Getuigenissen

“Interessant, boeiend, je zet eens een andere bril op. Je leert over jezelf, ook door de verhalen van anderen. Er is een veilige opbouw en de begeleider stelt prima coachingvragen! Top!”
Vanessa C.
Coach en trainer
“Een mooie opportuniteit om 'ongekende' facetten van jezelf te leren kennen op een specifieke manier.”
Frank V.
“Boeiend, de combinatie tussen kunst en coaching. Frank zoekt terug naar verbanden en diepgang tussen de werken die je uitzoekt en jouw eigen persoonlijkheid, jouw verhaal, en slaagt andermaal!”
Brenda U.
“De Workshop heeft helemaal beantwoord aan mijn verwachtingen. Zeer boeiend om vanuit kunst te vertellen en iedereen zijn verhaal te laten doen. En dan: de interactie en de andere manier van kijken naar hetzelfde: boeiend! Zeer geslaagde workshop.”
Greet D.
“Boeiend om te ervaren hoe ieder op geheel eigen wijze naar eenzelfde beeld/kunstwerk kijkt. Niets is wat het op het eerste zicht lijkt.”
Patrick B.
Verpleegkundige
“Ik meen dat je kunst heel erg kan gebruiken om mensen te laten praten over wat hen beroert. De diepere lagen worden ontdekt in een werk los van wat de intentie of de feitelijke kennis is. Het brengt mensen in verbinding met elkaar. Het kijken door een andere bril naar iets wat uiteindelijk hetzelfde is.”
R. S.
Talentcoach
“Zeer boeiende combinatie: kunst-coach. Verrassend diepgaand, maar evenzeer leuk. Gebracht door een coach die veel ruimte geeft.”
Silvia D.
Ergotherapeut
“Ik heb me laten omringen door onbekenden, samen met hen mijn blik kunnen verruimen, grenzen kunnen verleggen en mezelf moeten/kunnen tonen. Dit is een prachtige setting, in een warme sfeer. Als ik er 1 woord mag opplakken: 'acceptatie'.”
Sara M.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!