Getuigenissen

“Dit is een opleiding die je meeneemt naar diepere lagen. Vaak confronterend maar vooral louterend en helend.”
Nancy
Coach
“Een opleiding die (door) werkt, ik kwam mijn coachingsvaardigheden aanscherpen en werd toch weer – onverwacht – geconfronteerd met mijn eigen. Helend. Het werk is nooit gedaan en misschien is dat nog het grootste geschenk.”
Joke V.
Coach
“Zeer interactief, zeer persoonlijk, je moet zelf meewerken en daardoor krijg je veel persoonlijk inzicht en voel je het echt. DOEN, TOEPASSEN.”
Isabelle H.
“De aanvulling aan de coachopleiding die ik zocht en verwachtte. Mijn verwachtingen werden volledig ingelost. Een unieke, extra dimensie aan het arsenaal van coachingtools om op de juiste manier de klant in beweging te brengen.”
Wesley B.
“Deze opleiding gunt je een andere kijk op mensen en gedragingen in organisaties waarbij je, met schijnbaar minieme ingrepen, terug beweging kunt brengen in (reeds lang) verstarde situaties. Deze kennis zou een must moeten zijn voor elke leidinggevende, het is een bewustwording van de ongeschreven regels die in een bedrijf gelden, of je dat nu wilt of niet. Proficiat Benjamin!”
Cathy D.
Communicatie Adviseur
“Systemisch coachen is iets wat je in je vingers moet hebben en dat is precies wat deze opleiding je bijbrengt. De theorie wordt bondig aangebracht, de nadruk ligt op doen, proberen leren.”
Bart G.
“No nonse aanpak, het mag vooruit gaan en kwaliteit komt altijd op de eerste plaats.”
Petra N.
Coach
“Deze Master Class is bijzonder verrijkend op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Verrassende en boeiende processen die concreet herkenbaar en toepasbaar zijn van privé-situaties tot bedrijfssituaties. Helder! Sensitief, diepgaand én met humor werd de Master Class gegeven, in sfeer van respect en vertrouwen. Top!”
Hugo V.
“Superopleiding! Deze opleiding is na de Integrale Coaching Professional de aansluiter om meer gericht en vanuit systemische hoek te coachen. Je krijgt er inzichten in zowel je eigen patronen en functioneren, als in de gedragingen en motivaties van anderen. Een inzicht in de patronen waar je door het dagelijks leven misschien niet meer bij stilstaat en maken dat je soms ergens vast zit.”
Ingrid B.
“Veel verschillende mogelijkheden om aan systemisch coachen te doen. Veel oefenen, gestructureerde opbouw.”
Goedele
HR Consultant
“Ongelooflijke opleiding. Op 4 dagen is mijn blik op de wereld, de anderen en op mijzelf aangescherpt en verrijkt met verfrissende inzichten. De theoretische onderbouw is ijzersterk en de oefeningen zijn meteen toepasbaar. Benjamin dankjewel voor je warme begeleiding van deze fascinerende reis.”
Joke V.
Learning Expert & Coach

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!