ze te beginnen toepassen bij anderen. Vandaag ondersteunt Nathalie jou als coach op haar kenmerkende authentieke en eerlijke manier. Je kan je verwachten aan een warm gesprek waar respect en veiligheid primeren, in een mooie ruimte omringd door natuur en dieren.

Haar rol: jou begeleiden om je bewuster te worden van jezelf, je uit te dagen kritisch naar jezelf te kijken en opening te creëren voor nieuwe wegen in je carrière.

Locatie:
Vollezelestraat 61, 1570 Tollembeek

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Tat Deroost

Loopbaanbegeleider Tat Deroost  

Na 20 jaar ervaring als leidinggevende maakte Tat de kanteling naar coaching van zowel teams als individuen (ook burn-out coaching). Als loopbaanbegeleider (met integratieve achtergrond) brengt ze jou graag in verbinding met wat voor jou waarde-vol is, wat jou roept in je zoektocht naar een boeiende match tussen jou en je loopbaan.

Je bewust worden van wat voor jou wezenlijk en authentiek is, detecteren van (oude en soms saboterende) patronen, valkuilen en onzekerheden, het aangaan van uitdagingen die je opnieuw in je kracht zetten is wat je van haar mag verwachten.

Ook bij conflicthantering op het werk en vraagstukken rond privé-en werktijdverdeling werkt ze graag op zachtmoedige wijze samen met jou naar haalbare en oplossingsgerichte acties die uitmonden in jouw concrete persoonlijke groeipad waar je verder mee op weg kan.

Locatie:
Den beyerd 7, 3140 Keerbergen

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Suzanne Tytgat

Loopbaanbegeleider Suzanne Tytgat  

Vanuit haar HR-rol binnen IT-omgevingen realiseerde Suzanne zich dat heel wat werk-gerelateerde issues bij de werknemers opstapelen en voor problemen zorgen. Mensen verliezen zichzelf en gaan uit evenwicht.

Diep respect en liefde voor 'mensen' en de roots als psychologe om mensen persoonlijk te begeleiden waren de basis voor haar werk. Een paar heftige levens-ervaringen zorgden voor tijd tot verdieping en maakten de energie vrij om volledig te kiezen voor haar eigen professionele missie. Sinds 2014 runt Suzanne haar praktijk waar ze onder andere loopbaanbegeleiding, ondernemerscoaching en burnout-coaching biedt.

Ben je in je actuele werk-situatie verkeerd gecast en zoek je hoe dit scenario naar je hand te zetten of te verlaten? Waar het vertrouwen zoek is, weet Suzanne als geen ander om met knowhow, vaste hand, betrokkenheid, waardering en geduld mensen opnieuw in hun kracht te zetten. Ze wordt vooral getriggerd door de zachtheid van mensen die tegelijk toch 'sterk' kan zijn.

Locaties:
Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen
Mechelsestraat 202, 3000 Leuven
Lipsestraat 139, 3150 Haacht

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Karoline Van De Voorde

Loopbaanbegeleider Karoline Van De Voorde  

Karoline draaide 20 jaar mee in de bedrijfswereld in verschillende bedrijven en op verschillende niveaus en functies: administratie, sales, coördinatie en management.

Doorheen de obstakels die ze zelf heeft gekend (ontslag, echtscheiding, depressie en zelfmoord van een naaste, spierziekte van haar zoon), heeft ze enorm veel geleerd. Over willen maar niet doen, over kunnen maar niet durven, over vallen en opstaan, over weinig praten maar veel vertellen, over zwak zijn in het sterker worden, ... over het leven, over anderen, over zichzelf.

Ze besloot om haar kennis en expertise aan te scherpen met verschillende opleidingen: integrale coaching, stress en burn-out coach, hartcoherentiecoach, loopbaancoach en dit te delen met anderen.

Haar grote passie is mensen en teams in beweging brengen en versterken. "Een verandering kan maar duurzaam zijn als ze vanuit jezelf komt." Bij Karoline krijg je dan ook geen afgelijnd traject voorgeschoteld, maar een traject dat bij jou past, dat werkt voor jou.

Locatie:
Orveiestraat 40, 8552 Zwevegem

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Nathalie Delporte

Loopbaanbegeleider Nathalie Delporte  

Nathalie werkt 20 jaar met en voor mensen, waarvan 15 jaar bij een lokale overheid. In 2015 koos ze voor de vrijheid en flexibiliteit als zelfstandige en als rasechte creatieve generalist combineert ze sindsdien meerdere jobs als freelancer, waaronder loopbaanbegeleider en wandercoach.

