Getuigenissen

Integrale Coaching Essentials     Integrale Coaching Professional

 

Integrale Coaching Essentials

“Aandacht voor de coach als individu. Formats worden uitgelegd, geoefend en daardoor ervaar je als coach wat je coachees later ook zullen mogen ervaren. De lesgever is heel dynamisch en energiek: of je nu wil of niet: hij laat je niet onbewogen!”
Marina D.
“Zeer boeiende, intense opleidingsweek achter de rug. Heel tevreden met de praktische skills die uitgebreid werden geoefend. Ik hou van de no-nonsense attitude en efficiënte aanpak van Benjamin. De tijd is voorbij gevlogen. Wordt vervolgd!”
Bénédicte D.
“Verwacht je aan een prikkelende, uitdagende en soms confronterende aanpak. Zowel door de lesgever als door de oefeningen. Ik leerde dat als ik er meer van mezelf instak, het confronterender was, maar dat ik ook meer leerde. Vooral de vorm-oefeningen, waarbij niet veel gezegd wordt, vond ik verrassend. Oorspronkelijk wist ik niet wat ik ervan dacht.”
Sofie
“Met kracht, dynamisme, de nodige humor wordt grote kennis gedeeld. De impact is groot en de verandering is groter.”
Inge Q.
Shopmanager
“Het “walk your talk” gedeelte in deze cursus is 100%. Dat in combinatie met een open, veilige omgeving + waarderende en inspirerende houding van de begeleider maakt het leergehalte voor mij zeer hoog. Zelden zoveel geleerd in 6 dagen tijd. Dit was precies wat ik nodig had, je ziet me zeker terug in een andere opleiding.”
Marian C.
“Verhelderend, to the point. Op een eenvoudige manier inzicht krijgen in coachen. Geen ellenlange, theoretische uitleg, maar een efficiënte manier van aanpak (het oefenen is belangrijker dan de theorie). Daardoor voel je aan de lijve wat coachen inhoudt, vind ik super!”
Hilde D.
Zaakvoerder
“De opleiding bracht mij zeker hetgeen de website beloofde. Benjamin vertelt zeer gepassioneerd en duidelijk over de vaardigheden, attitudes... die nodig zijn als coach en leeft ze zelf ook. Ik ben heel blij dit gevolgde te hebben, zowel om de dingen die ik geleerd heb, als om de mensen in de groep te hebben leren kennen, als om de overtuiging die ik nu heb hierin verder te willen.”
Tiene A.
Dossierbeheerder
“Een intensieve opleiding. Zes dagen samen met een groep. Magisch, verrassend, spannend en creatief. Een aanrader als je je carrière wil changen!”
Mieke
“Perfecte aanvuling op NLP, na de breedte, nu de diepte en praktische tools. Ik kom sneller tot essentiële vragen door houding en te durven doorvragen. Wat overbodig is, wordt niet meegenomen. Er zijn veel sterke oefeningen: eenvoudig en helder en die veel stof geven om mee aan de slag te gaan. Er wordt echt veel geoefend. De nabesprekingen zijn kort maar krachtig.”
Tom V.
“Inspirerend, zet je aan het denken om te gaan doen. Ik heb veel waardevolle dingen geleerd en inzichten gekregen waarmee ik praktisch verder aan de slag kan. Mooie afwisseling tussen praktijk en theorie en dat alles doorspekt met een flinke dosis humor.”
Stefanie
“Jouw motivatie zal bepalend zijn voor de resultaten van deze opleiding. Op het einde van dag 6 ben ik tot inzichten gekomen die kleine dingen kunnen/zullen veranderen in mijn leven, maar eigenlijk voel ik dat het nog maar een begin is. De vele materie die we hebben meegekregen zal wat moeten bezinken. Het proces van veranderen is nog maar pas begonnen! Het is niet te vatten hoe je op 6 dagen tijd zoveel kan leren. Ik heb echt al het gevoel dat ik kan coachen. Bedankt!”
Colin S.
“De Essentials is exact wat het zegt! De basics, toepasbaar in onnoemelijk vele contexten. GO FOR IT!”
Tine
“Dynamische lessen. Veel ruimte om te oefenen, niet enkel theorie. Tools om te starten met coaching zijn voldoende aan bod gekomen. Een aanrader om te volgen: iedereen mag zijn wie hij of zij is.”
Leslie S.
“Praktisch, concreet, no nonsense, to the point. Lesgever heeft heel eigen stijl waarmee hij je vanaf dag 1 uit je comfortzone trekt. Laat springen en zwemmen. Hoewel de focus uiteraard ligt op coachingstechnieken kom je tijdens de opleiding ook jezelf tegen.”
Els V.
“Vorm is belangrijker dan inhoud is mijn belangrijkste leerpunt. Dubbel effect: Het laat je toe om effectief te zijn als coach. Het beschermt je ook als coach, je neemt achteraf geen ballast mee.”
Nico S.
“Yourcoach is niet gefocust op het commerciële, ze staan helemaal achter hun beweegreden door de vrij coachingsnamiddagen te organiseren, etc... Wat neem ik mee: ervaring en zelfreflectie.”
Sandrine D.
Interim Management
“Uitdagend, praktijkgericht, wervelend, energiek.”
T. D.
“Er zijn zo van die dingen die je pad kruisen op het juiste ogenblik. Benjamin en zijn aanpak maakten dat ik veel over coaching meeneem en ook toepas.”
Kris D.
HR Interim Management
“Na een introductie-avond gegeven door Benjamin over de coachopleiding, vond ik wat ik nodig had: een intensieve, dynamische, directe en ook met humor doorspekte coach/trainer. Dit is bevestigd in de Essentials en het was pittig en leerrijk. En... Ik ga verder met de professional. Dankjewel Benjamin.”
Caroline G.
Zaakvoerder
“Deze opleiding is voor mij met geen enkele andere te vergelijken. Ontwapenend, direct, een eye opener waar ik veel mee kan doen. Ik zou ze aanbevelen als uniek.”
Carine D.
Maatschappelijk assistente
“Zéér degelijke opleiding. Ik heb veel geleerd over coaching maar ook over mezelf. Fijn dat je een breed spectrum van coachingtechnieken leert. Ik heb echt het gevoel dat ik met een heel 'pakket' naar huis ga.”
Karlien
“Moet je doen, geeft voldoende veiligheid om te delen wat je zelf wil. Inzicht in wat coachen is gerealiseerd. Veel methodieken.”
Bieke
“Groot enthousiasme van de lesgeefster, betrokkenheid. Sterke visie op coaching. Leuk dat er nieuwe eigen toetsen inzitten. Fijn dat er mooie muziek werd gebruikt. Bedankt voor de goeie zorgen.”
Koert G.
“Perfecte combinatie van theorie en praktijk. Hoge dynamiek, ontzettende verrijking, veelzijdig!”
Karen L.
“Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je beter leren communiceren? Hou je van de mens? Volg deze cursus waar je tools worden gegeven voor vooruitgang te boeken op persoonlijk en/of professioneel vlak. En vooral de tijd te nemen te voelen en stil te staan bij jezelf.”
Nathalie H.
“Prachtige reis, prachtige uitzichten, bergen en dalen gezien. Individueel verrijkend, groepsverbindend, vooral veel warmte en vertrouwen gevoeld. Oefeningen die je laten voelen wat er is maar zeker ook wat nog kan, meer zelfvertrouwen gekregen.”
Marleen P.
Zaakvoerder
“Heel fijn is het evenwicht tussen luisteren en doen. Het evenwicht tussen voelen en denken, tussen pauze en werken. Balans is het woord dat ik zou gebruiken voor deze opleiding. Ik ben gegroeid als mens en daar ben ik enorm dankbaar voor. De lesgeefster, Joke, daar zeg ik ‘u’ tegen. Ze stond er, een voorbeeld, een inspirator, een fantastische coach. Het lekkere eten was ook super fijn. ”
Sofie D.
“Op amper 6 dagen krijg je met deze training een methodiek mee waarmee je echt van start kan als coach. Een enorme meerwaarde is zelf gecoacht worden in de vele oefeningen. Formidabel!”
Patricia S.
HR Consultant
“Deze opleiding is een verrijking voor jezelf meenemen, een mooi geschenk voor het leven. Ik beveel deze opleiding aan aan iedereen die eens ipv te zwemmen, wil gaan duiken om de mooie dingen te willen zien onder de oceaan. De prachtige vissen, concreet, ieder die ipv een ander, zichzelf echt wil leren kennen.”
Greet V.
“Ik neem mee: energie, praktische tools die mijn ding zijn, zoals oefenen met touwen, 5 elementen,... Laat dat denken los Katrijn, dat staat in uw weg.”
