Over de lesgevers

Benjamin Ball

Benjamin Ball, MCC (Master Certified Coach)

Benjamin is een dynamische trainer en scherpzinnige coach. Hij bezit een unieke combinatie van confrontatie met een verrassende zachtheid. Hij blinkt uit in technische vingervlugheid en het aanvoelen van waar de essentie van een vraag werkelijk zit. Met een ontstuitbare leergierigheid en creativiteit werkt hij aan steeds betere manieren om mensen in contact te brengen met hun essentie en de realiteit van hun situatie. En vooral: om ze in beweging te krijgen.

Zijn manier van lesgeven is helder en gericht op het werkelijke aanleren van vaardigheden en houdingen. Hij legt uit, toont voor, zet je aan de slag. Hij werkt vanuit zijn eigen coach- en persoonlijke ervaring, en kent ook veel van de bekende coachliteratuur, - scholen en persoonlijkheden.

Joke Vander Laenen

Joke Vander Laenen

Joke is een hartelijke trainer en coach met stevige ervaring in verschillende sectoren. Ze kent de zoektocht naar zelf authentiek blijven én samen werken en leven met anderen. Joke nodigt je uit moedig naar jezelf te kijken en daar alle kansen voor je toekomst te vinden. Klanten houden van haar gedurfde en doortastende aanpak die 'blijft plakken'.

'She shows you where to look among the garbage and the flowers.' (L. Cohen)

Als coach is ze integer, een bondgenoot die vertrouwen schenkt én uitdaagt. In alles wat ze doet, vertrekt ze vanuit respect voor jouw eigenheid en creëert ze een unieke plek waar (anders) zijn kan en mag.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!