YourCoach Café Gent - Volgende edities

Hier zijn de data en sprekers van de komende edities.

Data voorjaar 2018

Klik op een datum voor meer uitleg.

Donderdag 22 februari 2018 - Nathalie Janssens de Bisthoven met 'Eetstoornissen als spiritueel ontwaken'

Nathalie Janssens de BisthovenNathalie Janssens de Bisthoven is coach, psychotherapeut en ervaringsdeskundige in de begeleiding van eetstoornissen. Ze is gevormd binnen de oplossingsgerichte school van Louis Cauffman (S.O.L.Team Amsterdam) en volgde naast heel wat online seminars ook de stress en burn-out opleiding bij YourCoach. In 2014 zette ze Ignited op, een project gebaseerd op coaching van leraren. In de nasleep daarvan schreef ze mee aan het boek 'Gekkenwerk, kleine ondeugden voor leraren' dat in september 2017 gepubliceerd werd bij Lannoo Campus.

In oktober 2017 publiceerde ze haar eerste eigen boek: 'En-vie, eetstoornissen als spiritueel ontwaken' bij Averbode. In het boek beschrijft ze haar eigen gevecht met anorexia alsook wat haar geholpen en genezen heeft. Het is deze aanpak die ze zelf blijft handhaven in de begeleiding van eetstoornissen in haar eigen praktijk. Het uitgangspunt hierbij is dat eetstoornissen niet alleen een crisis op lichamelijk niveau, zelfs niet alleen op mentaal/emotioneel niveau zijn, maar ook (en misschien vooral) een crisis op spiritueel niveau.

In deze workshop gaat ze in op wat spiritualiteit nu precies is, en hoe het kan worden aangewend, niet alleen in de genezing van eetstoornissen maar ook heel wat andere persoonlijke crisissen.

Donderdag 22 maart 2018 - Koenraad Rau met 'Het onderbewustzijn als toegangspoort tot jouw ongekende mogelijkheden'

Koenraad RauKoenraad Rau gebruikte het onderbewustzijn als toegangspoort tot de ongekende mogelijkheden van de menselijke geest. Het onderbewustzijn barst van de onbenutte mogelijkheden en talenten en bevat de sleutels voor effectieve transformatie. Ervaar zelf hoe je in 20 minuten contact maakt met deze onuitputtelijke bron van inspiratie, creativiteit, en intuïtieve inzichten.

Hij beoefent actief de Alchemie van het Bewustzijn. Een middel waarmee je inzicht krijgt in de diepere lagen van jouw bewustzijn en dat van jouw cliënten. Deze inzichten kun je vervolgens gebruiken om te begrijpen wat iemand echt motiveert. Of waarom iemand terugvalt in oude patronen na eerst succesvolle doorbraken te ervaren. Ze laten je toe om transformaties te verwezenlijken in de diepere psyche.

Ontdek ook een eenvoudige oefening om waar en wanneer je wilt in enkele minuten jouw energie op te laden. Deze techniek uit Hawaï verhoogt de mana, de vitale energie. Met meer vitale energie vergroot je jouw persoonlijke kracht, impact en charisma. De effecten ervan kun je direct zelf ervaren. Verhoog jouw vitaliteit en zeg vaarwel tegen vermoeidheid. Coaches en therapeuten kunnen dit gebruiken om tussendoor even snel op te laden. Je kunt er wat extra krach tuit putten voor moeilijke vergadering, onderhandelingen of zelfs sportprestaties waar je net dat ietsje meer nodig hebt.

Donderdag 26 april 2018

Binnenkort meer informatie.

Donderdag 24 mei 2018

Binnenkort meer informatie.

Donderdag 21 juni 2018 - Esther Healings met 'Energiewerk'

Binnenkort meer informatie.

Data najaar 2018

  • Donderdag 20 september 2018
  • Donderdag 25 oktober 2018
  • Donderdag 22 november 2018
  • Donderdag 13 december 2018

 

online formulier

Wil jij graag spreken, of ken je iemand die zou kunnen spreken op YourCoach Café? Laat het ons weten op info@yourcoach.be!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!