Katrijn V.
Instructeur/trainer
“Deze opleiding was een verrijking voor mezelf. Door de vele oefeningen wordt de theorie heel snel duidelijk en werkte ik terzelfder tijd aan mezelf en de issues die ik heb. De mensen die ik leerde kennen waren stuk voor stuk parels. Heel dankbaar voor wat ze voor mij betekend hebben gedurende deze reis.”
Isabelle D.
“Zeer originele, doordachte en goed gestructureerde basisopleiding tot coach. Aangenaam evenwicht tussen theorie/oefening/praktijk. Ook met kans tot vergroten zelfinzicht/zelfkennis. Mijn overtuiging om hier met verder te doen heeft een boost gekregen.”
Marc
“Professioneel, helder kader met ruimte voor de mens in al zijn aspecten, om te groeien in coaching, elk op zijn manier. Ik neem de ervaringen mee, want het leven is ervaren.”
Lies
Coach
“Zeer inspirerend opleiding die mij rijker heeft gemaakt. Een zeer degelijke combinatie tussen theorie en praktijk, aangevuld met systemische oefeningen. Een echte aanrader op persoonlijk en professioneel vlak. Geeft zin in meer!”
Evelyn N.
Zaakvoerder
“Zeer goede trainer, veel aandacht voor de innerlijke houding als coach, dat vind ik een grote pro. Vele basisaspecten van coaching zijn belicht, volle dagen maar de tijd vloog voorbij!”
Nina
“Mooie ervaring! Voor mij vooral zes dagen van pure zelfreflectie. Ik heb beseft dat een coach zelf moet gecoacht worden (ik spreek voor mezelf). Heel veel bijgeleerd door Joke. Krachtige vrouw met passie voor het coachen, dat voel je! Kan ik alleen maar naar opkijken.”
Yasmine D.
“De opleiding is hands-on, de inzichten worden direct toegepast in oefeningen. Er is veel ruimte om te oefenen. Verschillende benaderingen en modellen worden gecombineerd. Joke is top!”
An H.
“Deze opleiding is een echte eye-opener. Ik heb leren luisteren naar anderen zonder oordeel te vellen, leren pauze inlassen. Het is een enorm persoonlijke verrijking voor het omgaan met andere mensen.”
Carine I.
Inside Sales
“Dit was het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gedaan. Een verrijking voor iedereen die met mensen wil werken en een verrijking voor mezelf persoonlijk. Deze opleiding is geen theorie maar het lijfelijk ervaren van wat het is om coach te zijn. Enorm waardevol!”
Fem V.
“De algemene organisatie is vlekkeloos verlopen, de inhoud was ontzettend verrijkend. Dat ik op geen enkel oment heb omgekeken naar het budget zegt veel. Dat de opleiding niet vergeten zal worden is nu reeds duidelijk!”
Aleksandra V.
“Een opleiding die je handvaten geeft om met coaching aan de slag te gaan door te doen. Je krijgt een palet met inzichten, ervaringen, methodes, waardoor je zelf je eigenheid kan vormen of jezelf ontdekken als coach. Vanuit de mens, vanuit wat je kan, wie je bent.”
Mart V.
“Professioneel, veel praktische handvaten, veel verschillende technieken. Ik heb uit deze opleiding veel energie gehaald = een bonus!”
Ilse V.
“Het pakket van de opleiding is goed gevuld. Veel oefenruimte en goeie oefeningen, deze waren een echte meerwaarde bovenop de reeds geweldige sessies.”
Roel S.
“Deze opleiding is vooral een verrijking voor de cursist. Een intensieve aanpak met respect voor ieders 'zijn'. Ik ben aangemoedigd om hard te werken, zodat alle aangeleverd materiaal een plaats krijgt in het totaalpakketje van coaching.”
Jan S.
“Inspirerend, geeft een zeer goede kijk op de basisbeginselen van coaching. De oefeningen waren zeker een positief element in de training. Toffe trainer! Bedankt.”
Titia W.
“De opleiding is als het ware 1 grote coachingsessie. Het is zeer praktisch en raakt alle belangrijke vlakken die de coach moet beheersen. Ik heb mezelf op een heel andere manier leren kennen.”
Ann C.
“Deze coachopleiding biedt veel trainingsmomenten. Je wordt verplicht te 'doen'. Dit maakt niet alleen dat je leert hoe het is te coachen maar ook wat het voor je doet als klant.”
Kaat
“Leerrijk voor mezelf. Nieuwe inzichten gekregen. Boeiende tips voor de omgang met anderen in dagdagelijkse omgeving. Proeft naar meer!”
Goedele D.
“Veel verschillende technieken. ECHT coachen met model van de wereld van de klant. Zeer praktisch – hands on. Alle vragen werden beantwoord.”
Stefanie C.
“Kwalitatieve en zeer praktische opleiding waar je direct mee aan de slag kan.”
Sofie V.
“Perfecte opleiding om de basistechnieken verder onder de knie te krijgen. Fantastische oefeningen die laten smaken naar meer.”
Magali B.
“Zeer praktische opleiding, weinig theorie en veel oefeningen, werken met 'echte cases' in plaats van rollenspellen. Je kan er hierdoor zelf meteen invliegen, toffe groep, groeiproces, goede, toffe trainer, veilige omgeving. Veel praktijk waardoor je de materie meteen in de praktijk kan omzetten.”
Julie R.
HR Consultant
“Ik vind dit een van de beste opleidingen die ik tot nu toe volgde. De vele oefenmomenten, de verschillende tools die aangereikt werden waren zeer verhelderend. Ik kan deze opleiding aanraden aan iedereen die meerdere technieken wil meenemen uit een en dezelfde opleiding.”
Bruno
“Eye-opener, hands on, praktisch, aanrader! Ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid naast de aangereikte technieken, coach als mens. Dit zijn echt de essentials van coaching. Goeie nadruk op model van de wereld van de klant.”
Kurt
“Zinvol, heel leerrijk, diepgaand, vraagt naar meer! Ik neem mee: dit is wat ik wil, ik kan het en ga het ook doen! De aanvankelijke twijfel is weg. De opleiding is erg concreet en praktijkgericht. Gaat naar de essentie!”
Hadewijch
“Mind- en heartstretchende ervaringen naar een groei in zelfkennis en eigenaarschap van zijn/haar leven.”
Karen C.
“Zeer praktisch gericht waardoor de theorie beter vatbaar wordt en je heel snel progressie maakt.”
Violette D.
HR Consultant
“Heel interessant en confronterend. Prima coachschool. Mijn manier van met mensen en mezelf omgaan is veranderd.”
Nathalie K.
Zaakvoerder
“Deze opleiding focust op de essentie van het coachen. Ik ben blij met de focus op vorm, patronen, de zijnslaag en de flexibiliteit. Geen rond-de-pot-gepraat, maar zoeken naar de bron. Goed dat we zelf zoveel mogen (moeten) inoefenen. Bedankt Benjamin! Je unieke manier van lesgeven zorgt ervoor dat we het vanzelf onthouden. Inspirerend!”
Dirk V.
“Top opleiding in een aangenaam kader. Zeer open maar tegelijk zeer veilig ondanks de toch vaak persoonlijke gespreksonderwerpen. Lesgever is ongelooflijk sterk in het creëren van groepsdynamiek.”
Luk T.
“Doorgrond, vanuit ervaring, to the point, praktisch, met een vleugje humor. Vanaf de eerste sessie zei mijn lijf: 'Ja', dit is waar ik moet zijn. Dankbaarheid en appreciatie voor hoe je dingen overbrengt.”
Géraldine G.
“No-nonsense aanpak, directe stijl, to the point. Er zit pit in en dynamiek in de opleiding.”
Kaatje
“Erg trefzeker programma, elk onderdeel is bewust gekozen, over elke oefening en methodiek is nagedacht. Eigen stijl van coaching. Basis waarop verdergebouwd kan worden. Grote ROI! Aandacht voor elke deelnemer (op maat). Bekwame coach en trainer aan het stuur.”
Caroline D.
“Degelijke basisopleiding, persoonlijke visie en aanpak, voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk, no nonsense.”
Kurt R.
`
“Heeft me geleerd hoe in trajecten betere vragen te stellen om de verandering bij mensen te verankeren. Zeer goede verhouding tussen theorie en praktische oefeningen. Ruim inzicht en pragmatische aanpak van hoe coaching moet aangepakt worden.”
Bart D.
“Opleiding met heel veel bagage. Chapeau om ons in 6 dagen zoveel bij te brengen. Zeer gepassioneerde trainer, met uitgesproken eigen stijl.”
Dino S.
“Naast (noodzakelijke) basistheorie, heel veel hands on training en praktijk. Professionele aanpak.”
