Life Coaching

Life CoachingYourCoach biedt life coaching in een integere, persoonlijke en vertrouwelijke context. Onze life coaches begeleiden je bij je persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van je doelen, betere communicatie in je relaties, het veranderen van negatieve gewoontes...

Contacteer ons voor een vrijblijvende intake

Life Coaching - Het verhaal van D.

D. was onzeker en wist niet wat ze wilde. Ze zocht al twee jaar naar werk maar vond, op wat kluswerk na, niets dat bij haar paste. Ze had niet de diploma’s voor de betere jobs en ze wilde toch wel werk dat haar een uitdaging gaf.

Bovendien lag er druk op de ketel want ze had in haar eentje een gezin te onderhouden! Moest ze dan haar wens om een leuke, uitdagende job te combineren met haar gezin opgeven?

Een doel is een droom met een deadline.

Samen gingen YourCoach en D. op zoek naar wat haar passioneerde, en waar ze goed in was. Na twee sessies werd al duidelijk waar haar interesses en talenten lagen, en D. ontdekte waar ze werkelijk voor wilde gaan: een opvangcen-trum voor kinderen beginnen!

We bekeken de opties om haar droom te verwezenlijken. Na de mogelijkheden afgewogen te hebben koos D. ervoor als eerste stap de vereiste diploma’s te halen om een eigen zaak te runnen, en ondertussen op één of andere manier haar gezin te onderhouden.

Enkele weken later vond ze (toevallig?) een deeltijdse job die haar toeliet tijd vrij te houden voor haar studies, en ondertussen is ze goed op weg om haar diploma’s te halen.

Life Coaching Persoonlijke Begeleiding

Ben je het 'proberen' beu?

Mensen proberen vaak wel vanalles, maar concreet verandert er weinig. Hoe komt dat toch?

'Proberen' betekent meestal dat je ergens niet echt in gelooft maar dat je toch een poging waagt in de hoop dat het toevallig toch lukt. Niet echt een formule voor succes, en toch heel courant. Zo bewegen velen door het leven, met horten en stoten doorheen een opeenvolging van gelukstreffers en vooral veel missers. Niet echt opbouwend voor je zelfvertrouwen!

Schep een nieuwe realiteit dankzij life coaching

YourCoach Life CoachingDe life coaches bij YourCoach werken volgens het principe van Respons-abiliteit. Dat betekent letterlijk dat je zelf leert reageren op impulsen van de buitenwereld, en ze anders aanpakken. Het begint bij het inzicht dat jouw gedachten en handelingen je omgeving scheppen, en dat je door anders te reageren op je omstandigheden verandering kan brengen.

Bij YourCoach creëer je eigen visie op het leven, en zet je ze om in werkelijkheid door bewust en consistent je doelen uit te tekenen en na te streven.

Contacteer ons voor een vrijblijvende intake

Stop met proberen - begin te doén!

Door bij YourCoach na te denken over wat ze wilde, wat ze kon en hoe ze haar doelen kon bereiken sloeg D. een nieuw pad in, dat ging van ‘proberen’ goed werk te vinden naar het creëren van haar droomjob. Ze nam de respons-abiliteit voor haar leven in eigen handen – en het leek wel alsof het leven zich vanaf dan naar haar schikte in plaats van omgekeerd. Dat is het effect dat we bij iedere persoon beogen.

YourCoach Coaching

Misschien wil je gewoon eens goed met iemand praten

Het moet niet altijd gaan over levensveranderende transformaties. Ondervind je moeilijkheden om bepaalde onderwerpen met je (naaste) omgeving of de betrokken personen te bespreken? Toch wil je voor bepaalde onderwerpen een klankbord, een objectieve luisteraar die je een spiegel kan voorhouden. Zonder oordeel.

Een inspirerende persoon die samen met jou op ontdekkingsreis gaat doorheen jouw wereld en je nieuwe paden laat ontdekken. Iemand bij wie je helemaal jezelf kan zijn. Die je kwaliteiten kan laten ontdekken waarvan je misschien geen idee had dat je ze hebt. En die je kan helpen een oplossing te formuleren.

Bij YourCoach kan je terecht voor vertrouwelijke, persoonlijke gesprekken.

Investeer in jezelf – neem een life coach

Wat zou je bereid zijn te geven voor die betere job, een gezond lichaam, een goede relatie, meer geluk in het leven...? Bij YourCoach zien we life coaching als een investering in jezelf. Als jij denkt dat je geholpen zou zijn door jezelf te ontdekken – en daar bovenop ook nog eens concrete stappen te zetten om positieve verandering te brengen in je leven – kom dan eens bij ons langs.

Life Coaching YourCoach

Hoe verloopt een life coachingstraject ?

Je kan al na één sessie inzichten mee naar huis nemen en verandering brengen in je leven.

Life coaching bij YourCoach staat voor oplossingsgericht begeleiden naar persoonlijke groei – met inachtneming van je omgeving en mogelijkheden.

Eerst identificeren we jouw specifieke uitdaging of wens, en bekijken de obstakels die er zouden zijn om je doel te bereiken. We bekijken uitgebreid de opties die je hebt, en weegt ze af aan verscheidene factoren. Je kiest het beste voor jou en giet het in een actieplan met concrete mijlpalen. We bespreken tussentijds de resultaten, en stellen waar nodig bij.

Contacteer ons voor een vrijblijvende intake

Over onze life coaches

De coaches en trainers bij YourCoach zijn gespecialiseerd in Life Coaching, elk op hun eigen manier. We zijn allemaal veelvuldig gecertificeerd als life coach bij Coaching Ways, NLP Master Trainer aan het New York Training Institute, opsteller bij het Belgisch Systemisch Instituut, enneagram trainer bij Match@Work...

Meer over onze coaches

Coaching volgen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende intake. Of mail ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!