/head>

NLP Getuigenissen

 

NLP Practitioner     NLP Master Practitioner     NLP Bootcamp

 

 

NLP Practitioner

“Krachtige tools voor zelfontwikkeling en inzicht in de dynamieken van communicatie. Verruimt je blik en referentiekader. Houdt je een spiegel voor. Zeer interactief. Helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je verbaal en non-verbaal gedrag.”
Rian D.
“Bekwaamheid en toegankelijkheid van de trainer, Tom. Goed evenwicht tussen brengen van kennis en inoefenen van wat geleerd wordt. Veiligheid om alles te oefenen en fouten te mogen maken. Perfecte organisatie en logistiek: zaal, eten, drank, ruimte...”
Chris
“Tom is heel enthousiast en vooral optimistisch, overtuigd van het goede in mensen en situaties, zonder mening op te dringen. Ik zou zeker aanbevelen om mensen naar verandering te brengen. De zin om het 'stappenplan' te ondergaan is er zeker!”
Joke
“Inspirerend, boeiend, onderbouwd, leerrijk, kan je leven positief veranderen, geeft je een nieuwe adem.”
Inge V.
“NLP Practitioner is een cursus die heel veel geeft. Je leert bij over jezelf. Je leert bij hoe je op een fijnere en betere manier kan communiceren met de ander en je leert hoe je iemand kan helpen met een bepaalde uitdaging. Bovendien leer je een aantal gelijkgestemden kennen die je leefwereld alleen maar beter en rijker maken. Indien iedereen een cursus NLP Practitioner zou volgen dan zou de wereld een beetje mooier gekleurd zijn.”
Pascal
“Alle inhoudelijke kennis heel logisch/bevattelijk en stap voor stap uitgelegd. Tal van voorbeelden en coachmomenten. Ervaren coach. Opgedane kennis is multi-inzetbaar: privésfeer en professioneel kader.”
Griet L.
Key Account Manager
“Geestverruimend. Een aanrader om je eigen identiteit te leren ontdekken, maar ook open te staan voor een ander. Grotere bewustzijn in het leven. Coach die inspireert en de groep extra aanzet elkaar te inspireren.”
Babette D.
“Een zeer goede NLP opleiding: kwaliteit op korte termijn, krachtig. Mooi evenwicht tussen theorie en oefeningen. Vier sterren!”
Walter D.
Relatie Beheer
“Verruimend, nieuwe inzichten gekregen over hoe communiceren en hoe begrijpen. Dit leerde me oplossingsgericht denken en bewust worden van mijn communicatie. Tom creëerde een sfeer van vertrouwen die toelaat uit je comfortzone te treden. Zeer waardevol, boeiend, respectvolle en verrijkende momenten.”
Marleen A.
“Erg toegankelijk, "geen schrik". Positieve vibe. Mooi gevulde dagen (niet te veel, niet te weinig).”
Reinoud
“Zeer effectieve methodiek, mooie opbouw, tempo en zeer hands-on. Oefening metafoor, vragenlijst en betekenis NLP zorgen ervoor dat de essentie sterk in je systeem komen. De grote betrokkenheid en eigen leergierigheid/leerbereidheid van de trainer. Je leeft NLP, je brengt het over als een levenspad/filosofie, niet als een theoretisch model.”
Jurgen B.
“Zeer goede communicatie cursus, je leert op korte tijd heel veel bij. De lesgever is heel bekwaam. Met veel voorbeelden legt hij de basisbegrippen van NLP goed uit.”
Bert F.
“Je slaagt er zeer goed in om door "je manier van doen" positief, rustig en zonder oordeel de basismethoden van NLP aan te brengen. Goede combinatie van theorie en oefeningen. Je evolueert als persoon echt tijdens de opleiding. Top.”
Pieter V.
“Verhelderend, professioneel en authentiek gebracht. Sterke groep: kwaliteit trekt elkaar aan. Juist voldoende op vlak van timing (niet te lang en niet te kort).”
Vincent
“Wat ik nu al vertel is dat de cursus mij op zo'n korte tijd heeft doen veranderen en dan wel voornamelijk in de positieve zin. De persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte is spectaculair.”
Karine
“De rust waarmee je dit brengt, heb ik als heel aangenaam ervaren; ook met de juiste energie gebracht. Sturend waar nodig op een fijne manier. Niet te uitgebreide theorie met heel veel oefeningen. Een goed samengestelde, duidelijke cursus met goed uitgeschreven oefeningen.”
Ilse V.
“Leerrijke ervaring om NLP zowel in je professionele als privé leven toe te passen. Optimistische, energierijke ervaring. Juist evenwicht tussen theorie en praktijk. Veel gelachen en veel zelfvertrouwen/rust gekregen.”
Els V.
“Professionaliteit, meelevendheid, interessant, groepsgevoel, steun, begripvol, super leerrijk, je mag zijn wie je bent als "student", oprechtheid, passie, goede inhoud van de cursussen, prachtige, aangename leslocatie. In het kort: "een absolute aanrader!"”
Maria H.
“Ontzettend goede opleiding om zich meer bewust te worden van zichzelf en anderen en hierbij meer naar het gevoel en onbewuste te gaan. Dromen zijn mooi maar realisatie van die dromen is nog mooier. Dit leer je hier door technieken en het zetten van realistische doelen. De opleiding gebeurt in een rustige en kalme sfeer en op een informele manier die iedereen op zijn gemak stelt. Tom Hallez is een meester in NLP maar ook in het begeleiden van mensen en zal nooit oordelen. Dit geeft ontzettend veel rust.”
Ingrid
“Cursus is goed opgebouwd, veel hands-on oefeningen! Locatie is ook met veel ruimte en rust om de oefeningen te kunnen doen. Tom geeft veel voorbeelden, het voordoen van oefeningen is heel goed gedaan. Zeer leerrijk.”
Peter D.