Monique
HR
“Ik ben binnengekomen met het idee dat ik al een coach was, tijdens overtuigd geraakt dat ik het nooit zou kunnen en ga hier weg met het gevoel dat ik het kan en zal worden als ik deze toewijding blijf tonen. Ik heb er veel meer uitgehaald dan ik ooit had durven dromen. Jullie zijn puur, echt, praktisch, confronterend, inspirerend en nog veel meer. Fantastische balans tussen luisteren en doen. Elke cent meer dan waard.”
Isabeau
HR Manager
“Deze coachopleiding heeft mij teruggebracht naar de essentie van mijn doel. In de loop van de 6 weken is mijn overtuiging gegroeid dat hoe ik dingen wil doen kan, waarvoor oprecht bedankt! Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, inzicht in mijzelf ook. Ik ga hier buiten met het gevoel 'ik kan dit'. De overtuiging dat het een groeiproces is geeft mij ademruimte en dat was nodig. Ik ga ervoor! Het was zeer fijn om te zien hoe een job met passie, humor en overtuiging kan gedaan worden. Werkt inspirerend. Bedankt om deze 6 weken zo boeiend, grappig en toch gefundeerd te maken. Walk your talk neem ik mee!!!”
Esperanza M.
“Ik heb al veel mensen over deze opleiding verteld, het beste bewijs van tevredenheid en enthousiasme erover. Ik zou jullie aanbevelen omdat jullie echt de essentie geven: HOUDING. Andere opleidingen focussen te vaak op techniek en hebben daardoor een grote limiet. Deze opleiding raakt aan de essentie.”
Lien D.
Stafmedewerker
“Krachtige ervaring, zowel om te leren wat coaching is, maar ook over jezelf. Je voelt de passie voor de coaching en het geloof in de kracht van mensen. Stimulerende omgeving. Oefeningen/acties/uitspraken die nazinderen en doen overgaan tot actie.”
Femke V.
Talent development specialist
“Het was een fantastische reis, boordevol inzichten. Iedere keer dat ik dacht nu is het genoeg voor vandaag, kwam er nog die ene oefening die zo blijf plakken.”
Anne-Sophie D.
“Smijt je erin. I just do it. Denk niet te veel na, onderga het, ervaar het, voel het en laat het bezinken. Zeer professioneel, kennis van zaken. Niemand kan me deze ervaring afpakken. Geen blabla maar werkbare tools. Van basis theorie coaching gekomen en met een schat aan informatie, levenswijsheid, inzicht, tools naar huis gegaan.”
Ingrid V.
Zaakvoerder
“Ik ben gekomen uit nieuwsgierigheid, geen grote vragen. De sessies hebben mij verrast naar vorm en inhoud. Ik moest wel uit mijn comfortzone komen. Interessante ervaring, ook leuke show-momenten.”
Ilse
“Voor mij was het een bombastische ervaring! Ik was er sowieso klaar voor maar de onderliggende visie en aanpak vind ik super. Het is een stevige opleiding, de toolbox is goed gevuld. Tegelijk is de aanpak enorm krachtig, leerrijk en inspirerend. Jullie mogen super trots zijn op dit! Ik ben enorm blij dat ik deze opleiding heb gekozen. Het heeft me zoveel bijgebracht, zowel de uitdagingen als de hele mooie momenten, individueel en samen. Onvergetelijke ervaring!”
Davinia
Fleet coördinator
“Deze opleiding is zeer professioneel. Niet te corporate of te academisch. De perfecte mix tussen theorie en praktijk. Een cursus met echte ondersteuning. No nonsense, naar de essentie. De persoon die deze cursus volgt kan zijn knowhow heel ver brengen of niet. Voor mij zijn het de juiste mensen die deze cursus samengesteld hebben en geven. Je voelt dat je op de juiste plek bent. Bravo en dank u!”
Delphine D.
“Deze opleiding focust op de essentie van het coachen. Ik ben blij met de focus op vorm, patronen, de zijnslaag en de flexibiliteit. Geen rond-de-pot-gepraat, maar zoeken naar de bron. Goed dat we zelf zoveel mogen (moeten) inoefenen. Bedankt Ben! Je unieke manier van lesgeven zorgt ervoor dat we het vanzelf onthouden. Inspirerend!”
Peter S.
“Top opleiding in een aangenaam kader. Zeer open maar tegelijk zeer veilig ondanks de toch vaak persoonlijke gespreksonderwerpen. Lesgever is ongelooflijk sterk in het creëren van groepsdynamiek.”
Marleen B.
“Doorgrond, vanuit ervaring, to the point, praktisch, met een vleugje humor. Vanaf de eerste sessie zei mijn lijf: "Ja", dit is waar ik moet zijn. Dankbaarheid en appreciatie voor hoe je dingen overbrengt.”
Géraldine G.
“No-nonsense aanpak, directe stijl, to the point. Er zit pit in en dynamiek in de opleiding.”
Kaatje
“Erg trefzeker programma, elk onderdeel is bewust gekozen, over elke oefening en methodiek is nagedacht. Eigen stijl van coaching. Basis waarop verdergebouwd kan worden. Grote ROI! Aandacht voor elke deelnemer (op maat). Bekwame coach en trainer aan het stuur.”
Caroline D.
“Degelijke basisopleiding, persoonlijke visie en aanpak, voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk, no nonsense.”
Karel P.
“Heeft me geleerd hoe in trajecten betere vragen te stellen om de verandering bij mensen te verankeren. Zeer goede verhouding tussen theorie en praktische oefeningen. Ruim inzicht en pragmatische aanpak van hoe coaching moet aangepakt worden.”
Sofie M.
“Opleiding met heel veel bagage. Chapeau om ons in 6 dagen zoveel bij te brengen. Zeer gepassioneerde trainer, met uitgesproken eigen stijl.”
Dino S.
“Naast (noodzakelijke) basistheorie, heel veel hands on training en praktijk. Professionele aanpak.”
Monique
HR
“Ik ben binnengekomen met het idee dat ik al een coach was, tijdens overtuigd geraakt dat ik het nooit zou kunnen en ga hier weg met het gevoel dat ik het kan en zal worden als ik deze toewijding blijf tonen. Ik heb er veel meer uitgehaald dan ik ooit had durven dromen. Jullie zijn puur, echt, praktisch, confronterend, inspirerend en nog veel meer. Fantastische balans tussen luisteren en doen. Elke cent meer dan waard.”
Isabeau
HR Manager
“Deze opleiding heeft mij teruggebracht naar de essentie van mijn doel. In de loop van de 6 weken is mijn overtuiging gegroeid dat hoe ik dingen wil doen kan, waarvoor oprecht bedankt! Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, inzicht in mijzelf ook. Ik ga hier buiten met het gevoel "ik kan dit". De overtuiging dat het een groeiproces is geeft mij ademruimte en dat was nodig. Ik ga ervoor! Het was zeer fijn om te zien hoe een job met passie, humor en overtuiging kan gedaan worden. Werkt inspirerend. Bedankt om deze 6 weken zo boeiend, grappig en toch gefundeerd te maken. Walk your talk neem ik mee!!!”
Esperanza M.
“Ik heb al veel mensen over deze opleiding verteld, het beste bewijs van tevredenheid en enthousiasme erover. Ik zou jullie aanbevelen omdat jullie echt de essentie geven: HOUDING. Andere opleidingen focussen te vaak op techniek en hebben daardoor een grote limiet. Deze opleiding raakt aan de essentie.”
Lien D.
Stafmedewerker
“Krachtige ervaring, zowel om te leren wat coaching is, maar ook over jezelf. Je voelt de passie voor de coaching en het geloof in de kracht van mensen. Stimulerende omgeving. Oefeningen/acties/uitspraken die nazinderen en doen overgaan tot actie.”
Femke V.
Talent development specialist
“Een fantastische reis, boordevol inzichten. Iedere keer dat ik dacht nu is het genoeg voor vandaag, kwam er nog die ene oefening die zo blijf plakken.”
Anne-Sophie D.
“Aandacht voor de coach als individu. Formats worden uitgelegd, geoefend en daardoor ervaar je als coach wat je coachees later ook zullen mogen ervaren. De lesgever is heel dynamisch en energiek: of je nu wil of niet: hij laat je niet onbewogen!”
Marina D.
“Zeer boeiende, intense opleidingsweek achter de rug. Heel tevreden met de praktische skills die uitgebreid werden geoefend. Ik hou van de no-nonsense attitude en efficiënte aanpak van Benjamin. De tijd is voorbij gevlogen. Wordt vervolgd!”
Bénédicte D.