Nathalie helpt je rode draden te vinden tussen al jouw waarden, interesses, talenten en rollen. Wat geeft je energie en hoe kan je dit vertalen naar de ideale job en context? Ze is een groeimotor die het bos door de bomen helpt terugvinden.

Als generalist weet Nathalie wat het is om telkens opnieuw te zoeken naar de juiste balans en wil ze ook andere generalisten daarin ondersteunen. Ze is bovendien een echte trotter: ze houdt van reizen, van onderweg zijn, van op verkenning gaan en verbinding zoeken. Met haar ga je op stap in de natuur, kom je in beweging en krijg je zo nieuwe inzichten. Wandelen kan de gedachten tot rust brengen, geeft zuurstof en vrijheid om van richting te veranderen. En wandelen kan overal, zolang het in de natuur is, en zolang we de route niet op voorhand uitstippelen.

Locatie:
Kwaadstraat 27, 9750 Kruisem

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Rudi Genbrugge

Loopbaanbegeleider Rudi Genbrugge  

Rudi is een zoeker naar meer, een open geest met humor en zin voor avontuur, reiziger en natuurmens pur sang. Hij stopte zijn doktersstudie om zich volledig aan zijn muzikale passie te wijden. Na zijn opleiding aan de Studio Herman Teirlinck werkte hij 30 jaar als componist, muzikant en theatermaker in binnen- en buitenland.

Toen hij voelde dat dat verhaal rond was schoolde hij zich om tot leraar, Shiatsu-beoefenaar, NLP Master Practioner, stress & burn-outcoach en loopbaanbegeleider. Beweging in de vragen van het leven krijgen werd zijn nieuwe missie.

In vertrouwen en zonder te oordelen, in een veilig kader waar je ongedwongen jezelf mag zijn, houdt hij je een spiegel voor, daagt je uit en laat je nadenken over je blinde vlekken. Wie ben jij werkelijk? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat stuwt jou vooruit? Tot welke veranderingen ben je bereid? En welke job kan daar een passende en passionele uiting van zijn?

Locaties:
Vogelzangstraat 36, 2560 Nijlen
Sanderuslaan 27, 9940 Sleidinge

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Lieselot Maes

Loopbaanbegeleider Lieselot Maes  

In 2015 kwam Lieselot in een donkere burn-out terecht na 8 jaar alles gegeven te hebben in de financiële sector. De batterijen waren leeg, haar hoofd ging in staking. Wekenlang (over)leefde ze in een soort cocon. Niets leek nog door te dringen, er was alleen mist.

Na een pittig herstel, schoolde Lieselot zich om tot coach omdat ze gelooft dat mensen die ondersteund, gemotiveerd en vertrouwd worden vleugels krijgen, hoe kwetsbaar ze soms ook zijn. Ze fungeert als klankbord of als wegwijzer, zorgzaam, maar evengoed streng als dat nodig is.

Iedereen heeft recht op een gezonde en voedende plek in onze maatschappij en daar helpt ze graag naar zoeken.

Locatie:
Rozenhoed 10, 9921 Lievegem

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Sharon Cobert

Loopbaanbegeleider Sharon Cobert  

Toen Sharon mama van haar 2e werd, ondervond ze aan den lijve hoe ze opgezogen werd in de alledaagse ratrace. Een race waar het wieltje begon te draaien, de prikkels begonnen te komen en het vinden van een balans tussen werk en gezin een grotere uitdaging leek dan voorheen. Uiteindelijk besloot Sharon om de ratrace aan haar voorbij te laten gaan en om haar eigen koers te varen. Ze gooide na 10 jaar het roer over en zette haar fulltime job in het onderwijs op een laag pitje.

Vanuit de gedachte dat je maar 1 keer leeft is Sharon vol zelfvertrouwen het nieuwe pad ingeslagen. Het pad waar haar passie haar stond op te wachten, klaar om samen iets nieuws in de wereld te zetten. Vaak zegt het hart ‘ja’, maar het hoofd ‘nee’. Zo wil Sharon ook mensen laten inzien dat het hoofd en het hart vaak in conflict met elkaar gaan. Haar doel? Mensen bewust maken dat ze vaak niet het leven leiden die ze werkelijk voor ogen hebben.

Als een erkende loopbaan- en mindcoach lokt Sharon graag jouw innerlijke duivel uit zijn kot. Ben jij klaar om jouw innerlijke duivel los te laten en jezelf in de spiegel te kijken?

Locatie:
Melkerij, 9900 Eeklo

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Sylvia De Backer

Loopbaanbegeleider Sylvia De Backer  

Twijfel vreet energie. Energie die je goed kan gebruiken voor andere dingen. Het doen bewegen van mensen is van jongs af aan een passie van Sylvia: “minder denken, meer doen”.