“Super training! Wat anders op enkele weken meer wordt gegeven zit hier met de Turbo op krachtige wijze heel goed opgebouwd in één geheel. Tom is één en al NLP. Doen is de boodschap! Zelden wordt zoveel tijd en ruimte voorzien voor oefeningen. Telkens met perfecte begeleiding en ondersteuning.”
Ria
“Perfecte basisopleiding om inzicht te krijgen in NLP. Verrassend, praktijkgericht, heel motiverend en uitnodigend.”
Steven D.
“Je leert jezelf beter kennen, je leert beter te luisteren en openstaan voor het andere in de ander. Ik zou aan elke arts, jurist en dienstverlener in het algemeen deze opleiding aanbevelen.”
Betrand V.
Jurist
“De NLP-opleiding was/is een enorme verrijking voor mij. Er werden concrete methodieken/technieken aangereikt en toegepast die in het werk- en dagelijkse leven echte hulpmiddelen zijn.”
G. D.
“NLP door Tom heeft me een boost gegeven om in mijn werkomgeving de communicatie met medewerkers gerichter en professioneler te gaan doen. In mijn gezinsleven lijkt het alsof ik anders ben gaan leven, bewuster met wat ik heb.”
Steven I.
Zaakvoerder
“Gewoon doen! Je leert je plaats in de wereld te kennen en samen met 'anderen' gelukkig te worden... wat je kracht zal geven om andere dingen te realiseren.”
Y. V.
Managing Director
“Deze opleiding rijkt tools aan om optimaler te coachen en te communiceren.”
Vincent C.
“Een boeiende reis van zelfreflectie. Een verrijking om andere mensen beter te begrijpen en hun model van de wereld te respecteren zonder te oordelen. Een bron van kracht om te veranderen.”
Dirk
“Nuttig & functionele opleiding met inwerking op professioneel & privégebied. Ervaringsgericht.”
R. V.
“Kwalitatief & verdiepend. Zeer betrokken & gedreven NLP coach, respectvol.”
B. N.
“Zeer de moeite waard omdat je veel positiviteit ontdekt in zowel jezelf als de andere. Het vernieuwd je kijk op de wereld en de mensen om je heen. Je leert om jezelf 'open' te stellen.”
Carla
“Spreiding over 3 maanden met twee opeenvolgende dagen werkt goed. Zowel gericht op interactie met anderen als zelfontdekking.”
Joris R.
“Zeer interessante opleiding om belangrijke NLP technieken aan te leren. Hoe je op eenvoudige manier de ingebakken programma's kan aanpakken. Bewustzijn van jezelf en stilstaan bij de onbewuste processen.”
Anja
“Zeer interactieve opleiding met groot respect voor het individu. Integere manier van werken van Tom creëert een groot vertrouwen binnen de groep. In een 'korte' periode hebben we veel nieuwe inzichten & modellen geleerd. De certificatie is absoluut een meerwaarde omdat het geleerde extra verankerd wordt.”
Joke V.D.L.
Coördinator
“Zeer veel gezien op die 6 dagen, goede opbouw, zeer goed uitgelegd (vooral met praktische voorbeelden). Praktijkoefeningen zijn een goede aanvulling op de theorie. Goede begeleiding.”
Patrick
“DOEN! Voor jezelf én voor je omgeving. Jezelf (terug)vinden én de andere vinden. Geen loze theorie maar gepaste duiding en openstellende praktijk.”
Bruno
“De opleiding reikt tools aan (modellen) om je eigen leven meer in je eigen handen te nemen. Tom neemt de tijd om iedereen mee te nemen in het NLP verhaal. Schitterende locatie.”
G. R.
“Tijdens de cursus heerste steeds het gevoel, de sfeer van een "Open Mind". Er kunnen geen fouten gemaakt worden. Tom zorgde voor een sfeer door het mooie voorbeeld te geven dat hij iedereen waardeert. Hierdoor kan je goed meegaan in de theorie van NLP. De oefeningen om de theorie te toetsen verliepen heel efficiënt door de perfecte begeleiding van Tom.”
M. H.
“Een hele mooie opleiding met een super lesgever!”
Dirk G.
“Ik neem mee dat NLP mij veranderd heeft en dat die verandering nog lang zal doorwerken.”
Lisa G.
Exec Agent
“Heel waardevol, duidelijke tools en écht toepasbaar in de praktijk.”
Mildred G.
Lerares
“Praktisch met veel oefeningen en feedback leer je gaandeweg wat NLP is. Toegankelijk.”
Nele D.
HR manager
“Persoonlijk kreeg ik een enorme boost om zaken om te keren en aan te pakken.”
Astrid M.
Management Assistent
“Verrassende cursus, waarbij je, op een veilige manier aan zelfreflectie doet en hierdoor bewuster en efficiënter kan communiceren.”
Ann V.
Consultant
“Een echte aanrader voor IEDEREEN. Goeie aanpak van de twee lesgevers die elkaar perfect aanvullen. Smaakt naar meer...”
Mia V.
Hoofd Strategische Planning
“Proficiat! Leuk, zinvol, nuttig én hanteerbaar.”
Frederik B.
Zaakvoerder
“Zeer aan te bevelen! Zowel voor persoonlijke groei als voor professionele vooruitgang.”
Gert D.S.
Directeur
“De opleiding brengt inzicht in jezelf, helpt je de hulpbronnen, tools die je reeds bezit toepassen in situaties waar je die ontbreekt.”
Ann K.
Coördinator
“Wil je jezelf verder ontwikkelen, zowel privé als professioneel, volg dan deze NLP opleiding. Heel praktisch gericht met veel oefeningen. Coaches die erin slagen een veilige sfeer te scheppen.”
Ingrid E.
Zelfstandige
“Deze opleiding leert de bouwstenen kennen van NLP en kadert dit met praktische situaties die bruikbaar zijn in het dagelijkse leven.”
Erwin V.C.
Manager
“NLP was eigenlijk een cadeau voor mezelf. Na jaren van mezelf wegcijferen omwille van de zaak, de kinderen, de familie, mijn job, wou ik verder werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook om beter te communiceren wou ik NLP volgen. Dacht ik... maar het was zovéél meer.