“Verwacht je aan een prikkelende, uitdagende en soms confronterende aanpak. Zowel door de lesgever als door de oefeningen. Ik leerde dat als ik er meer van mezelf instak, het confronterender was, maar dat ik ook meer leerde. Vooral de vorm-oefeningen, waarbij niet veel gezegd wordt, vond ik verrassend. Oorspronkelijk wist ik niet wat ik ervan dacht.”
Sofie
“Met kracht, dynamisme, de nodige humor wordt grote kennis gedeeld. De impact is groot en de verandering is groter.”
Inge Q.
Shopmanager
“Het 'walk your talk' gedeelte in deze cursus is 100%. Dat in combinatie met een open, veilige omgeving + waarderende en inspirerende houding van de begeleider maakt het leergehalte voor mij zeer hoog. Zelden zoveel geleerd in 6 dagen tijd. Dit was precies wat ik nodig had, je ziet me zeker terug in een andere opleiding.”
Marian C.
“Verhelderend, to the point. Op een eenvoudige manier inzicht krijgen in coachen. Geen ellenlange, theoretische uitleg, maar een efficiënte manier van aanpak (het oefenen is belangrijker dan de theorie). Daardoor voel je aan de lijve wat coachen inhoudt, vind ik super!”
Hilde D.
Zaakvoerder
“De opleiding bracht mij zeker hetgeen de website beloofde. Benjamin vertelt zeer gepassioneerd en duidelijk over de vaardigheden, attitudes, die nodig zijn als coach en leeft ze zelf ook. Ik ben heel blij dit gevolgde te hebben, zowel om de dingen die ik geleerd heb, als om de mensen in de groep te hebben leren kennen, als om de overtuiging die ik nu heb hierin verder te willen.”
Tiene A.
Dossierbeheerder medische dienst
“Een intensieve opleiding. Zes dagen samen met een groep. Magisch, verrassend, spannend en creatief. Een aanrader als je je carrière wil changen!”
Mieke
“Perfecte aanvulling op NLP, na de breedte, nu de diepte en praktische tools. Ik kom sneller tot essentiële vragen door houding en te durven doorvragen. Wat overbodig is, wordt niet meegenomen. Er zijn veel sterke oefeningen: eenvoudig en helder en die veel stof geven om mee aan de slag te gaan. Er wordt echt veel geoefend. De nabesprekingen zijn kort maar krachtig.”
Tom V.
“Inspirerend, zet je aan het denken om te gaan doen. Ik heb veel waardevolle dingen geleerd en inzichten gekregen waarmee ik praktisch verder aan de slag kan. Mooie afwisseling tussen praktijk en theorie en dat alles doorspekt met een flinke dosis humor.”
Stefanie
“Jouw motivatie zal bepalend zijn voor de resultaten van deze opleiding. Op het einde van dag 6 ben ik tot inzichten gekomen die kleine dingen kunnen/zullen veranderen in mijn leven, maar eigenlijk voel ik dat het nog maar een begin is. De vele materie die we hebben meegekregen zal wat moeten bezinken. Het proces van veranderen is nog maar pas begonnen! Het is niet te vatten hoe je op 6 dagen tijd zoveel kan leren. Ik heb echt al het gevoel dat ik kan coachen. Bedankt!”
Colin S.
“De Essentials is exact wat het zegt! De basics, toepasbaar in onnoemelijk vele contexten. GO FOR IT!”
Tine
“Dynamische lessen. Veel ruimte om te oefenen, niet enkel theorie. Tools om te starten met coaching zijn voldoende aan bod gekomen. Een aanrader om te volgen: iedereen mag zijn wie hij of zij is.”
Leslie S.
“Praktisch, concreet, no nonsense, to the point. Lesgever heeft heel eigen stijl waarmee hij je vanaf dag 1 uit je comfortzone trekt. Laat springen en zwemmen. Hoewel de focus uiteraard ligt op coachingstechnieken kom je tijdens de opleiding ook jezelf tegen.”
Els V.
“Vorm is belangrijker dan inhoud is mijn belangrijkste leerpunt. Dubbel effect: Het laat je toe om effectief te zijn als coach. Het beschermt je ook als coach, je neemt achteraf geen ballast mee.”
Nico S.
“Yourcoach is niet gefocust op het commerciële, ze staan helemaal achter hun beweegreden door de vrij coachingsnamiddagen te organiseren, etc... Wat neem ik mee: ervaring en zelfreflectie.”
Sandrine D.
Interim Management
“Uitdagend, praktijkgericht, wervelend, energiek.”
B. D.
“Er zijn zo van die dingen die je pad kruisen op het juiste ogenblik. Benjamin en zijn aanpak maakten dat ik veel over coaching meeneem en ook toepas.”
Kris D.
HR Interim Management
“Na een introductie-avond gegeven door Benjamin over de coachopleiding, vond ik wat ik nodig had: een intensieve, dynamische, directe en ook met humor doorspekte coach/trainer. Dit is bevestigd in de Essentials en het was pittig en leerrijk. Ik ga verder met de professional. Dankjewel Benjamin.”
Caroline G.
Zaakvoerder
“Zeer intensieve opleiding met veel inhoud. Heel verrijkende opleiding die smaakt naar meer.”
Caroline W.
“De cursus is de perfecte combinatie van professionalisme: ruimte voor eigen persoonlijkheid en persoonlijke groei. Een aanrader voor degene die zich meer willen verdiepen in de wereld van de coach. Top!”
Sandra D.
Verpleegkundige/Diabeteseducator
“Goede opleiding waar je veel praktische zaken aanleert en waarbij je op korte termijn als persoon verandert en de technieken eigen maakt.”
Bart Q.
“De Integrale Coaching Essentials opleiding nodigt uit tot persoonlijke groei en biedt een grondige basis om zelf als coach aan de slag te gaan.”
Anja
“Een coachopleiding die openstaat voor feedback en een no-nonsense aanpak heeft. Word de coach die iedereen zich kan toewensen, ook voor jezelf!”
Ingrid V.
“Ongelooflijk verrijkende ervaring. Echte eye openers gekregen en boost voor mijn zelfreflectie en zelfvertrouwen! Bijzonder praktisch bruikbaar en pragmatisch gebracht. Ik ben fan!”
Stefanie G.
HR Advisor
“Inspirerende, onderbouwde en doorleefde opleiding. Op een energieke, positieve en humoristische manier gebracht.”
Stefaan H.
Zaakvoerder
“Benjamin lost de verwachtingen probleemloos in, mét stijl en flair. Deze opleiding is zowel qua norm als inhoud een aanrader!”
Jens L.
Consultant/Coach
“Twee opleidingen voor de prijs van een: leren coachen en jezelf (her)ontdekken. Coachen is niet hetzelfde als mensen sturen.”
Frank V.
“Wat mij vooral bijblijft is de lichte 'schop onder de kont' attitude/insteek waarmee Benjamin bewust aan de slag gaat. Tegelijkertijd confronterend en je uit je comfortzone pushend! Samengevat: Doe zo verder!”
Anneleen D.
HR Manager
“Je leert héél veel bij in 6 dagen, zowel techniek als coachervaring. Je groeit als persoon, ook door de coachingsgesprekken met medestudenten. Ik pak een goed gevulde koffer mee en misschien kom ik die nog bijvullen.”
Ekram E.
Administratief bediende
“Bruikbaar zowel privé als professioneel. Iedereen zou dit kunnen gebruiken.”
Adi S.
Productieverantwoordelijke
“Dit is een opleiding die me een nieuw inzicht heeft gegeven over wat coaching kan zijn/is.”
Stephanie D.
“Veel geleerd! Over het werk aan de ander laten, over de dingen laten zijn en de relativiteit van doelen. 'Het pad ontstaat door het te wandelen.' Veel oefenen! Goed tempo!”
Isabelle P.
HR Consultant
“Een opleiding met zeer veel waarde waar eigen interpretatie de sleutel is tot succes. Kort verwoord: Keigoed!”
Nick D.
“Praktisch, to the point, gevarieerd & compleet. Direct & clear.”
Cindy M.
Assessor/Coach
“Dit is niet zozeer een opleiding, maar wel een coaching traject voor jezelf. Inspirerend op lange termijn en praktisch toepasbaar op korte termijn.”
Steven G.
Zaakvoerder
“Super formule (combi theorie en praktijk) – experimenteren bevalt. Weekend formule is krachtig. Leuke setting en goede assistenten. Veel inzichten waar ik nu actief kan op 'oefenen' en mijn coaching stijl verder vorm geven. Veel geleerd van de coaching stijl van Benjamin. Start van een nieuw 'adventure'... Veel geleerd over de kracht van interactief en experimenteel leren.”
Diana D.
