Persoonlijke begeleiding

Ga je door een moeilijke fase in het leven? Heb je soms het gevoel dat er iets in jou zit dat je voortdurend in vervelende situaties brengt, iets dat je graag onder ogen wil zien maar dat je niet vindt? Ben je al eens bij iemand geweest die je wel liet praten maar die je niet vooruit hielp? Of ben je hier omdat iemand in je omgeving hulp nodig heeft maar het niet durft of wil vragen?

Bij YourCoach staan we voor mensgerichte, integere en ook resultaatgerichte individuele begeleiding. Met een achtergrond in positieve psychologie, NLP, Transactionele Analyse en het enneagram bieden wij een flexibele benadering die aangepast is aan iedere persoon die bij ons komt. We zetten beproefde tools en technieken in die werken voor jou persoonlijk, en die jou vooruit helpen.

Persoonlijke begeleiding bij YourCoach is ondersteunend, en ook eerlijk. Als er destructieve of onnuttige patronen in je leven zijn zullen we dat zonder omwegen aan het licht brengen, en samen aanpakken. Dat is onze kracht: we pakken je problemen bij de bron aan en zetten ze waar mogelijk om in bevrijde(nde) energie die je terug in je leven kan inzetten.

Is persoonlijke begeleiding wel iets voor mij?

Persoonlijke begeleiding kan allerlei vormen aannemen, persoonlijk en professioneel, en kan jou van dienst zijn voor uiteenlopende uitdagingen. Of het nu gaat om promotie krijgen op het werk, het aangaan van een familieconflict, het verwerken van een gebroken relatie... Elke situatie vraagt een persoonlijke aanpak die wij samen met jou opbouwen, aan jouw optimale groeitempo. Bovendien schuilen achter kleine chronische problemen vaak grotere demonen!

Hoe verloopt individuele begeleiding?

Bij individuele begeleiding brengen we eerst jouw visie op je leven en de uitdagingen waar je voorstaat in kaart. We kijken dus waar je nu bent. Daarna definieer jij met onze begeleiding waar je naartoe wil. We checken ook uitgebreid waarom je daar naartoe wil, en wat je daarvoor zal nodig hebben. We onderzoeken opties om je doel te bereiken, en de obstakels die je in de weg staan.

Obstakels bij individuele begeleiding

Obstakels kunnen vanalles zijn. Organisatorische beperkingen, personen die je saboteren, en meestal ook je eigen angsten en onzekerheden. Die laatste liggen vaak verborgen onder verwijten, projecties, zelfmedelijden... defensiereacties die we aangeleerd hebben om ons te beschermen van pijn. Heel effectief om te doen alsof we niks voelen, maar spijtig genoeg beschermen ze eigenlijk weinig. Ze schermen ons vooral af van onze echte gevoelens, waardoor we ongemerkt ongelukkig kunnen worden zonder de kans te krijgen te helen en weer te stralen.

Deze obstakels pakken we aan bij YourCoach! Tijdens jouw persoonlijke coaching en begeleiding leer je jezelf kennen en aanvaarden. Je leert meer over je patronen, je persoonlijkheid, je diepste wensen en angsten, je missie in het leven... Het potentieel dat in jou zit wordt stap voor stap, laag per laag blootgelegd tot je helemaal vanuit je kern kan stralen.

Hoelang duurt een traject van individuele begeleiding

Een persoonlijk coachingstraject kan enkele uren duren, of maanden. Alles is afhankelijk van wat je wil bereiken en welke je obstakels zijn. Soms kan je intensieve begeleiding gebruiken en kom je elke week, andere keren gewoon een ruggesteuntje of een duwtje vooruit en kom je één keer. Het kan en mag allemaal!

Wil jij persoonlijk begeleiding?

Contacteer ons voor meer informatie. Of mail ons je vraag, we laten je graag en vrijblijvend weten hoe we jou verder kunnen helpen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!