Wat maakt onze aanpak uniek?

Aanpak Systemisch CoachenZoals in al onze opleidingen putten we uit meerdere bronnen, en halen we overal het beste uit. Wanneer we nieuwe dingen ontdekken, brengen we die mee in de opleiding. Deze houding van voortdurend leren zorgt voor een hoge kwaliteit en relevantie.

Bij YourCoach zijn we voorstander van praktische en no-nonsense didactiek. Geen powerpoints maar eenvoudige, visuele uitleg + demonstraties en vooral: veel zelf doen. Zeker voor het creatief-fysiek is het erg belangrijk dat je het aan den lijve kan ervaren. De drempel om met het creatief-fysieke te werken ligt hoog, vandaar dat we er veel nadruk op leggen dat je vlieguren opdoet als begeleider.

Verwacht dus een summiere doch heldere theorie (ondersteund door een uitgebreide syllabus) en een opbouw in de werkvormen van eenvoudig naar steeds complexer en uitdagender.

Als afzonderlijke blokjes leer je verschillende technieken aan elkaar te verbinden tot één naadloze ervaring, waarmee je je klant kan verrassen en op totaal nieuwe paden kan laten bewegen.

Tussen de lessen in worden er opdrachten meegegeven, zowel reflectie (lezen, verslag maken) als actief (oefenen, doen).

Certificaat

Aan deze opleiding is het certificaat "Master in Creatief-Fysiek Coachen" verbonden. De Creatief-Fysiek Coachen is bovendien geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF) voor Continuing Coaching Education (CCE). Coaches die aangesloten zijn bij de ICF ontvangen 24 CCE punten voor het volgen van deze opleiding (16 Core Competencies en 8 Resource Development).

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!