“De inhoud van de cursus is nuttig, to the point en zeer duidelijk. De combinatie van praktijk en theorie is optimaal. Onmiddellijk toepassen wat je hebt geleerd. Doe daarbovenop nog eens de kennis en zeer directe stijl van Benjamin en je bent geboeid van begin tot einde. Een echte aanrader!”
Lindsay D.
“De opleiding geeft inzicht in coaching en in jezelf. Het is een boeiend proces waarin vragen allerlei worden beantwoord. Een goede mix tussen theorie en oefening. De oefeningen maken de theorie 'voelbaar', wat de sterkte ervan benadrukt.”
Heidi D.
Vriendelijkheidsambassadeur
“De opleiding gaat veel verder dan coaching-essentials. Ze creeërt beweging, attitude, skills,... En je gaat op zoek naar jezelf via andere, fijne mensen, in de vele oefeningen.”
Johan T.
“Zet veel in beweging, meer dan technieken alleen. 'Wees gewaarschuwd' indien je niet aan zelfreflectie wil doen - wegblijven!”
Ciska
Consultant
“Inspiring - confronterend – verhelderend. Veel bijgeleerd.”
Stefanie S.
HR
“De structuur en de organisatie van de opleiding faciliteert je echt om de leerstof toe te passen in de praktijk. Dit is de eerste opleiding waar ik al zoveel mee gedaan heb en die mij onmiddellijk zin geeft. De inhoud en de stijl van Benjamin heeft mij enorm geprikkeld om hier meer mee te doen. De omgeving en catering optimaliseert de waarde van de opleiding en is een aangename extra. Directe stijl van Benjamin en de live-flip ipv slides is een enorme troef!”
Petra D.
“Dit was een van de meest krachtige opleidingen die ik ooit gevolgd heb. Uitdagend, regelmatig uit de comfort zone trekkend, maar toch veilig en vaak heel plezant/tof. Top opleiding!”
Stijn D.
“Deze opleiding is ideaal voor personen die zoeken naar een kans om met coaching en de technieken, basishouding eromheen in contact te komen zonder overladen te worden met de 'buzz' die er rond coaching gecreërd wordt. No-nonsense, met respect voor diversiteit van mensen en integriteit hoog in het vaandel.”
Karen V.
Project manager/Consultant
“Een eerlijke en intensieve opleiding die je met beide voeten op de grond brengt. Om er alles uit te halen moet je je zowel fysiek als mentaal volledig kunnen engageren.”
Christel V.
“Heel bijzondere aanpak. Theorie direct toepassen. Weinig blabla, veel doen en ondergaan. Jezelf tegenkomen en er sterker door worden. Top coaches!”
Katrien M.
“De opleiding daagt me uit om uit mijn comfortzone te komen. Lastig, maar o zo verrijkend! Zo veel nieuwe, warme, gedreven mensen leren kennen was een groot pluspunt. Ik zal ze missen!”
Katleen M.
“De vorm gaat tot de essentie. In beweging komen is de sleutel. Dit zijn de zaken die je aan de lijve mag ondervinden tijdens deze verrijkende, to the point opleiding.”
Kurt D.
“Een professionele aanpak met aandacht voor veiligheid van het ondervinden. Zeer praktisch en hierdoor onmiddellijk bruikbaar! Zeer aangenaam kader en vlot bereikbaar.”
Fabienne V.
Hippotherapeut
“Sterkte = theorie direkt toepassen in oefening. Interactie tussen cursisten = zeer leerrijk. No-nonsense aanpak. Je komt buiten en je hebt iets geleerd over jezelf, over anderen en je kan direct aan de slag.”
Katrien B.
“Geen doekjes omwinden, to the point, less is more! Een opleiding die je meteen de nodige tools geeft om mee aan de slag te gaan als coach. Ik vond het top!”
Els
“Tijdens dit traject heb ik tegelijkertijd mezelf mogen zijn, maar ook mijn zwakke punten mogen ontdekken, uitdiepen en verbeteren. Een ander coachen begint bij jezelf te gronden!”
Olivier C.
“Aan de hand van deze opleiding heb ik meer inzicht gekregen wat coaching is. Wat de mogelijkheden zijn en heb ik tevens mijzelf beter leren kennen. De manier waarop de cursus werd gegeven was nieuw. Ik vind dit de MAX.”
Peter S.
Regio Manager
“Dit is een zeer gevarieerde training met focus op technieken en een meer dan bijzondere aandacht op intuïtie. Vooral dit laatste was een inspirerende verrassing. Benjamin traint met passie, overgave, knows his shit en slaagt er eveneens in alles te overgieten met een saus van humor en lichtheid. Het was een plezier hier bij te mogen zijn.”
Rudi G.
“To-the-point, het kader schetsen en dan zwemmen. Stuk voor stuk essentiële elementen voor een steile leercurve. Ik heb ontzettend genoten van de no-nonsense en krachtige aanpak van Benjamin. Dit traject heeft me ook op persoonlijk vlak veel bijgebracht.”
Ann S.
Manager
“De cursus van Integrale Coaching is iets waar iedereen iets mee kan doen! Zowel professioneel als in het dagelijkse leven. Ik zou iedereen aanraden, die zelfs nog maar een klein beetje voeling/zin heeft in coaching, om eens naar een opendeurdag te komen. YourCoach geeft je nog meer zin om hiermee aan de slag te gaan! Voor mij was dit de spreekwoordelijke sneeuwbal die uiteindelijk een lawine is geworden. Benjamin is een life changer. Fantastische lesgever! Geweldige cursus/inhoud! Top eten! Bedankt voor alles en see you soon.”
Arno L.
Analyst
“Heel veel geleerd over mezelf en de mensen in mijn omgeving. Deze opleiding is voor mij een startpunt waarop ik verder zal bouwen.”
Tom T.
Consultant
“Alle aspecten van wenselijke processen hebben hun plaats. Benjamin geeft les en inspireert op een zeer “down to earth” manier met het goede evenwicht tussen ernst en relativering. Veel humor op hartverwarmende manier. Rijke ervaring.”
Ilse B.
“Deze cursus is gebaseerd op studie, persoonlijke kennis en ervaring. Zeker een meerwaarde en perfecte aanvulling op de cursussen die ik tot nu toe gevolgd heb. Een aanrader!”
Katrien D.
“De interactie en praktische invulling van deze opleiding, maakt deze zeer toegankelijk en leerrijk. Kan onmiddellijk worden toegepast, zelf in het dagelijkse. Niet altijd professionele situaties, ook op persoonlijk vlak. Een verrijkende training.”
Nadine H.
“Zeer concreet, no-nonsense, efficiënt, veel oefening, niet teveel theorie. Andere insteek dan louter het model. Concrete vragen waar je mee aan de slag kan.”
Veerle
“Heb een mijlpaal in mijn leven gehad, dankzij YourCoach! Was met een heel klein hartje begonnen, maar stapte de loft binnen en het voelde direct goed aan. Prijs/kwaliteit zeer goed. Uitstekende lesgever, zeer praktisch en levendig. Wordt vervolgd!”
Eva D.
Zaakvoerder
“Deze opleiding bevat structuur, is hands-on en biedt een heel gamma aan perfect toepasbare tools, allemaal gekaderd in een heldere visie. Niet alleen om één-op-één gesprekken te voeren, maar ook om teams te begeleiden of te implementeren in diverse aspecten van je leven. Well done! Ik ben fan.”
Katrien D.
“Mooie balans theorie vs oefeningen, interactieve format, praktisch, concreet toepasbaar. Goeie basis om vlieguren op te bouwen. Dynamische trainer, zeer volledig cursusmateriaal. Top eten.”
Evert D.
“Zeer no-nonsense aanpak, heel direct, heel practisch/veel oefeningen, humor naar mijn tand. Ik keek er steeds naar uit en tijdens de opleiding vergat ik uur en tijd en plaats...”
Sabien V.
Nutritionist
“Intense verhelderende opleiding, alleen al voor jezelf. Vele variërende mogelijke technieken. Ook fijn alle andere medecursisten te leren kennen. Heel tof de doe-oefeningen. Het pad ontrolt zich pas als je het bewandelt... Oprechte, authentieke coaching. Benjamin: fantastisch hoe hij het doet! Zoals het moet zijn!”
Veerle
“Intense verhelderende opleiding, alleen al voor jezelf. Vele variërende mogelijke technieken. Ook fijn alle andere medecursisten te leren kennen. Heel tof de doe-oefeningen. Het pad ontrolt zich pas als je het bewandelt... Oprechte, authentieke coaching. Benjamin: fantastisch hoe hij het doet! Zoals het moet zijn!”
Veerle
“Doen! Absolute aanrader. Fantastische persoonlijke impact. Lost meer dan alle verwachtingen in.”
