Opleiding Integrale Coaching

Coachopleiding'Wil je life coach, loopbaancoach of een andere soort coach worden? Wil je praktisch, authentiek en diepgaand leren begeleiden? Wil je meer doen dan wat zitten praten en ook het lichaam, het onbewuste, jouw intuïtie en creativiteit kunnen inzetten in je gesprekken? Dan is Integrale Coaching iets voor jou.

Integrale Coaching is een coachopleiding, je zal dus de coachende vaardigheden aanleren en inoefenen. Ook tussen de modules in moedigen wij het inoefenen van de skills aan.

Daarnaast is Integrale Coaching ook een set houdingen; attitudes die een transformerende werking hebben op jouw leven. Doorheen de opleiding krijg je deze mee en integreer je ze in je werk en leven.

Integrale Coaching is...

Integrale Coaching Coach Opleiding

Integrale Coaching is gebaseerd op de meest doeltreffende houdingen en formats uit verschillende begeleidingsvormen. We halen er de essentie uit en geven het je in hapklare brokken mee waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

We zijn gepassioneerd door de ontwikkeling van formats voor voelbare persoonlijke groei, ook op vlakken waar het meten niet vanzelfsprekend is.

We werken voortdurend aan nog effectievere formats voor persoonlijke en professionele groei. Het is deze houding van durven vernieuwen en een eigen stijl ontwikkelen, die we ook aan jou als coach meegeven.

Coach Opleiding Integrale Coaching

Bepaalde concepten en modellen moét je als coach gewoon beheersen. Deze fundamenten geven structuur en voorspelbaarheid aan je gesprek.

Een goede coach doet echter meer dan standaardtechnieken toepassen; hij of zij weet tussen de lijnen te lezen, en ‘in tune’ met zijn klant exact datgene te doen wat nodig is.

Dankzij de combinatie van klassieke coachtechnieken met creatieve, systemische, lichamelijke... formats leer je zowel bewuste als onderbewuste patronen herprogrammeren.

Wil jij Integrale Coach worden? De opleiding bestaat uit verschillende modules, waaraan je naargelang je voorkennis en ervaring kan deelnemen.

Wat onze aanpak uniek maakt

Ontdek welke module juist is voor jou

Voor wie is deze opleiding?

Woon een gratis demo-avond bij

Woon een demo-avond bij en ontdek onze unieke aanpak. Bekijk hier de verschillende data.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!