Dit vertaalt zich in haar eigen loopbaan. Ze is begonnen onderaan de ladder en heeft haar cariere als werknemer afgerond als manager van één van de vier departementen van een internationaal bedrijf. Haar energie haalt Sylvia uit het werken met en het ondersteunen van mensen. Intussen heeft ze haar eigen coaching praktijk met de toepasselijke naam: Own It!

Bij Sylvia kan je rekenen op een veilige omgeving, betrokkenheid, duidelijke communicatie, uitdagende oefeningen, motivatie op maat van je persoonlijkheid en een schop onder je kont indien nodig.

Twijfels over je job? Wil je zeker zijn dat je op de juiste plaats zit zonder eerst jaren te verliezen?
Zij maakt er werk van met jou!

Locatie:
Ninovesteenweg 198, 9320 Aalst

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Magali Bleuzé

Loopbaanbegeleider Magali Bleuzé  

Magali is een enthousiaste gedreven coach, trotse mama én ondernemer. Na 19 jaar boeiend veldwerk als change, programma en people manager in diverse sectoren heeft ze beslist haar eigen leven te leiden en anderen er toe aan te zetten om ook te durven bewust kiezen wat bij hen past.

Wat zijn haar sterktes? Nudgen en inspireren om effectief in actie te schieten, snel doorzicht waar de angel zit en opties zien waar anderen stoppen. Wat geeft Magali energie? Beweging initiëren bij jou, graven tot ze een oplossing vindt, genieten van mooi vakmanschap, de natuur & lekker eten.

Magali challenged individuen/teams/organisaties die andere/betere resultaten willen zien of die veranderingen als opportuniteit willen aangrijpen. Waarom? Ze houdt enorm van complexe vraagstukken, creatieve oplossingen en mensen die durven groeien.

Heb jij iets waar je je tanden op stuk bijt, let’s talk! Klanten vertellen dat ze na haar interventies meer KUNNEN, meer DURVEN en met meer GOESTING hun ding doen.
Je bent gewaarschuwd!

Locatie:
Populierstraat 4, 9700 Oudenaarde

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Barbara Van Wonterghem

Loopbaanbegeleider Barbara Van Wonterghem  

Barbara is enthousiast, warm, betrokken en ondernemend. Ze runde 20 jaar lang samen met haar broer het familiebedrijf Huis Van Wonterghem (Banqueting / Hotel & Nightlife). Naast het bestuur nam ze allerlei functies op zich: van de keuken over de boekhouding tot marketing en sales. Gepassioneerd als ze is door persoonlijke ontwikkeling, ontpopte ze zich tot een echte people manager binnen het familiebedrijf.

Na zelf een burn-out gehad te hebben volgde ze verschillende opleidingen en liet ze zich intensief begeleiden. Dat wakkerde haar interesse in coaching en groei verder aan. De rest laat zich raden...

Eind januari 2020 startte ze haar eigen coachpraktijk in Kuurne. Naast loopbaancoach is Barbara gecertificeerde life- & burn-out coach. Ze biedt ook relaxatie en reiki aan, en organiseert workshops rond Mindfulness.

Haar hobby’s zijn (hééél vééééél) boeken lezen, bloggen, yoga/meditatie en op reis gaan.

Locaties:
Koning Leopold III-straat 2, 8520 Kuurne
Abdis Agnesstraat 64, 8510 Marke

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Lien Claes

Loopbaanbegeleider Lien Claes  

Na een loopbaan van 12 jaar in het onderwijs en de financiële wereld, en na de geboorte van haar dochter, kon Lien niet meer aarden op haar oude werkplek in ‘de bank’. Ze zette zelf de stap naar loopbaanbegeleiding. Daar werd het sluimerende verlangen om mensen te begeleiden naar wat hen écht energie geeft, wat hen drijft en gelukkig maakt, heel snel aangewakkerd. Ze besloot haar job op te zeggen en voluit te gaan voor een nieuw pad als loopbaancoach en life coach. Best heftig dus!

Lien is ervan overtuigd dat je met humor, vertrouwen in jouw sterkte, liefdevolle confrontatie en niet té veel gepraat, mensen heel snel terug kan laten verbinden met hun buikgevoel. Dat is haar missie en zo leeft ze ook zelf.

De stappen die daarna nodig zijn, ontvouwen zich dan als vanzelf.

Locatie:
Kleinven 16, 3600 Genk

Afspraak Loopbaanbegeleiding

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!