Julie
“Veelzijdig bruikbare technieken, duidelijk toepasbaar. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Een super ervaring voor zowel professionele als persoonlijke groei Out of the box!”
Lesly D.
“Down-to-earth, hands on, eye-opener, niets zal nog hetzelfde zijn! Authentiek, oprecht, passie = YourCoach (''Alles klopt'). Fantastische ervaring, had ik al eerder moeten doen.”
Els L.
“De opleiding is een 'must' voor iedereen die overweegt om te gaan coachen of zich afvraagt coach te worden. Naast het aanreiken van theorie, wordt er geoefend zodat je ook beleeft en echt leert. Naast de groei als coach werd je zelf ook 'meegetrokken' in het kijken naar jezelf. De groei op 6 dagen is onverwacht groot. Zes intense, geweldige dagen.”
Chris
“Een prachtige opleiding integrale coaching, waarbij integraal naar alles in de mens verwijst. Het humane in al zijn aspecten overlopen en doorlopen. Dit alles op een ludieke, creatieve wijze.”
Annick D.
Consultant
“Een opleiding waar veel 'lagen' in zitten. Bijzonder, uitdagend, inspirerend. Ook privé te gebruiken: de mens centraal. Compliments!”
C. T.
“Topcursus, meer dan wat ik ooit verwacht had. Vlot, grappig, duidelijk, visueel, triggerend. Inhoudelijk heb ik meer tools gekregen dan ik ooit had kunnen denken. Een hele wereld is voor mij opengegaan. Bedankt!”
Anneleen
Zaakvoerder
“Dynamisch, creatief, leerrijk en confronterend. Laat je niet wijsmaken dat er een coach in jou zit. Ga het ervaren. Aan iedereen die het vak vanzelfsprekend vindt.”
Mariska
“Bijzonder leerrijk, intens, reis naar jezelf. Ik neem mee: extra portie zelfkennis. Aanbeveling: no-nonsense-aanpak.”
Michèle L.
“In de Integrale Coaching Essentials wordt je uitgedaagd om tot de essentie te gaan: tot de essentie van de communicatie en tot de essentie van wie je bent. Coachen is durven doen en trouw zijn aan wie je bent en daarvan is de opleider Benjamin het levende bewijs.”
Ellen D.
“Het is een opleiding die je ogen opent, die je doet voelen wat de kracht van coaching kan zijn. Het confronteert je ook met je eigen beperkingen en hoe je daar in kunt groeien om met meer bewustzijn anderen (en jezelf) te leren zelfredzaam te zijn/worden. Dit alles zonder jezelf te verliezen, zelfs in tegendeel vanuit je eigen kracht.”
Séverine C.
Projectleider
“Ik vond het een hele boeiende cursus. Hoeveel keer kan een mens zichzelf tegenkomen. Hoeveel anders is mijnkijk nu naar een stoel, een kussen, koorden, stiften... Simpele vragen en herhalen van woorden kunnen een waterval van woorden uitlokken. Hoe boeiend kan het zijn. Alles in deze coachopleiding zal ik ergens diep van binnen opslaan om de rest van mijn leven uit te kunnen putten.”
Leen
“Op safaritocht in Gent, is een ontdekkingsreis voor jezelf, van je omgeving en je naasten. Beter inzicht krijgen in de diversiteit van mensen hun vragen, doelen en behoeften is bijzonder leerrijk. Dit alles wordt op een heel professionele leuke en warme manier gebracht. Top! Dank je wel voor deze belevenis.”
Antonella
“Een boeiende opleiding: confrontatie, leerrijk, helend. Ik neem mee dat coaching een 'never ending story' is en dat het leerproces nooit eindigt (wat ik helemaal niet erg vind).”
Veronique D.
Coördinator
“Krachtige opleiding die me de tools geeft om zelf aan de slag te gaan. De verschillende invalshoeken geven je een andere kijk, zowel privé als professioneel.”
Joke F.
“De coachopleiding bestaat uit heel veel oefeningen zodat je dadelijk praktische ervaring opdoet met de nieuw geleerde 'coaching basics en tools'. De opleiding leert hoe je met heel eenvoudige en direct toepasbare technieken je klant kan verder helpen door de focus te leggen op de vorm van het gesprek. Alles wordt op een heel duidelijke en visuele manier uitgelegd waardoor de nieuwe informatie goed blijft hangen. Een echte aanrader.”
Ine A.
“Zeer verrijkend! Niets moet, alles mag! Boeiend om jezelf tegen te komen. Wat neem ik mee: streven naar evenwicht, jezelf niet uit het oog verliezen.”
Marina J.
Coördinerend Directeur
“De training is een verrijking voor mezelf geweest en daardoor ook voor omgang met anderen. Door de opleiding ben ik veel bewuster geworden van mijn eigen patronen, talenten, valkuilen. Ik kan dingen die gebeuren rond mij beter kaderen en (van op afstand) begrijpen. De opleiding heeft mijn blik op de wereld veranderd.”
Lut F.
Customer Service Manager
“Goede en gestructureerde opleiding. Zelfreflectie. Fijne en zeer goede coach (praktisch en theoretisch).”
Stefan V.
“Je volgt de cursus met als doel te leren coachen. En ondertussen zit je zelf in het coachbad. Al wat ik leerde, paste ik ook toe op mezelf. Zo had ik het dubbele plezier gehad hier te mogen zijn. Zeer dankbaar!”
Maryse B.
“Mijn kracht en talent als coach ontdekken en fine tunen d.m.v. originele en krachtige oefeningen die je coaching brengen tot de essentie. De vele oefenmomenten en praktijkervaring zijn de absolute sterkte van deze opleiding.”
Melissa
“Ik vond het een hele boeiende cursus. Hoeveel keer kan een mens zichzelf tegenkomen. Hoeveel anders is mijnkijk nu naar een stoel, een kussen, koorden, stiften.. Simpele vragen en herhalen van woorden kunnen een waterval van woorden uitlokken. Hoe boeiend kan het zijn. Alles in deze cursus zal ik ergens diep van binnen opslaan om de rest van mijn leven uit te kunnen putten.”
Leen
“De drive van Benjamin werkt aanstekelijk. Een opleiding waar je vooral over jezelf ontzettend veel leert. Een verrijking voor het leven. Een rugzak vol tools voor de start van een nieuw leven.”
Toni R.
“Ik vond het een zeer degelijke en praktijkgerichte korte opleiding waarin een gezond evenwicht aanwezig was tussen theorie en praktijkoefeningen. Benjamin is een zeer gedreven en energiek persoon die de theorie op een uitdagende manier weet over te brengen. De opleiding is een echte aanrader voor wie op een korte en intensieve manier de basis van coachen onder de knie wil krijgen.”
Wout R.
“Na verschillende, functie gerelateerde opleidingen te hebben gevolgd, eindelijk een opleiding gevonden die tegelijk uitdagend en realistisch is!”
Nicolas V.
“De passie voor coaching en de passie om die passie over te brengen, straalde al tijdens de info avond. Dezelfde passie voelde ik opnieuw tijdens de opleiding. De opleiding zelf ging diep, veel gelach, gestuntel voor de deelnemers, maar super ondersteunend door de begeleiders. Om vol energie en goede moed weer naar huis te keren. Dank je wel.”
Ilse H.
“De opleiding geeft een zeer goede basis mee aan coaching-technieken, methoden. Met ruimte om deze snel en efficiënt in oefening te gieten. Zeer praktijkgericht met nadruk om 'jouw stijl' en weinig theorie/verplichte formats. Zowel de opleiding naar coaching toe als naar zelfontplooiing toe, zeer verrijkend en waardevol! Bedankt!”
Marleen A.
“Bij het binnenkomen voel je al de positieve energie. Die werkt zeer oppeppend. Benjamin brengt een bepaalde dynamiek in beweging die overstraalde de hele groep. Dat zorgde voor een openheid en zeer vertrouwde omgeving. Dit resulteerde in een pittige, aangename confrontatie met mezelf. Ik heb de richting die ik initieel zocht dankzij deze opleiding gevonden. Ik geloof er oprecht in dat ik mijn doel behaal!”
Kiara T.
Zaakvoerder
“No-nonsense opleiding. Het hoge tempo neemt je mee en laat weinig ruimte om aan jezelf te twijfelen. Zeer goede basis die op natuurlijke wijze geïntegreerd wordt en ook makkelijk toepasbaar is om een start te nemen als coach.”
Ivy V.
Workforce Planner
“Ik was klaar om deze opleiding te starten. Benjamin zei: opgelet, je komt jezelf nog eens tegen! Dat klopt, die uitdaging/cadeau krijg je er gratis bij om je pad verder te ontrollen...”
