Management training

Manager zijn is een belangrijke functie binnenin het bedrijf. Het is dan ook uiterst belangrijk dat u op de hoogte bent van hoe u zo’n functie het beste aanpakt. Managers houden zich namelijk niet enkel bezig met de technische processen in een bedrijf, maar hebben ook een leidinggevende functie. Hoe u die twee kanten van het managerschap combineert en uw professionele managerskills bijspijkert, leert u in deze management training.

Een manager moet kunnen omgaan met een grote dosis verantwoordelijkheid, moet flexibel zijn en vervult een heel pak uiteenlopende functies binnen de organisatie. Typisch is ook dat hij/zij veel invloed heeft op anderen en graag dingen gedaan krijgt. In de Management training bekijken we van dichterbij hoe u het best met dit groot aantal taken overweg kunt.

De management training richt zich naar elke leidinggevende of professional die binnenkort een leidinggevende functie bekomt.

Management training bij YourCoach

Wat houdt de manager training van YourCoach nu precies in? Wij brengen u alle belangrijke basisskills bij waarover een degelijke manager moet beschikken om het echt te kunnen maken. Zo zult u de voordelen van een goede communicatie ondervinden en diverse manieren van leidinggeven leren kennen.

Via management training verwerft u enig inzicht in uw medewerkers en kan u ook beter met hen omgaan. Wij leren u beter argumenteren, onderhandelen en brengen u andere adequate manieren bij om uw medewerkers te ondersteunen en te blijven motiveren. Op technisch vlak kan u bij ons terecht voor hulp bij het goed plannen en deskundig delegeren in de onderneming.

Dit is een hele klus, maar de ervaring die u eruit put is grenzeloos! Management training is de ideale coaching voor iedereen die zijn managervaardigheden graag wat opkrikt om optimale resultaten te kunnen boeken.

Op zoek naar een management training?

We kijken ernaar uit u te begeleiden met onze management trainings. Laat gerust iets weten via het contactformulier!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!