School voor Coaching

YourCoach is een Gentse coachingschool waar je opleidingen en coaching workshops kan volgen. Onze aanpak is gestoeld op een holistische kijk op de mens: we zijn meer dan onze gedachten. Er zijn ook onze gevoelens, ons lichaam en onze omgeving.

School voor Coaching

Het is ook op die manier dat er aan onze school voor coaching onderwezen wordt. We incorporeren het mentale, het emotionele, het fysieke en het spirituele in één opleiding. Daarbij leren we onze coaches in opleiding inschatten welk aspect op een bepaald ogenblik het meest nood heeft aan groei, en daarop een gepaste interventie toepassen.

Kan je op school coaching leren?

Spijtig genoeg kan je het klassiekr onderwijs nog geen coaching school noemen. Het mentale wordt wel heel sterk ontwikkeld, maar het andere wordt vaak veronachtzaamd. Zo krijg je een heleboel mensen die alles met hun hoofd proberen op te lossen, terwijl dat gewoon niet kan.

De school voor coaching bij YourCoach is erop gericht om dat mankement aan te vullen. Waar je niet opgeleid bent om om te gaan met gevoelens; of om levenspatronen fysiek aan te leren; of om zin te geven aan je leven, begeleiden wij je in onze coachingschool om net dat te doen.

School voor coaching: opleidingen

Momenteel kan je op onze school voor coaching de opleiding 'Integrale Coaching' volgen. Deze combineert onze favoriete inzichten en technieken uit de verschillende coachingstakken: transactionele analyse, algemene pscyhologie, NLP, systemisch werk, familieopstellingen, lichaamswerk...

De bedoeling is jou de mogelijkheid te geven binnen enkele minuten tot de kern van een probleem of uitdaging door te dringen. Daarna kan je inschatten welke interventie op welk vlak het meest gepast is, en deze toepassen voor maximaal effect. Je leert op de school voor coaching ook je eigen unieke stijl en technieken ontwikkelen.

En het is net als op een echte school: je krijgt een officieel diploma.

Meer weten over de coaching school?

School voor CoachingWe kijken ernaar uit je te verwelkomen op de school voor coaching en op de Opleiding Integrale Coaching. Bekijk de praktische informatie, neem deel aan een demo-avond of schrijf je in voor het Experience Weekend.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!