Natalie
“Zeer sterke opleiding voor wie coaching overweegt. Ook zeer persoonlijk confronterend voor wie op zoek is naar persoonlijke groei. Deze coachopleiding geeft je de trigger om op beide paden aan de slag te gaan.”
Koert
“Interessante cursus met veel modellen en voornamelijk veel oefeningen zodat je snel alles in de praktijk kan brengen. Zeer professioneel maar toch ook warm, vriendelijk en menselijk. Sterke lesgever. Benjamin, bedankt om te zijn wie je bent!”
Sabine T.
“Als jij een artisjok was, dan pelt deze opleiding de puntige omwindselbladeren weg om je noot/kern tevoorschijn te halen. Je noot wordt in beweging gebracht zodat deze begint te rollen, op zijn eigen tempo en overtuigt van zijn richting.”
Lisa G.
“Volg een opleiding, daar waar je een ‘klik’ voelt. Met deze woorden van Benjamin schreef ik me in voor de Essentials. Na de 6 dagen kan ik dit enkel volledig beamen en voel me daarbij heel tevreden. De combinatie van de klassieke coaching tools en hoe je ze dan in de ‘echte’ realiteit toepast, was voor mij een verademing. Met deze inzichten zie ik de verdere stappen van mijn professionele carrière met veel vertrouwen tegemoet!”
Wesley B.
Research & Development
“Wat een ervaring, naar de les gaan was nog nooit zo leuk. Veel respect voor de lesgever. Zowel professionele als innerlijke groei.”
Steve V.
“Wat mij heel erg positief geraakt heeft is het respect dat door de lesgever werd opgebracht. Het gewoon ‘mogen zijn’ met al je zwakheden en sterktes maakt dat je echt stappen vooruit kunt zetten. Hartverwarmend en daardoor erg effectief.”
Martine D.
“Ik las op de website de positieve commentaren en hoopte dit ook echt terug te vinden, te ervaren. Ik stel vast dat ik meer dan ik durfde verwachten heb geleerd. In de eerste plaats voor mezelf en uit mezelf, maar minstens zo waardevol is wat ik ervaren heb uit de interactie met de medecursisten. Dank je!”
Ineke P.
“Een opleiding waarbij de beweging belangrijker was dan het doel. Perfecte balans tussen theorie en onmiddellijk toetsen aan de praktijk. Coaches waren top. Een unieke ervaring die zin geeft naar meer. Het pad ontstaat wel degelijk doordat en terwijl je het bewandelt. Dikke merci voor de nieuwe inzichten.”
Ann D.
“Een prachtige introductie in de wereld van coaching, met een goede verhouding tussen theorie en praktijk. Waarbij de nadruk op praktijk(oefeningen)ligt. Bovendien ook een stevige rit naar (de noodzakelijke) zelfkennis.”
Ben V.
“Boeiende opleiding, waarin theorie en praktijk in perfecte balans naar voor wordt gebracht. Jürgen en Benjamin zijn enthousiaste en respectvolle lesgevers/coachen. Hun kennis en ervaring delen ze op een boeiende en motiverende manier waardoor je gewoon openbloeit en gelooft in je doel. "Just do it!".”
Sofie V.
Ged. Bestuurder
“Een wonderlijke ervaring als mens en als coach. De opleiding is theoretisch ijzersterk en toch is het geleerde meteen toepasbaar. Eenvoudig, verfrissende oefeningen met impact, grote impact. Benjamin is een krachtige trainer met respect voor de authenticiteit van het individu. Tot slot: ik ben mijzelf een paar keer stevig tegengekomen en ik heb mooie andere mensen ontmoet. Grote dank!”
Joke V.
Trainer-coach
“Praktijkgerichte opleiding die naast het aanreiken van een rader vooral focust op het 'doen'. Niet alleen professioneel een goede basis, maar tevens heel sterk om tot zelfinzicht te komen.”
Griet V.
“Deze opleiding was voor mij een eerste kennismaking met coaching. De opleiding is echter meer dan een introductie. De theorie wordt onmiddellijk toegepast, verkend in praktische toepassingen waardoor de mechanismen duidelijker worden. Dit geeft de opleiding diepgang.”
Elmar V.
“Deze opleiding is voor mij heel verrijkend en ver-rijkend geweest! Mijn beweging is een feit, jullie hebben me alleen nog meer zin en gedrevenheid bezorgd om deze beweging verder te zetten. En elke beweging die uit jezelf komt blijft duren... Dank jullie wel! Dankbaarheid is immers een herinnering van het hart!”
Ine B.
Apotheker
“Een zin dat ik onthoud uit de opleiding: "Het pad ontvouwt zich terwijl je het bewandelt". Er gebeurt en verandert niets in je leven als je niet in beweging komt. Geloof me, deze opleiding brengt in beweging. Intens, fascinerend, inspirerend. Een 'never ending story' voor mij.”
Jessica D.
Directie Assistente
“De Opleiding Integrale Coaching gaf me tools, handvaten, inzichten om een pallet aan coaching gesprekken te kunnen activeren. Deze cursus was voor mij zeer inspirerend, zeer vaak to-the-point, recht erop! Theorie afwisselend met vele praktische oefeningen ter plaatse maakt je (nog veel) sterker. Jurgen en Benjamin: allebei toppers, elk met hun eigen manier van aanpak! Super!”
Martine B.
Zaakvoerder
“De combinatie klassiek-alternatief coachen is absoluut een meerwaarde. Een opleiding met dynamiek en openheid.”
Silvia D.
Ergotherapeute
“Uitstekende opleiding zowel voor startende als voor ervaren coach omdat je veel praktische zaken leert die echt een meerwaarde zijn. Vooral de integrale aanpak die oog heeft voor het menselijke en verder gaat dan modellen alleen, onderscheidt Yourcoach!”
Koen M.
“Een ideale combinatie tussen theorie en praktijk. Deze opleiding verveelde mij op geen enkel moment. Een opleiding waarin je jezelf tegenkomt. Het is een verrijking voor mijn leven op professioneel, maar ook privévlak.”
Vanessa S.
“Zeer hands-on, vanaf dag 1. To-the-point, contentrijk; geen tijdvullend gepraat maar (r)echt naar de essentie. Door de fijne humor blijft het luchtig en hou je zonder moeite van de eerste tot de laatste minuut je aandacht erbij.”
Greet B.
“Deze opleiding leert voldoende technieken aan om met de juiste attitude te coachen. De oefeningen die je doet, geven jezelf ook nieuwe inzichten mee. Je wordt dus zowel intellectueel als mentaal beter. Daarnaast leer je in een korte periode boeiende mensen kennen.”
Pieter
“Er wordt op een heel menselijk aspect gecoacht, wat een meerwaarde betekent in een nieuwe beweging zowel op zakelijk, relationeel als sociaal vlak. Elke week was een stap+1! Super verrijkend om dagelijks toe te passen, in mijn persoonlijk ontwikkelingsplan.”
Pieter
“De coach Essentials opleiding heb ik ervaren als een zeer zinvolle basis. Het was concreet, warm, menselijk en direct bruikbaar. Het heeft gemaakt dat ik mezelf beter heb leren kennen, blinde vlekken ben tegengekomen en weet waar er aandachtspunten zijn. Ik heb zin om me verder te scholen in het coachingswerk.”
I. V.
“Inzichten meegekregen in Essentials hebben niet enkel impact op werkgerelateerde items, maar ook op privé-vlak. Na de cursus sta je net iets anders in het leven. Iets beter. Aan te bevelen aan iedereen.”
Hugo V. L.
Executive producer
“Praktisch, tastbaar, voelbaar. Technieken die werken!”
M. L.
“Goede eerste introductie tot coaching dankzij de zeer praktijkgerichte aanpak.”
Els
“Een ideale opleiding voor diegenen die interesse tonen in de minder theoretische aanpak van coachopleiding. Een zeer 'hands-on' en concrete manier om de nodige tools aan te leren voor het al dan niet professioneel coachen.”
Florence
“Zeer bruikbaar voor mensen in de people-business. Zeer toegankelijk, actiegericht en ook nuttig voor persoonlijke ontwikkeling.”
Patsy V.
“Concreet toepasbaar, to-the-point (niet te zweverig en niet te theoretisch). Een cursus waarna je effectief verder aan de slag mee kan.”
Chris D.
“Zeer waardevolle kennismaking met coaching en eerste aanzet om verder te verdiepen. Na deze opleiding is het mogelijk om voor jezelf uit te maken wat het vervolgtraject kan zijn.”
Luc V.
HR manager
“Enerzijds leerde ik enorm veel technieken en tools die heel concreet en dus heel bruikbaar zijn. Anderzijds was het ook een persoonlijke ontdekkingstocht waarbij ik mezelf en de beweging die ik aan het maken ben, heb mogen ontdekken. De 6 dagen vlogen voorbij, jammer dat het al gedaan is.”
