Cursus coachingsvaardigheden

Dat je op zoek bent naar een cursus coachingsvaardigheden, betekent op zich al veel. Het wil zeggen dat je je bewust bent van het feit dat je zelf verantwoordelijkheid draagt voor hoe je leven momenteel is. Het duidt ook aan dat je de hoop en wil koestert er zelf iets aan te kunnen doen. Dat is mooi!

Het is onze missie om aan jou als mens en coach vaardigheden aan te leren waarmee je beter omgaat met jezelf en anderen. We werken steeds met eenvoudige en krachtige technieken waarmee je snel en efficiënt naar de kern van een probleem of uitdaging kan gaan. Je leert ook de gepaste interventie inschatten en toepassen voor maximaal effect.

Cursus coachingsvaardigheden Opleiding Integrale Coaching

Cursus coachingsvaardigheden: voor wie?

Je kan na de cursus je coaching vaardigheden gebruiken voor je privéleven, of je kan het toepassen in de werksfeer. Dat bepaal je zelf! Managers kunnen een cursus coachingsvaardigheden gebruiken om hun medewerkers beter te motiveren, om meer gedaan te krijgen van hun oversten, om meer plezier te scheppen in hun eigen werk, bijvoorbeeld door gemakkelijker te delegeren.

In je dagelijks leven kan een cursus coachingsvaardigheden je leren anders om te gaan met je partner, kinderen of zelfs je ouders. Vaak slepen we jarenlange frustraties en kwaadheid mee zonder die te uiten. Met coach vaardigheden kan je die leren uiten, of er vrede mee nemen. Je kan een andere communicatie op gang brengen.

Welke coachingscapaciteiten leer je tijdens deze cursus?

De cursus coachingsvaardigheden bij YourCoach is gebaseerd op de vier aspecten van de menselijke beleving: het mentale, het emotionele, het fysieke en het spirituele. Pas wanneer deze vier aspecten in orde zijn, kan je vooruit in het leven.

Al te veel cursussen coachingsvaardigheden gaan slechts op één of twee van deze aspecten in. Wij behandelen ze allemaal en geven je de coach capaciteiten mee om op ieder aspect zinvolle interventies te realiseren.

Inschrijven voor de cursus coachingsvaardigheden?

Cursus coachingsvaardighedenWe kijken ernaar uit je te verwelkomen op de cursus coachingsvaardigheden 'Integrale Coaching'. Bekijk de praktische informatie, neem deel aan een demo-avond of schrijf je in voor een coaching workshop.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!