YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 26 januari 2017
Peter Plusquin met 'Smart Reading: lees coachingboeken in één uur uit'

Hoe lees je jouw favoriete coachingboeken in één uur uit? Boeken over coaching en therapie zijn uitstekende gidsen op de weg naar meer verdieping en verhoogde expertise. Alleen jammer dat het doornemen, lezen en instuderen ervan zo tijdrovend is. Tijdens deze workshop laat spreker Peter Plusquin je op interactieve wijze kennismaken met de snelleesmethode "SmartReading" en geeft hij onder meer antwoord op volgende vragen:

  • Hoe kan je je beter concentreren bij het lezen?
  • Hoe haal je in een tijdspanne van één uur precies die informatie die jij als coach nodig hebt uit een boek?
  • Hoe kan je makkelijker onthouden wat je gelezen hebt?

Op het eind van deze workshop heb je jouw leessnelheid minimaal verdubbeld. Dit is een echte doe-workshop waar je als deelnemer meteen met je eigen boek aan de slag gaat. Breng daarom een boek mee over coaching, waar je graag sneller doorheen wil. Peter zal je leren hoe je dit boek snel en doelgericht kan uitlezen en je laten ervaren dat als je vlugger leest, je meer van de tekst zal begrijpen.

De gepatenteerde SmartReading® snelleesmethode werd ruim twintig jaar geleden ontwikkeld in Nederland met als doel mensen te helpen om weer meer plezier te hebben in lezen en zo het beste uit zichzelf te halen. Peter haalde deze training negen jaar geleden naar België. Met SmartReading kwamen ook de boeken terug in zijn leven. Voor Peter is lezen gelijk aan kennis opdoen, jezelf ontwikkelen, meer halen uit je expertise en beter worden in je vak. Hij zet je graag op weg om ook van jou een echte kennisexpert te maken.

Over Peter Plusquin

Peter PlusquinPeter Plusquin richtte in 2006 zijn eigen training- en coachingbedrijf op gespecialiseerd in efficiënter werken. Als auteur van de bestseller 'SmartReading, lees een boek per uur' en ontwikkelaar van opleidingstrajecten in slimmer werken bezorgt hij 'shortcuts for an inspiring life'. Om het beste in anderen naar boven te halen, laat hij zich inspireren door zijn kennis over de werking van het brein en zijn kunnen als NLP Master Practitioner. Met zijn zesmaandenprogramma 'Tijd-voor-het-echte-werk' begeleidt hij ondernemers via training en persoonlijke coaching om werkelijk tijd te maken voor wat echt telt in hun leven. Peter is mede-organisator van het Coach Café Leuven en werd als coach onder meer opgeleid bij Jef Clement (Meesterschap in Inspirerend Coachen) en Sandra Declercq (Gecertificeerde enneagramcoach). Meer informatie over Peter vind je op www.peterplusquin.be.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!