Kathleen
“Een zeer gestructureerde opleiding met een uitstekende trainer waarbij er ruim voldoende mogelijkheid bestaat tot zelfontwikkeling en evolutie. Een opleiding met karakter die absoluut een aanrader is voor iedere persoon die meer voeling met het coachen wenst te krijgen.”
M. H.
“Bedankt voor de praktijkgerichte opleiding vol handige tips, tools en technieken maar waarbij toch genoeg flexibiliteit werd geboden om jezelf als coach te ontplooien op je eigen manier.”
J. J.
Zaakvoerder
“Goede persoonlijke ontwikkeling & inzichten. De nodige triggers om in beweging te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”
H. M.
“De opleiding heeft vooral voor heel veel persoonlijke groei gezorgd. Eigenlijk zou elke persoon 1x in zijn leven zo'n opleiding moeten volgen. Het is ongelooflijk wat na de opleiding allemaal op je af komt.”
Iris D. M.
Coach/trainer
“Een praktische opleiding waarbij je naast een coachende attitude ook veel zelfkennis verkrijgt. De opbouw is ideaal: niet te snel of te traag. Op het einde kijk je door een andere bril naar de wereld en de mensen om je heen, maar vooral naar jezelf en je eigen remmingen. Kortom: waardevolle inzichten die je doen groeien.”
Jenny J.
Zaakvoerder
“Leerrijk, praktisch & doelgericht. Fantastische groepssfeer. Veilig klimaat.”
I. B.
Communicatieadviseur
“Goed georganiseerde opleiding waarin je bijleert over jezelf en de eerste stappen leert zetten naar vertrouwen in jezelf als coach. Deze opleiding haalt je uit je comfortzone, in het gebied van zelfverkenning en positieve groei.”
Luc
Coach
“Ik heb al veel verteld over de opleiding aan anderen (lees: fan). Vooral de verschillende levels werken verrijkend en hebben effect. Ook de focus per training zorgt ervoor dat het geleerde echt blijft pakken. Eye & mind opener. Daar zouden heel veel mensen iets mee kunnen.”
Shana
“Intuïtie en theorie worden samen ingezet wat ik persoonlijk een zeer sterke aanpak vind.”
Tamara D.
“De praktische kant van het coachen wordt goed aangereikt. Veel geoefen. Geen kookboek maar verandering, attitudes. Veel tools dat je meekrijgt.”
Cliff T.
Kinesitherapeut
“Een opleiding die jouw ogen opent: je leert attitudes herkennen, je leert situaties inschatten, je leert acties te nemen maar bovenal leer je ook veel over jezelf. ”
Sabine D. B.
Gezondheidsconsulent
“Cursus, formats, oefeningen gaven me veel inzichten en hebben veel bij me losgemaakt. Het hoofddoel waarvoor ik de cursus wou volgen (nl. als zelfontplooiing van mezelf) werd ruimschoots ingelost. heel erg dank hiervoor.”
Tiny C.
“Alleen al voor je eigen zelfontplooiing zou iedereen dit eenmalig moeten volgen. Soms heel confronterend maar o-zo verrijkend als je er open voor staat.”
Birgit
“Prima opleiding, je leert écht wel iets. Vooral de basishoudingen die je als coach moet hebben.”
Eddy D. N.
“Integrale coaching heeft me op verschillende domeinen geprikkeld: gevoelsmatig én mentaal, professioneel én persoonlijk, diepgaand én luchtig.”
Jos
“De opleiding Integrale Coaching heeft mij naast een opleiding als coach ook veel persoonlijke inzichten gebracht. Na het volgen van deze opleiding sta ik zowel professioneeel als pesoonlijk sterker en klaar voor een volgende uitdaging. Als coach is mij een coachende attitude bijgebracht die niet alleen gekend, maar ook doorleefd is.”
Kristof
“Deze opleiding biedt inzichten die niet enkel doorwerken in je professioneel leven, maar in je hele manier van "authentiek zijn".”
Angélique
“Iedereen kwam met een verwachting. Mijn verwachting was volledig ingevuld. Toffe groep om mee samen te leren en samen te ontwikkelen. Na de vele oefeningen verschillende theorieën heeft ieder zoch zijn eigenheid behouden en verder ontwikkeld. Evenwicht theorie/praktijk was er.”
Paul
“Het was op 1 jaar een levensreis op persoonlijk vlak, ik heb op deze korte periode meer over mezelf geleerd dan in de rest van mijn leven en ook zelf meer in beweging gebracht in mijn persoonlijk leven.”
Dirk
“Deze cursus zal mij sterker maken in omgaan met mensen. Ik kan ze nu coachen zonder dat ze het doorhebben. Er zitten in de cursus voldoende elementen om je weg te vinden in coaching. Het is een zeer goede investering op persoonlijk vlak.”
Karin
“Gevarieerd aanbod mét diepgang. Direct bruikbare materie, zowel zakelijk als privé te gebruiken. De groei persoonlijk + groep is voelbaar vanaf de eerste dag. Elke cursist, zonder één uitzondering, gaat met een voldaan gevoel naar huis.”
Peggy
“Diversiteit. Creativiteit. Durven experimenteren. Think out of the box. Comfortzone bevoelen en buiten treden.”
Mireille
“Coaching vanuit zeer diverse invalshoeken wordt geconsolideerd. De kennis en vaardigheden die je leert, zijn in heel veel contexten van toepassing. Flexibiliteit: er wordt ingespeeld en een antwoord gegeven op de behoeften en vragen van de deelnemers.”
Daphné
“Niettegenstaande 'open approach' toch een duidelijk programma. Eén van de weinige opleidingen die het begrip 'coaching' zo breed benadert. Alles systemen, tools en technieken & theorieën komen aan bod.”
Franky
“De sterke punten van de Integrale Coaching Essentials zijn wat mij betreft absoluut:
  • De onmiddellijke toepasbaarheid van de materie.
  • De authenticiteit en het 'entertainmentgehalte' van de trainer waardoor de opleiding geloofwaardig en beklijvend is.
  • Een mooi evenwicht tussen theorie en praktische oefeningen zodat je het aangebrachte materiaal 'aan de lijve' kan ervaren en je daarbij kan voelen of het iets is wat bij jouw eigen stijl en persoonlijkheid past.
  • De toegankelijkheid van de trainers en vrijheid die je als cursist mag ervaren om jezelf te zijn. Dit zorgt voor een veilig gevoel waardoor je je kleine kantjes durft te tonen zonder schrik om veroordeeld te worden.
  • De opmerkzaamheid van de trainers die oog hebben voor wat zich bij de cursisten afspeelt en hiermee dan ook rekening houden.
  • De gastvrije omgeving én last but not least de heerlijke keuken.”
Ilse N.
Office Manager
“De technieken zijn zo doorleefd en eenvoudig hanteerbaar, eenmaal je die vat, dat ze ook als niet-coach in andere functies, bvb. bij zware commerciële onderhandelingen, minnelijke regelingen, juridische onderhandelingen uiterst veel resultaat geven. In tegenstelling tot andere coachingcursussen leer je de technieken toepassen. Terwijl je bij andere cursussen de zoveelste map in je kast zet. Een absolute aanrader.”
Veerle C.
Advocaat
“Integrale coaching heeft niet zozeer te maken met integralen of wiskunde, maar vooral met wijskunde. De wijsheid die je altijd al gehad hebt over jezelf, maar die wat verstopt zat. De kunst om die wijsheid te herontdekken en de tools om die weg te vinden worden je in deze opleiding aangereikt.

De frustratie over mijn job was de voornaamste en chronische "trigger" om deze opleiding te volgen. Zowel beide lesgevers als de medeleerlingen vormden onuitputtelijke bronnen van reflectie, verwondering, dialoog, praktijkoefeningen en 'aha erlebnissen'. Iedereen kreeg de kans om zichzelf binnenstebuiten en ondersteboven te keren met alle respect voor ieders eigenheid.

Ik kan op mijn eerste communiezieltje bevestigen dat deze opleiding mijn kijk op mijn beroeps leven op fundamentele wijze heeft veranderd. Ik kan op mijn plechtige communie zieltje bevestigen dat deze opleiding mij de kracht en de lef heeft gegeven om –meer- mijn ding te doen en mijn beroepsleven een andere draai te geven. Ik kan op mijn integrale coach zieltje bevestigen dat deze opleiding voor mij op het juiste moment, op de juiste plaats en bij de juiste mensen heeft plaatsgevonden.

Dank je Benjamin.”
Frank M.
Advocaat

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!