Getuigenissen

“Elke coach of therapeut zou deze opleiding moeten volgen. In een maatschappij waar je aangeleerd wordt om je hoofd te gebruiken, in je hoofd te leven, is het zo belangrijk om opnieuw in je lichaam te dalen en op je gevoel en intuitië te vertrouwen.”
Sharon
“Shana brengt je in vertraging en zorgt dat er gevoeld wordt. Ik neem mee om nog meer te vertragen, stiltes te laten, meer te voelen en mijn intuitië meer toe te laten als coach.”
Kirsten
“Zoals gewoonlijk bij yourcoach is de opleiding zeer pragmatisch. De theorie wordt heel miniem gegeven en wordt direct afgetoetst aan de praktijk. Ook tijdens de oefeningen worden nog tools meegegeven.”
Patricia D.
“Zeer interactieve, praktijkgerichte opleiding. Vertrouw op jezelf en de klant laat los.”
Karlien V.
“Goed evenwicht, praktisch, snel inzetbaar. Snel diepgang.”
Philippe F.
“Shana brengt je in vertraging en zorgt dat er gevoeld wordt. Ik neem mee om nog meer te vertragen, stiltes te laten, meer te voelen en mijn intuitie meer toe te laten.”
Kirsten
Coach
“Elke coach of therapeut zou dit moeten volgen. In een maatschappij waar iedereen aangeleerd wordt om zijn hoofd te gebruiken, in zijn hoofd te leven, is het zo belangrijk opnieuw in je lichaam te dalen, opnieuw op je voelen, je intuïtie te vertrouwen. Shana is zo authentiek en doet dat geweldig.”
Sharon V.
Coach/Therapeut
“Deze opleiding zet de praktijk van het coachen in een heel nieuw daglicht. Wandercoaching gebeurt vanuit een creatieve-intuïtieve invalshoek of houding. Daarbij worden alle elementen die op dat moment aanwezig zijn in de natuur maximaal ingezet en benut. Het lichaam en het gevoel spelen samen met de natuur (in brede zin) de hoofdrol.”
Marianne C.
“Intense en leerrijke opleiding, blijft in je kleren hangen.”
Binke H.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!