YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun perssonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 21 september 2017
An Goeminne met 'Waar hoop je op?'

Ken je het heerlijke gevoel wanneer een cliënt op het einde van het gesprek zegt: "Dank je wel. Ik zie het weer zitten."? Er is opnieuw perspectief en hoop ontstaan.

"Mensen opnieuw leren hopen beschouw ik als de essentie van coachen."

Een belangrijke drijfveer die mensen tot verandering brengt, is hoop. Hoop verbindt mensen op een actieve manier met wat nog niet is. Het "niet-weten" wordt geëerd als doorgang naar het nieuwe. Hoop helpt mensen gebaande paden te verlaten, het roer om te gooien en zichzelf te ontwikkelen in verbinding met anderen.

"Ik hoop, dus ik zal zijn."
- Ernest Bloch

Als de hoop ontbreekt, stremt de levensenergie. Mensen worden gelaten en depressief. Ze trekken zich terug uit het leven en laten zich leven. Er is geen verbinding meer met wat voor hen wezenlijk is. In haar coaching probeert An mensen terug in contact te brengen met de kracht van hoop.

An gelooft:

  • in de unieke kracht en vindingrijkheid van elke mens;
  • dat moeilijkheden kansen bieden tot ontwikkeling;
  • dat elke mens het verlangen kent om zijn eigen leven te leiden, om te creëren en te leren, om zich te verbinden met anderen en om een zinvolle bijdrage te leveren aan het grotere geheel.

Op deze avond verkennen we samen:

  • Wat is hoop? Hoe werkt het?
  • Hoe kan je mensen – in coachende processen - opnieuw leren hopen?

Over An Goeminne

An GoeminneAn Goeminne is coach bij "Mens&Organisatie’" Sinds 2000 werkt ze als opleider-supervisor in VSPW-Balans in het domein leiderschap-management-coaching. Daarnaast is ze ook coach op zelfstandige basis.

Ze houdt ervan om mensen bij te staan in wat ze mee-maken op het werk. Ze zoekt steeds samen met haar klanten naar mogelijkheden in de wisselwerking van een individu met zijn omgeving. Ze creëert graag een komma bij de verhalen van haar klanten, een pauze. Een rustplaats. Tijd om stil te staan en na te denken. Om de werkelijkheid op een andere manier te bekijken. Met frisse blik en nieuwe energie wordt de weg vervolgd en gaat het verhaal verder.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!