De coaches Tom en Gisette hebben me geleerd om ervaringen en gebeurtenissen door een andere bril te zien, met een andere omkadering. Soms met knikkende knieën en trillende handen, want het was niet altijd makkelijk om me bloot te geven. Maar Tom en Gisette zijn erin geslaagd een veilige omgeving te creëren, met respect voor ieders grenzen en uitdagingen. De positieve feedback en het niet-oordelen waren een echte verademing. De vele praktische oefeningen afgewisseld met wat humor, muziek en pauze maakten het geheel wat luchtiger. Het waren intensieve dagen met een groep vol prachtige mensen en zeer kundige, ervaren coaches.

Zelf ben ik ook met mijn eigen beperkende overtuigingen aan de slag gegaan. Als ik op de afgelopen 6 dagen terugkijk, zie ik hoe deze training mij heeft veranderd. Ik sta sterker in het leven en heb meer vertrouwen. Ook durf ik al wat meer op het voorplan te treden en mij te laten 'zien'. Ik weet nu hoe ik mijn dromen en doelen waar kan maken en hoe ik door middel van NLP-technieken mijn stemming kan veranderen. Bovendien heeft NLP mij geholpen om meer te vertrouwen op het goed functioneren van mijn lichaam. Zo heb ik, na jarenlang gebruik van neussprays wegens chronische neusverstopping, deze kunnen achterwege laten. En ik heb absoluut geen neiging meer om er terug mee te beginnen.

Vol bewondering en dank voor Tom en Gisette, die, enthousiast en integer, onze groep begeleid hebben. Jullie zien me terug in maart 2013 voor de resourcing!”
Ingrid E.
Zelfstandige
“In het begin was ik behoorlijk sceptisch. Neuro Linguistisch Programmeren... dat klinkt gewichtig maar ook pseudo-wetenschappelijk. Langs de andere kant had ik toch grote verwachtingen. Hopelijk heb ik mijn centen niet vergooid aan wat boerenbedrog.

Na de eerste dagen was mijn scepsis weggesmolten. Het maakt niet uit of het wetenschappelijk te bewijzen valt. Het gaat over wat je echt wil (inclusief hoe je jezelf wil voelen en hoe je wil dat anderen zich voelen) en hoe je dat beter kan gaan bereiken. Het geloof in de werking IS net de werking. Sterker nog, het is meer een openbaring. Zo bewijs je het in een handomdraai voor jezelf. Wie heeft dan nog wetenschappelijke studies nodig?

Ik begrijp andere mensen en mezelf beter na deze turbo. Ik kan mezelf en andere mensen beter sturen en begeleiden. Want gedachten en gevoelens die aan zichzelf worden overgelaten gedragen zich als een nukkig, koppig en wispelturig kind. Je kan dat kind bij de hand nemen en tot een mooier, beter en hoger concept van zichzelf laten groeien. Dat is NLP.”
Gert D.S.
Directeur

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!