Coaching

Coaching GentBij YourCoach staat coaching voor meer dan persoonlijke en/of professionele begeleiding: het gaat om het ontwikkelen van potentieel in al zijn vormen. We optimaliseren op allerlei manieren jouw persoonlijke mogelijkheden en/of die van je bedrijf; daarnaast werken we ook actief mee aan de ontwikkeling van denken en doen in de (coach)wereld.

We bieden het hele spectrum aan coachtrajecten aan, en gaan verder: bij ons kan je ook zelf coach worden, laagdrempelig gelijkgestemden leren kennen, gebruik maken van onze gratis coachtools en jezelf laten inspireren door onze talrijke artikelen en publicaties. Lees, en ontdek!

Coachtrajecten

Met onze brede achtergrond kunnen we zowel persoonlijke als professionele vraagstukken aan. Dit bij één persoon, of binnen hele teams en bedrijven. We hebben natuurlijk ook onze specialiteiten; ontdek ze in onderstaande matrix.

Coach Worden

Coaching is het beroep van de toekomst! Daar geloven wij steevast in. Er zijn echter nog geen vaste standaarden, en daarom kan het moeilijk zijn om de juiste opleiding te vinden.

Onze coachopleiding, Integrale Coaching, richt zich op het aanleren van onontbeerlijke coachattitudes die op zichzelf al tot succesvolle sessies leiden. Daar voegen we snelle en efficiënte technieken aan toe. Resultaat: het kunnen wordt ondersteund door een krachtige onderstroom van (zelf)bewustzijn en vertrouwen.

Contactmomenten

Wie jij kiest als begeleider hangt af van wie jij bent, en wie bij jou past. Daarom zorgen we regelmatig voor ontmoetingsmomenten met ons en anderen. Zo ontdek jij zonder leergeld te moeten betalen bij wie je de beste resultaten kan boeken.

We organiseren maandelijks YourCoach Café, een netwerkevent met lezing en een gezellige bar. Jaarlijks organiseren we ook MyCoachDay Gent, waar je een hele dag lang workshops kan volgen en coachsessies krijgen.

Gratis hulpbronnen

We zijn geen klassiek bedrijf! Voor ons gaat succes om het uitwisselen van waarde, zonder dat er altijd betaald moet worden. We willen zoveel mogelijkmensen en kennis samenbrengen rond persoonlijke ontwikkeling. Het is onze houding van overvloed die je terugvindt in alles wat we doen.

  • We hebben een aantal Coaching Ebooks die je rechtstreeks kan downloaden (Doelen stellen en bereiken, Productiviteit, Arbeidsmotivatie verhogen)
  • Op de Coaching Blog kan je artikelen lezen over persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, management... je vindt er ook de verslagen van onze activiteiten.
  • Je kan onze Coaching Tools raadplegen; een handleiding bij een aantal krachtige en universele coachtechnieken.
  • Schrijf je in op onze Nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven van de laatste artikels en evenementen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!