Opleiding Assertiviteit en Grenzen - Programma

Neem deel aan deze boeiende dagtraining, waarna jouw grenzen beter voel- en zichtbaar zullen zijn voor jezelf en anderen.

Ochtend: innerlijk werk

Met verrassende inzichten en diepgaande oefeningen kom je in contact met de onderliggende dynamieken en patronen van je moeite met assertief gedrag. Je onderzoekt hoe het bij jou specifiek geschakeld zit.

Daarmee ga je in eerste instantie op innerlijk vlak mee aan de slag. Doorheen verschillende oefeningen verschuift je programmatie zodat je klaar bent om met meer grenzen en een duidelijke visie in het leven te staan.

Middag: ...en nu in het echt!

Enkel in contact met de realiteit,
Ontdekken we de draagwijdte van onze innerlijke shifts.
- Benjamin Ball

In het tweede deel van de opleiding ga je met Benjamin de straat op. Op basis van wat jij 's morgens ontdekt hebt over jezelf, geeft hij je uitdagingen mee op maat van jouw persoonlijkheid en niveau van assertiviteit.

Maak je geen zorgen, je bent niet alleen! Met steun van Benjamin en de groep, en gesterkt door je persoonlijke werk 's morgens, overwin je oude gewoontes en overstijg je je oude zelf.

Na enkele doorbraakmomenten keer je terug naar de Loft, waar nog besproken wordt wat er gebeurd is. Het proces van de dag wordt afgerond, terwijl de focus voor jouw verdere leven scherpgesteld wordt.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!