YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 20 april 2017
Kathy Dobbels met 'Keep the soul alive!'

De wereld heeft nood aan meer liefde en meer zelfbewustZIJN, daar zijn we over het algemeen over eens, niet?
Eén van de meest krachtige dingen die je kan doen in een veranderlijke wereld is gronden, diep ademen, je hart openen en meebewegen met het ritme van je ziel.

Toch verliezen we soms de aarde onder onze voeten, gaan we vaak in overdrive en geven we geen gehoor aan onze lichamelijke klachten. Zo staan we minder in contact met wie we werkelijk zijn en onze zielsmissie.
Het blijven zoeken buiten ons put ons nog meer uit, zo omzeilen we meestal de kern. Wanneer we stoppen met zoeken, maar leren kijken en voelen, dan ontdekken we! Onze essentie is als goud in deze uitdagende tijden. Een diepe verbinding met ons lichaam, ons hart, geest en ziel zorgt ervoor dat we stevig en krachtig staan om expressie te geven aan onze levensopdracht.

Alle antwoorden zijn in ons bezit, zo kunnen we bewust en in vertrouwen in onze scheppende kracht gaan staan. Minder denken (overdenken) en dieper gaan voelen, zodat we meer rust vinden in de richting die we nemen en die best bij ons past.

"Body is not stiff, mind is stiff." - Sri K. Pattabhi Jois

Als de energie in je lichaam niet meer stroomt, je niet genoeg hebt met al wat je nu reeds hebt, ga je verder af van de bron.
Meditatie, yoga, dans, de natuur, creativiteit, kan een deur bieden. Wees nieuwsgierig naar wat voor jou werkt om jouw essentie wakker te houden. Van daaruit start je opnieuw, keer op keer...

Over Souldancing

Kathy begeleidt je graag doorheen de beleving van beweging, laat je inspireren door de muziek en de ander en laat je in contact komen met dat wat je in de kern raakt. Je hebt geen danservaring nodig, jouw unieke aanwezigheid is voldoende. We dansen op blote voeten, je kan best losse kledij voorzien. Een zitkussen of matje en een dekentje kunnen comfort bieden.

Over Kathy Dobbels

Kathy DobbelsVanuit hart en ziel geeft Kathy ruim 20 jaar les in diverse vormen van dans en beweging. Gedurende 10 jaar had ze daarnaast ook nog een job als leidinggevende. In 2010 belandde ze in een burn-out na haar reis in India. Kathy ontdekte een diepere laag in zichzelf en ook het thema waar ze telkens tegenaan botste: 'Gelijkwaardigheid'.

Als yogadocent heeft ze in 2009 Shivaya opgericht. Een plaats waar je terecht kan met heel je zijn. Je kan er yoga, meditatie, dans of workshops volgen. In haar praktijk begeleidt ze mensen naar meer diepgang en inzicht om die werkelijke bron te gaan ontdekken. Dit om op een stevige basis verder te kunnen bouwen. Dit doet ze op een holistische manier zodat alle facetten worden meegenomen, zowel fysiek, energetisch, emotioneel als mentaal.

"When you dance to your own rhythm, life taps its toes to your beat" - Terri Guillemets

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!