Executive en business coaching

Executive en business coachingU wil enkel het beste voor uw medewerkers. Wanneer ze voor uitdagingen staan, nieuwe verantwoordelijkheden krijgen waar ze aan moeten wennen, wanneer de samenwerking met collega's en/of afdelingen stroef verloopt. YourCoach staat u bij.

Onder professionele begeleiding van de coach werken uw mensen aan de thema’s die hen belemmeren en (her)ontdekken ze de kwaliteiten die hen verder helpen. Het geheim van een optimaal functionerende manager of medewerker is immers een hoge graad van persoonlijke ontwikkeling.

Onze kracht ligt in onze resultaatgerichte aanpak; we werken steeds uitdagend en pragmatisch, met respect voor de persoon en rekening houdend met zijn omgeving. We versnellen groeiprocessen en brengen klaarheid.

De Business Coach: Motivator en luisterend oor voor leidinggevenden en medewerkers

Business CoachingDe grote uitdaging van organisaties vandaag ligt in de retentiegraad: hoe kan u talentvolle en ambitieuze mensen bijhouden? Bedrijven moeten hun medewerkers aan zich weten te binden. Een belangrijk onderdeel daarbij is dat de medewerkers begeleid worden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Daarom besteden steeds meer bedrijven aandacht aan business coaching. Daarbij worden managers en/of medewerkers begeleid bij het ontwikkelen van hun coachende leiderschapsvaardigheden, communicatie, assertiviteit, gesprekstechnieken, stress en time management...

Het gaat om meer dan nieuwe vaardigheden. Het feit dat een werkgever investeert in diens medewerkers bouwt mee die broodnodige binding met het bedrijf. Daarbij komt dat iemand die stevig in zijn schoenen staat en die goed kan communiceren, een krachtige, inspirerende invloed uitoefent op diens (werk)omgeving.

De Executive Coach: Vertrouwenspersoon van topmanagers

Executive CoachingHet kan eenzaam zijn aan de top. De druk is moordend, en u wordt verwacht altijd scherp te staan. Het kan ongelofelijk deugd doen eens terecht te kunnen bij iemand die zonder belang of oordeel kan luisteren. Iemand die buiten uw organisatie staat, en die met een frisse kijk een ander perspectief kan bieden.

U hoeft het niet altijd alleen te doen. Onze coaches ondersteunen u bij het nemen van moeilijke beslissingen; bij het uittekenen van uw visie en strategie; bij het omgaan met crisissen. Bij YourCoach krijgt u een onbevooroordeelde spiegel voorgehouden, en mogelijkheden om het anders aan te pakken.

Conflicten worden opgelost, misverstanden uitgeklaard, communicatie verbeterd en uiteindelijk ook deadlines en doelstellingen gehaald. Iedere investering in uzelf is daarmee een potentiële investering in betere bedrijfsresultaten.

Mogelijke onderwerpen van executive en business coaching

  • Persoonlijk leiderschap
  • Coachen op de werkvloer
  • Communicatieve vaardigheden
  • Strategie en visie uitwerken
  • Omgaan met moeilijke persoonlijkheden – conflict management
  • Stress en burn-out tegengaan
  • Performance coaching
  • Loopbaanbegeleiding

Business Coaching Brochure

Aan business coaching verwante vormen van begeleiding

Op zoek naar een Business Coach?

Contacteer ons voor meer informatie over een van onze programma's of schrijf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met gratis tips, aanbiedingen en inspiratie.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!