Welke module is voor jou?

Essentials – Krijg betere contacten

Wil je een meer inspirerende coach of leider worden? Het begint hier! Ervaar essentiële levenswijsheden en coachingsvaardigheden, en pas ze onmiddellijk zelf toe. Na deze module kan je open en direct communiceren, waardoor je betere relaties krijgt met de mensen in je (werk)omgeving. Je kan jezelf coachen, en anderen begeleiden naar gedragsmatige veranderingen.

Duur: 6 dagen.

Meer over de Essentials

Professional Programma - Word professionele begeleider

Het vervolg op de Essentials. Begeleid je nu al mensen? Dan zal je zeker verrast en geïnspireerd worden door de inzichten en technieken van deze module. Je leert mensen coachen op gebieden waar je voorheen minder zelfzeker en succesvol was.

Je ontwikkelt je eigen stijl en stem en leert op een creatieve manier de techniek overstijgen. Door op een dieper niveau contact te maken, komt er stroming in je gesprekken en komen inspiratie en verandering als vanzelf. Je leert ook je ideeën verkopen aan anderen, als zelfstandige of bedrijfsmedewerker.

Duur: 11 dagen.

Meer over het Professional Programma

Master Classes – Ervaar de internationale meesters

Wil je als ervaren coach of leidinggevende je grenzen verleggen? Ontdek de methodiek van internationaal gerennomeerde sprekers, trainers en coaches.

Duur: 3 of 4 dagen

Meer over de Master Classes

Woon een gratis demo-avond bij

Woon een demo-avond bij en ontdek onze unieke aanpak. Bekijk hier de verschillende data.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!