Een opleiding naast het werk volgen?

Wil jij je professioneel leven verrijken met nieuwe vaardigheden? Ben je leidinggevende of medewerker en wil je meer motivatie, verantwoordelijkheid, werkvreugde, samenwerking…? Dan is een coach opleiding naast het werk iets voor jou.

Tijdens een coach opleiding naast 't werk leer je jezelf beter kennen, en ontdek je technieken om met anderen om te gaan. Je hele houding ten opzicht van het leven verandert: je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen daden, en wordt daardoor de architect van je eigen leven.

Een opleiding naast het werk volgen?

Opleiding naast werk: wat heb je nodig?

Bij een opleiding naast het werk wil je zo weinig mogelijk tijd van je werk nemen. Daardoor moet je wel een deel van je eigen tijd investeren: weekends en vakantiedagen dus. Maar misschien kan je deze opleiding ook wel tijdens het werk volgen!

Tijdens de Basic module van onze coachopleiding 'Integrale Coaching' kan je in zes dagen de fundamenten van de coaching aanleren – een essentiële vaardigheid om goed te functioneren in de uitdagende werkomgevingen van vandaag.

Of je nu assertiever wil worden, of betere relaties wil hebben: een coach opleiding kan je die dingen bieden.

Coach opleiding naast werk: wat kan je verwachten?

Tijden de coach opleiding naast je werk bieden we de fundamenten van klassieke coaching, en verrijken die met een systemische aanpak. Alles wat je nodig hebt dus om mensen te begeleiden en je eigen coachingstijl te ontwikkelen. Er zijn verschillende modules: je kan een basic programma volgen, en/of je verder laten opleiden tot een coaching professional die zichzelf krachtig in de markt kan zetten.

Coach opleiding naast je werk volgen?

Opleiding naast werkWe kijken ernaar uit je te verwelkomen op de opleiding naast werk 'Integrale Coaching'. Bekijk de praktische informatie, neem deel aan een demo-avond of schrijf je in voor een coaching workshop.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!